FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Gerard Pique: Tko god ne vjeruje u prolazak, neka ostane kod kuće.
"Tito nam pomaže iz New Yorka, ali najvažnija stvar je njegovo zdravlje. Nema pritiska, čekat ćemo ga sve dok ne bude dobro."
"Član generacije 1987, zajedno sa Messijem i Cescom? Preuzeli smo odgovornost na sebe. Moramo biti primjer za mlade."
Diego Maradona: "Volim Messija, sjajan je. Trebao bi samo raditi svoj posao i pustiti ljude da pričaju što žele. On će biti najbolji igrač u historiji."
"Messi je tek počeo igrati. Tek mu je 24-25 godina. Ja sam prvi veliki iskorak u karijeri napravio kada sam imao 26 godina, na Svjetskom prvenstvu 1986."
Del Bosque (selektor Španije): "Nadam se da će Barcelona proći dalje, jer tako će igrači biti u dobrom raspoloženju kada se priključe reprezentaciji sljedeće sedmice."
Alves: "Sjajno smo igrali posljednjih godina, ali za to vrijeme nikada navijačima nismo priredili historijski povratak. Možda je sada došlo vrijeme za to. Pokušat ćemo pobijediti i ne bojimo se izazova."
"Tito nam pomaže iz New Yorka, ali najvažnija stvar je njegovo zdravlje. Nema pritiska, čekat ćemo ga sve dok ne bude dobro."
"Član generacije 1987, zajedno sa Messijem i Cescom? Preuzeli smo odgovornost na sebe. Moramo biti primjer za mlade."
Diego Maradona: "Volim Messija, sjajan je. Trebao bi samo raditi svoj posao i pustiti ljude da pričaju što žele. On će biti najbolji igrač u historiji."
"Messi je tek počeo igrati. Tek mu je 24-25 godina. Ja sam prvi veliki iskorak u karijeri napravio kada sam imao 26 godina, na Svjetskom prvenstvu 1986."
Del Bosque (selektor Španije): "Nadam se da će Barcelona proći dalje, jer tako će igrači biti u dobrom raspoloženju kada se priključe reprezentaciji sljedeće sedmice."
Alves: "Sjajno smo igrali posljednjih godina, ali za to vrijeme nikada navijačima nismo priredili historijski povratak. Možda je sada došlo vrijeme za to. Pokušat ćemo pobijediti i ne bojimo se izazova."
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Cautinho
- Kontakt:
Ima kvalitetnih stopera,samo je pitanje (prevelika) cijena i odluka Barce koga ce izabrati.Hummels sigurno nece doci za manje od 35 mil. eura,Kompany isto,T.Silva i Sahko ce isto vrtiti cijene vece od 20 mil,Kjelinija da ne spominjen,Fermalen moze povoljno.Mene brine napadač.Ako se neuspije sa Neymarom,Bale nece u Barcu,tesko ce se naci neko drugo rjesenje,koje bi bilo idealno.Ja bi volio vidjeti Riberyija i Badstubera u Barci,ali to je nemoguce.Tesko se moze naci kvalitetan igrač za Barcu,a da ga nije nemoguće dovesti.U napadu.
Keep walking.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma sredi ti Chiellinija i Kompanyja preko svojih veza u Juventusu i Cityju. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Cautinho
- Kontakt:
Monoloze,pocele su ti ove fore biti stvarno jadne.Na sta spade,a bio jedan od najboljih forumasa 
Keep walking.
e nikad docekat.jos kad stavljate ove klipove i slike 
- JohnLennon
- Kontakt:
Obicno kad prave ove koreografije gadno zajebu. Prvo bila "Remuntada" kontra Intera, zijan. Som i serem opet zijan, kod 2-2 isto, nista posebno. Kao i u Kupu prosle godine, i sada. Protiv Chelsea je isto nesta bilo. I skoro uvijek ista koreografija, sranje.
To je to. Uglavnom, ni ja ne mogu docekati utakmicu, zelim vam svu nesrecu ovoga svijeta.
To je to. Uglavnom, ni ja ne mogu docekati utakmicu, zelim vam svu nesrecu ovoga svijeta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Nesto se ne sjecam kad su ovakvu koreografiju napravili ?Gorki je napisao/la:SAMO HRABRO![]()
Za razliku od onog standardnog ovo je odlicno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
TV3 tvrdi da je Barca na vecerasnjem treningu uigravala postavu koju zovu 3-3-1-3.
Bice zanimljivo.
Sutra ludilo na Nou Campu.
Bice zanimljivo.
Sutra ludilo na Nou Campu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
http://estaticos.sport.es/resou-rces/jp ... 227962.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva mutava faca...
Kakva mutava faca...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
evo jos jedan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dakle ako su najavili 3-3-1-3 to bi po meni trebalo ovako izgledati:
-----------------------Valdes------------------------
--------Puyol---------Pique---------Alba----------
----------------------Busquets---------------------
----------------Xavi-------------Iniesta-----------
-----------------------Messi------------------------
-----Alves------------Alexis------------Pedro------
Alexis je izgleda 100% opcija za sutrasnju utakmicu.
Jedino da mozda Villa starta umjesto Pedra.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ako Pedro bude igrao od prolaza nema ništa.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
prije ce villa umjesto alexisaM4kaveli je napisao/la:Dakle ako su najavili 3-3-1-3 to bi po meni trebalo ovako izgledati:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Nešto sam pesimističan
. Inter, Chelsea...(nastavi niz
)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Milan..messilla je napisao/la:Nešto sam pesimističan. Inter, Chelsea...(nastavi niz
)
Iskreno se nadam,hehe..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
ma nema mjesta pesimizmu ,znaci ti ne mozes na nou camp ,pique je reko da ne dolaze oni koji ne vjeruju u prolaz ,zato nemoj da bi priso stadionumessilla je napisao/la:Nešto sam pesimističan. Inter, Chelsea...(nastavi niz
)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Izgleda da je Alexis 100% starter sutra jer su igrali u formaciji s njim ispred Messija.barca_87 je napisao/la:prije ce villa umjesto alexisaM4kaveli je napisao/la:Dakle ako su najavili 3-3-1-3 to bi po meni trebalo ovako izgledati:
Ako budu odigrali kao protiv Chelsea bice dobro.messilla je napisao/la:Nešto sam pesimističan. Inter, Chelsea...(nastavi niz
)
Nema sanse da se ponove onoliki promasaji ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.