Oni dizu formu za razliku od nas.Ako se prisetimo onog tuznog Partizana sa sredine sezone dosli smo sada do jednog sasvim solidnog Partizana. Za razliku od nas,koji su sipali,sipali na individualnost a odbranu igrali smesnu celu sezonu,a napadacke akcije ni za leka i onda kada nesta stane,stane sve.E to ne moze tako.Igokea nam je ponudila prvo mesto,dala nam ga na tacni,gospoda nije uspela da ga iskoristi,sta vise obrukala nas sve.Uvek sam govorio,ne boli poraz,**** poraz ni prvi ni poslednji,boli pristup mecu.Kad ja vidim da ekipa izgine na terenu onda moze i da izgubi sa dvocifrenim brojem.Ali kada vidim da igraju potpuno bezmudo,nonsalantno,da ne natope dres,e to vec ne mogu i mala je granica ukenjaju sve prethodne utakmice sa jednom takvom.A takva je bila veceras.
Mi moramo,ali moramo da popravimo igru u odnosu na zadnjih 4-5 kola za najmanje tri puta kako bi mogli da se nadamo protiv Partizana necemu i tom odlasku u EL. Eh lepo bi bilo da u krcatom Pioniru ko zna mozda i u Areni posmatram utakmice najelitnije klupskog takmicenja u basketu,ali da li je to zasluzeno,da li je to opravdano.Jedno je kada te obruka prvoplasirani tim (Igokea-Partizan) a drugo je kada te obruka tim koji se bori za opstanak kao veceras.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))