Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Moze Giovinco i 10-15 miliona.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sto raspravljate o Ibri kad prvo vrlo tesko ce on doci svi znamo zasto drugo i navijaci se nesto pitaju izdajnike nikad nece prihvatiti tako da taj rizik ili sukob sa navijacima sigurno Agneli nece htijeti
Sto se mene tice a i vecine navijaca Ibro je zavrsio sa Juveom onog dana kad je pobjegao iz istog IZDAJNIK I PLACENIK OBICNI
TAKVI NEMAJU MJESTA U INSTITUCIJI JUVE

Sto se mene tice a i vecine navijaca Ibro je zavrsio sa Juveom onog dana kad je pobjegao iz istog IZDAJNIK I PLACENIK OBICNI
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
Mogao je otjerati Del Piera, može sve znači..Yucca je napisao/la:Sto raspravljate o Ibri kad prvo vrlo tesko ce on doci svi znamo zasto drugo i navijaci se nesto pitaju izdajnike nikad nece prihvatiti tako da taj rizik ili sukob sa navijacima sigurno Agneli nece htijeti
gojzerica je napisao/la:Mogao je otjerati Del Piera, može sve znači..Yucca je napisao/la:Sto raspravljate o Ibri kad prvo vrlo tesko ce on doci svi znamo zasto drugo i navijaci se nesto pitaju izdajnike nikad nece prihvatiti tako da taj rizik ili sukob sa navijacima sigurno Agneli nece htijeti
Sto se tice Alex je druga prica svi navijaci su bili svijesni da je njegovo vrijeme proslo i bili su u neku ruku pripremljeni za njegov odlazak ili penziju mada ja licno misli da je mogao jos 1 godinu igrati kod nas
Sto se tice Ibre imao bi problem da jednog tvog igraca ne voli ni jedan navijac,a to bas nije ugodna situacija ni po tebe ni po igraca,a sigurno je da Ibro i kad bi dosao ne bih ga navijaci docekali rasireni ruku sigurno bi tu bili problema i zasto onda sebi u ekipi stvarati porbleme bez potrebe.
Sjetimo se kako su navijaci reagovali na losija izdanja Bonucia ili Giovinca,a to su u smijesne stvari u odnosu na Ibrin slucaj mozes onda zamisliti sta moze cekati Ibru od navijaca a posebno od ovih ekstremniji navijacki grupa .
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Djovinko je sigurno 14-15 miliona, pola Maronea 6-7 miliona + jos 15 miliona, previse za Jovetica, da je za Suareza pa hajd rekao bih vrijedi toliko jer to je skoro 40 miliona. Nije Jovetic JOS igrac od 40-ak miliona, prije da je realna cijena 25 miliona.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mene fkt, al fkt zaboli racku ko ce nam doc u cetvrtini, nikog' me nije sekunde strah, cak sta vise volio bi sto veci tim da malo protresemo evropu 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Brate moj i ja sam isto razmisljao jedno vrijeme ali onda malo sjednes i skontas pa on je tada bio u najboljim godinama, zeljan dokazivanja Evropi i svijetu i sta je trebao, ostati igrati seria B sa nekim Ascoliem itd. I ja sam bio ljut, srao o njemu itd itd. ali on je takvog karaktera, zeli samo najbolje u tom trenutku a Juve to tada nije bio, naravno prave legende su ostale, to ne ide sa njim u isti kos.Yucca je napisao/la:Sto raspravljate o Ibri kad prvo vrlo tesko ce on doci svi znamo zasto drugo i navijaci se nesto pitaju izdajnike nikad nece prihvatiti tako da taj rizik ili sukob sa navijacima sigurno Agneli nece htijeti
Sto se mene tice a i vecine navijaca Ibro je zavrsio sa Juveom onog dana kad je pobjegao iz istog IZDAJNIK I PLACENIK OBICNI![]()
![]()
![]()
Za mene je to najbolji igrac kojeg sam gledao poslije Zidane, jednostavno savrsen napadac i ko zna sta ce se desiti, nije on zavrsio sa Italijom.
