FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

volimVITEZ

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la volimVITEZ » 12 mar 2013, 16:20

vjerujem da cemo mi uci u premier ligu,a vjeruj meni da ce VITEZ narednih godina biti stabilan dugo godina u premier ligi,jer sa ovakvim radom i vodstvom moze se daleko dogurati.neradi se stadion djaba za jednu godinu u pl.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2013, 16:26

volimVITEZ je napisao/la:vjerujem da cemo mi uci u premier ligu,a vjeruj meni da ce VITEZ narednih godina biti stabilan dugo godina u premier ligi,jer sa ovakvim radom i vodstvom moze se daleko dogurati.neradi se stadion djaba za jednu godinu u pl.
pokazi nam svima slike radova na stadionu pa ti mozda i povjerujem, a iz gradine su isto tako najavljivali plasman u gornji dio tabele, doveli mikelinija, tosunovica, zoletica, hamzica, juga, savica, kataneca, ivesica, zukica, novakovica...... sve provjerene igrace al dzaba kad je klub odron brzo se situacija promjeni ;) vama je nakon prvih turbulencija u klubu fajront!!!!
Sloboda Tuzla

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 mar 2013, 16:30

imas pravo na svoje misljenje,ali vidjet ces da nisi bio u pravu.sve je spremno za rekonstrukciju stadiona i svi poslodavci s opčine vitez se ujedinili u svakom projektu.imamo abicije i nista se ne radi uzalud.nije to ni puno novca koliko mislis,opcina je vec odvojila 400 000 maraka za natkrivanje i postavljanje stolica na dvije tribine

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 12 mar 2013, 16:32

Vitez kad bi ulazio ima ekipu za PL, samo max 2-3 pojacanja i imaju zlatnu sredinu.A ako nemaju para za stadiona nek puste Slobodu ;)
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 mar 2013, 16:35

volimVITEZ je napisao/la:vjerujem da cemo mi uci u premier ligu,a vjeruj meni da ce VITEZ narednih godina biti stabilan dugo godina u premier ligi,jer sa ovakvim radom i vodstvom moze se daleko dogurati.neradi se stadion djaba za jednu godinu u pl.
Kad neko ko ne zena ni gdje je Vitez napravi profil i piše o ambicijama kluba, a za Vitez ne bi ni čuo da nije išao na jednodnevne ekskurzije u Travnik pa svratio malo do FIS-a, smiješan lik......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 12 mar 2013, 16:37

sodagrad je napisao/la:
Kad neko ko ne zena ni gdje je Vitez napravi profil i piše o ambicijama kluba, a za Vitez ne bi ni čuo da nije išao na jednodnevne ekskurzije u Travnik pa svratio malo do FIS-a, smiješan lik......:)
ne zna pardon samo za gore hehe

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2013, 16:38

volimVITEZ je napisao/la:imas pravo na svoje misljenje,ali vidjet ces da nisi bio u pravu.sve je spremno za rekonstrukciju stadiona i svi poslodavci s opčine vitez se ujedinili u svakom projektu.imamo abicije i nista se ne radi uzalud.nije to ni puno novca koliko mislis,opcina je vec odvojila 400 000 maraka za natkrivanje i postavljanje stolica na dvije tribine
druze identicno taku su pricali i iz Srebrenika, opcina je takodjer izdvojila pade za stadion al radovi nikad nisu poceli ;) a vjeruj mi nemam ja nista protiv vas al vidjet cete kako se namjesta u smece ligi, leotar i velez svake godine borba za opstanak a nikad da ispadnu pogotovo mislim na velez ti su momci svjetski rekorderi po kupovini utakmica :lol: al hajd valjda cemo se onda vidjeti u premijer ligi jer mi je lakse u vitez na gostovanje nego u trebinje, gabelu.....
Sloboda Tuzla

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 mar 2013, 16:38

vidim da ti djaba objasnjavam,decko mozes misli sta god ti odgovara.sretno

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 12 mar 2013, 16:40

sta nas boli k... za tvoj vitez? ok uci cete i dovidjenja sad........ne vjerujem da ce stadion biti prepun ali da cemo uspjeti prodati 2000-3000 ulaznica to garantujem.......kao sto reko dugo se prica za ovo i sada je 5 KM...od sljedece tekme ce vjerovatno biti opet 3 pa eto kome se sad ne ide ne mora doci........jedno je jasno da ce se sada pokazati ko voli slobodu ! ponavljam...dosta ulaznica ce kupiti ljudi koji imaju pare i iste podijeliti......uglavnom mozemo nagadjati 4 dana ali sve ce se vidjeti u subotu :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2013, 16:43

