hahaha Gdje se sjeti inspektoraProbisvjet je napisao/la:Inspektori su rekli da se nece moci djaba!

Šta kažu inspektori, hoćel bit dogovorene tuče

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahaha Gdje se sjeti inspektoraProbisvjet je napisao/la:Inspektori su rekli da se nece moci djaba!
tako je ko nece kartu da kupi nemora doci a Cejvanovic je u konkurenciji za tim protiv Bratstvafukara87 je napisao/la:Eto rijesili su haman i za Čejvanovica, hajde super onda, sad ce se ovi iz Lukavca napalit kako nije fer i tako to, ja sutra kupujem 2 ulaznice minimalnoVidimo se na Sjeveru , ko nece da plati ulaz ne mora ni dolazit nikako i cao.
Nema narod para ? pusti tu pricu ba, moze narod skupit 5 KM za pive i tako tih s.ranja da ne kazem, ali hajde vidjet cemo ko zeli da pomogne Slobodi.ultrasstyle_tz je napisao/la:auu ako je karta 5 KM za sve tribine prepolovit ce to nasu brojku na tekmi... ako predje 1000 svaka nam cast, pazite sta sam rekao, mozda ova euforija pa bude malo preko 1000, ali 1000 prodatih karata nema sanse. pokazali smo se mi koliko nas ima kad je pomoc Slobodi i dat pare, da je dzaba bilo bi 5000 ko za opstanak, da je 2-3 KM bilo bi sigurno 2500-3000 ovako zapamtite sta sam vam rekao , ne vjerujem ni u 1000. nema narod para a i ono sto ima pokazalo se nije voljan dat za Slobodu.
mozeli se kupiti sezonska karta do kraja prvenstva i gdjeTzBulevar87 je napisao/la:De sad ispisite jedno 3 stranice kako je skupa karta i kako nece bit svijeta na utakmici
fukara87 je napisao/la:Eto rijesili su haman i za Čejvanovica, hajde super onda, sad ce se ovi iz Lukavca napalit kako nije fer i tako to, ja sutra kupujem 2 ulaznice minimalnoVidimo se na Sjeveru , ko nece da plati ulaz ne mora ni dolazit nikako i cao.
Joj covjece koji si ti smor to je za psihijatrije.sjena je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Eto rijesili su haman i za Čejvanovica, hajde super onda, sad ce se ovi iz Lukavca napalit kako nije fer i tako to, ja sutra kupujem 2 ulaznice minimalnoVidimo se na Sjeveru , ko nece da plati ulaz ne mora ni dolazit nikako i cao.
Neznalice samo da te upoznam da su ovi iz Lukavca dobili KM-ove za cejvanovica tako da nas zaboli dali je fer.Nego gledajte da tom istom cejvanovicu ne ostanete duzni pa da vam ponovo ne uzme desetine hiljada tuzbom kao sto vam je jednom to i uradio.
Bas si klasik u pravom smislu. Pa covjek je prozvao nas iz Lukavca i ja sam mu odgovorio.A ti si popusten sto se mene tice.tita miklasik je napisao/la:Joj covjece koji si ti smor to je za psihijatrije.sjena je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Eto rijesili su haman i za Čejvanovica, hajde super onda, sad ce se ovi iz Lukavca napalit kako nije fer i tako to, ja sutra kupujem 2 ulaznice minimalnoVidimo se na Sjeveru , ko nece da plati ulaz ne mora ni dolazit nikako i cao.
Neznalice samo da te upoznam da su ovi iz Lukavca dobili KM-ove za cejvanovica tako da nas zaboli dali je fer.Nego gledajte da tom istom cejvanovicu ne ostanete duzni pa da vam ponovo ne uzme desetine hiljada tuzbom kao sto vam je jednom to i uradio.
Imas temu svog kluba pa njih smara, popusti nas malo tita ti.
volimVITEZ je napisao/la:ja neznam samo cemu se vi nadate?
povratku u PLvolimVITEZ je napisao/la:ja neznam samo cemu se vi nadate?
volimVITEZ je napisao/la:mislim da nemate sanse,ali nada zadnja umire.tako i treba da mislis1
nama je bitno da nam je klub poceo normalno funkcionisati a sto se ulaska u visi rang tice tome se niko i ne nada pravise a i bolje bi nam bilo da se malo stabilizujemo pa da iduce godine udjemo u smece ligu i imamo dobre rezultatevolimVITEZ je napisao/la:mislim da nemate sanse,ali nada zadnja umire.tako i treba da mislis1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.