Ako je istina ovo za Jovetica onda im dati Gio i 20 miliona i svi zadovoljni. Ne da je bolji, nego je za dvije klase bolji od onog spadala od igraca, on je covjek poteza, jedan na jedan odlican a o sutu da i ne pricam. Poslije Suareza moja prva zelja.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ultrasstyle_tz je napisao/la:Djovinko je sigurno 14-15 miliona, pola Maronea 6-7 miliona + jos 15 miliona, previse za Jovetica, da je za Suareza pa hajd rekao bih vrijedi toliko jer to je skoro 40 miliona. Nije Jovetic JOS igrac od 40-ak miliona, prije da je realna cijena 25 miliona.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Bitno je odmjerit, povratak Ibre bi bio dobar potez za Juventus, bitno je ono sto godi klubu a mi treba interese kluba da gledamo pa nekad i da oprostimo za opstu dobrobit.Zamislite Llorente - Ibrahimovic 
Juventus F.C.
Bilo bi im zadnje, ne bih Marronea dao za Jovetica, a ne ovu nebulozu iz rezimskih medija. Gio i Marrone ostaju, to je jedino sigurno.caseres je napisao/la:Juve, Giovinco più Marrone e 15 milioni per Jovetic.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Ne bih ni ja Marronea dao, eto im Giovinco
Vidim Pogba ima novi nadimak DJango
Vidim Pogba ima novi nadimak DJango
Mislim da je još prerano govoriti o nekim ponudama na ljeto , Jovetic vrijedi ali definitivno ne toliko , sugran sam da ni jedan od pomenute dvojice (Gio i Marrone) neće napustiti klub ovog ljeta.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- AvantiSignora
- Kontakt:
Zlatan koliko god dobar bio al ne hvala!!! Liorente , Jovetic (Benzemu) i ja sam zadovoljan 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ova trampa gio+ marone + novac za jovetica ne znam ja ne bi dao maronea.
- Contentissimo
- Kontakt:
Gio i pare za Jovetica ja sam za...mada mi je i Gio drag ali on i 3-5-2 ne idu skupa
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- pendjercity
- Kontakt:
101% ispravnoYucca je napisao/la:Sto raspravljate o Ibri kad prvo vrlo tesko ce on doci svi znamo zasto drugo i navijaci se nesto pitaju izdajnike nikad nece prihvatiti tako da taj rizik ili sukob sa navijacima sigurno Agneli nece htijeti
Sto se mene tice a i vecine navijaca Ibro je zavrsio sa Juveom onog dana kad je pobjegao iz istog IZDAJNIK I PLACENIK OBICNI![]()
![]()
![]()
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
Upravo tako, radije ću gledati patnju u napadu narednih 5 godina nego opet njega, ne dam tim i timski duh ni za kakvu zvijezdu koja će dati 30 golova u sezoni.
Ne treba nam koliko god valjao, a i ide prema 32-goj godini.
Elkan je danas rekao da je Ibra prošlost Juventusa i da neće biti budućnost.
Inače, da rezimiramo sra.nja u medijima od danas:
Ibra u Juve.
Vidal odlazi kako bi se finansirao dolazak zingara.
Gio + Marrone + bruka para za Jovetića.
Ne bih dao lijevu nogu Marronea za Jovetića, naravno, ne sumnjam da se većina ne bi složila sa ovim mojim stavom, ali je apsolutno takav.
Ne treba nam koliko god valjao, a i ide prema 32-goj godini.
Elkan je danas rekao da je Ibra prošlost Juventusa i da neće biti budućnost.
Inače, da rezimiramo sra.nja u medijima od danas:
Ibra u Juve.
Vidal odlazi kako bi se finansirao dolazak zingara.
Gio + Marrone + bruka para za Jovetića.
Ne bih dao lijevu nogu Marronea za Jovetića, naravno, ne sumnjam da se većina ne bi složila sa ovim mojim stavom, ali je apsolutno takav.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
gojzerica
- Kontakt:
Prati li ko Sancheza?
Giovinco je za njega Messi !gojzerica je napisao/la:Prati li ko Sancheza?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Sutra navijati za Porto i ocekivati ih kao moguceg protivnika.
Volio bih Real od jacih protivnika
Volio bih Real od jacih protivnika
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.