5KM za bratastvo i radnicki jer uprava racuna na dosta raje sa citavog kantona a ostale tekme 3 KM, ko ne zeli dati peticu nek ne dolazi vise na Tusanj
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 mar 2013, 16:46

Ma djaba Vitezu Premijer liga kad oni nemaju navijace, mozete vi uci u ligu ali nista od toga jer ako napunite stadion to ce bit vrh 1000 gledalaca, tesko ce bit i to, pogledaj te samo Olimpic pa oni nece jos dugo igrati ovako da se sele iz jednog grada u drugi i da ih svi podj.ebavaju .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 mar 2013, 16:49

Jeste se dohvatili Gradine..Šta je to Gradina izgubila igranjem u PL?? Možda godinu dana što nisu ništa plaćali,što sve savez plaća u pl,tj generalni sponzor lige..Ko god može u pl nek ide na ulazak..Dosta je isplatljivija,jeftinija liga od federalne..I neznam što samo navodite Gradinu kao primjer..Od kud znate da taj Vitez nebih bio kao Zvijezda,Rudar,Radnik,Gošk...kako god i koliko god bolje je uc pa makar na jednu godinu..
OFK Gradina Srebrenik

ADEEEEEEL
Kontakt:

Post Postao/la ADEEEEEEL » 12 mar 2013, 16:55

Udju ekipe poput viteza u Premier ligu i sedmicna posjeta na stadionima u BiH bude ispod 10K.
I Gradina nema nekih navijaca, al oni ce ispasti al nece doci niko bolji od njih :)
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 mar 2013, 16:55

neka udje bolji,a nitko nikada nije napravio ovakav rezultat u ovoj ligi kao vitez,a sada mogu garantovati da bi bio iznenadjenje u pl. svojom igrom i kvalitetom igraca.mali klub.mali grad,ali veliko srce...

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 12 mar 2013, 16:58

Brcko87 je napisao/la:Jeste se dohvatili Gradine..Šta je to Gradina izgubila igranjem u PL?? Možda godinu dana što nisu ništa plaćali,što sve savez plaća u pl,tj generalni sponzor lige..Ko god može u pl nek ide na ulazak..Dosta je isplatljivija,jeftinija liga od federalne..I neznam što samo navodite Gradinu kao primjer..Od kud znate da taj Vitez nebih bio kao Zvijezda,Rudar,Radnik,Gošk...kako god i koliko god bolje je uc pa makar na jednu godinu..
Samo obraz je izgubila. Bruka. bez ispaljenog metka.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2013, 16:59

ako ce se u Vitezu svaku utakmicu skupiti 2500 ljudi onda ok al ljudima je pun .urac tih malih ekipa koje nikog ne interesuju!!
Sloboda Tuzla

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 mar 2013, 17:02

Mene zanima dobismo li mi kakve pare za Šmigija ili Zukića?Oni su ipak prošli našu školu,i trebalo bi to malo provjeriti.Zna li neko hoće li naši dobiti kakvu premiju za pobjedu u gostima?Mislim da bi momke trebalo nagraditi,jer to bi im bio veliki stimulans za dalje takmičenje.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 12 mar 2013, 17:02

vjeruj i ovo da je uvjek vitez imao vjernu publiku i stadion nebi bio prazan,nije druze sve ni u navijacima,pogotovo ako su na stadionu radi belaja i bez marke u đepu,nemaju pametnijeg posla.vitez je mali grad u srednjoj bosni sa najmanje nezaposlenih ljudi i najvise puni proracun kantona,zasto nebi imao p.ligasa i navijali za taj klub i iz okolnih gradica i vjeruj da bi bilo preko 2000 gledatelja na svakom kolu

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 mar 2013, 17:06

joksimovic je napisao/la:Mene zanima dobismo li mi kakve pare za Šmigija ili Zukića?Oni su ipak prošli našu školu,i trebalo bi to malo provjeriti.Zna li neko hoće li naši dobiti kakvu premiju za pobjedu u gostima?Mislim da bi momke trebalo nagraditi,jer to bi im bio veliki stimulans za dalje takmičenje.
Mislim da prvo treba preskocit subotnju prepreku pa onda pricat o premijama. Ako pobjede Bratstvo premije za gostovanja su vrlo moguce :) .
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2013, 17:24

fukaratz je napisao/la:5KM za bratastvo i radnicki jer uprava racuna na dosta raje sa citavog kantona a ostale tekme 3 KM, ko ne zeli dati peticu nek ne dolazi vise na Tusanj
Ma ja ba. 5KM za nasu Slobodu nije mnogo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.