FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://druga.tv/info/13407" onclick="window.open(this.href);return false;
- TzBulevar87
- Kontakt:
Trebal spominjat da ce u subotu grmit "BIĆE GRADO RIO FERDINAND"MakeTZ je napisao/la:http://druga.tv/info/13407

p.s. samo da nas vremenske prilike posluze u subotu

075
Kao sto je rekao Crnogorac mlada je ekipa,nije jos zrela i moze se ocekivati puno oscilacija do kraja prvenstva,tako da momcima treba pruzit podrsku do kraja prvenstva,pa cemo vidjet sta ce biti 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Komšije, jeste li kompletni sada u subotu, ili ima neko ko nema pravo nastupa?
1921
1989
1989
VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, jeste li kompletni sada u subotu, ili ima neko ko nema pravo nastupa?
Kompletni.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nismo,fali cejvanovicVolimRadnicki je napisao/la:Komšije, jeste li kompletni sada u subotu, ili ima neko ko nema pravo nastupa?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li neko da zna zasto Cejvanovic ne igra? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Zato sto je neko ovdje pogresno rekao da je covjek dobio papire a nije..Probisvjet je napisao/la:Ima li neko da zna zasto Cejvanovic ne igra?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ja ne znam ko tu koga .ebe. ako hoce igraca nek odu u Lukavac i dogovore se s ljudima!
Sloboda Tuzla
- Slatinash_7
- Kontakt:
da su bili pametni pa jahu za njega neku kombinaciju a ne ovako,citave pripreme dzabe se uigravali a evo proci ce garant i dobar dio sezone dok ga ne dobiju..ljudi traze pare,nasi nedaju i od dogovora naravno nema nistafukaratz je napisao/la:Ja ne znam ko tu koga .ebe. ako hoce igraca nek odu u Lukavac i dogovore se s ljudima!
Slatina Bog i batina
-
- Kontakt:
Nisam mislio na Čejvanovića kad sam napisao komentar, čisto da vidim da li će Bratstvo moći uzeti bod što ja priželjkujemstaragarda je napisao/la:nismo,fali cejvanovicVolimRadnicki je napisao/la:Komšije, jeste li kompletni sada u subotu, ili ima neko ko nema pravo nastupa?![]()
..de nam opet po 700 jubilarni put objasnite ono za cejvanovica

1921
1989
1989
bravo mogli su komotno za Jahu dobiti Mirzu jer vidim da ga Lukavcani gotive maksimalno. al nema veze dobro smo se mi rijesili Jahe, Mesica, Muminhodzica i blentavog SisicaSlatinash_7 je napisao/la:da su bili pametni pa jahu za njega neku kombinaciju a ne ovako,citave pripreme dzabe se uigravali a evo proci ce garant i dobar dio sezone dok ga ne dobiju..ljudi traze pare,nasi nedaju i od dogovora naravno nema nistafukaratz je napisao/la:Ja ne znam ko tu koga .ebe. ako hoce igraca nek odu u Lukavac i dogovore se s ljudima!

Sloboda Tuzla
VolimRadnicki je napisao/la:
Nisam mislio na Čejvanovića kad sam napisao komentar, čisto da vidim da li će Bratstvo moći uzeti bod što ja priželjkujem
Kažem ti svi su tu ,osim Ćejvana,ali na njeg nisam ni mislio da igra

Pobjeda je bolja od orgazma!
2 milje i Čejvanović je vaš, nije mi jasno kako sad eto kod vas ide sve na bolje u odnosu kako je prije bilo, i da se nova uprava ovako ponaša sa Mirzom i njegovim vraćanjem u Slobodu, meni je on dobar igrač momak se bori i iskoristi maksimalno priliku koju dobije, sad da presjedi na tribinama do kraja prvenstva ne znam......fukaratz je napisao/la:bravo mogli su komotno za Jahu dobiti Mirzu jer vidim da ga Lukavcani gotive maksimalno. al nema veze dobro smo se mi rijesili Jahe, Mesica, Muminhodzica i blentavog SisicaSlatinash_7 je napisao/la:da su bili pametni pa jahu za njega neku kombinaciju a ne ovako,citave pripreme dzabe se uigravali a evo proci ce garant i dobar dio sezone dok ga ne dobiju..ljudi traze pare,nasi nedaju i od dogovora naravno nema nistafukaratz je napisao/la:Ja ne znam ko tu koga .ebe. ako hoce igraca nek odu u Lukavac i dogovore se s ljudima!

ma hajde da ga nisu uigravali 2 mjeseca na pripremama pa ne mora ni igrati. ali uigrvati momka citavo vrijeme kao standardnog prvotimca a ne rijesiti papirologiju je van pameti
al hajd valjda ce poduzeti nesto u narednim danima 

Sloboda Tuzla
Eto kakva je ova naša liga, nije ni Premier liga ništa bolja, problem su 2 hiljade maraka da se dovede igrač neki, daleko smo mi od boljeg cccc...fukaratz je napisao/la:ma hajde da ga nisu uigravali 2 mjeseca na pripremama pa ne mora ni igrati. ali uigrvati momka citavo vrijeme kao standardnog prvotimca a ne rijesiti papirologiju je van pametial hajd valjda ce poduzeti nesto u narednim danima
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ljudi pustite se Cejvanovica, znat ce se vise u narednom periodu. Brine me ovo vrijeme, za petak najavili snijeg.. Na sta ce licit teren :S ? Ne bi volio da gledam loptu vise u zraku nego na travi.
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znao sam...ocamisodagrad je napisao/la:Eto kakva je ova naša liga, nije ni Premier liga ništa bolja, problem su 2 hiljade maraka da se dovede igrač neki, daleko smo mi od boljeg cccc...fukaratz je napisao/la:ma hajde da ga nisu uigravali 2 mjeseca na pripremama pa ne mora ni igrati. ali uigrvati momka citavo vrijeme kao standardnog prvotimca a ne rijesiti papirologiju je van pametial hajd valjda ce poduzeti nesto u narednim danima

- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li neko tacnu informaciju za Cejavnovica?staragarda je napisao/la:znao sam...ocamisodagrad je napisao/la:Eto kakva je ova naša liga, nije ni Premier liga ništa bolja, problem su 2 hiljade maraka da se dovede igrač neki, daleko smo mi od boljeg cccc...fukaratz je napisao/la:ma hajde da ga nisu uigravali 2 mjeseca na pripremama pa ne mora ni igrati. ali uigrvati momka citavo vrijeme kao standardnog prvotimca a ne rijesiti papirologiju je van pametial hajd valjda ce poduzeti nesto u narednim danima
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa sta ti nije jasno,brate..frajer nece igrat jer je otisao iz lukavca na svoju ruku i prikljucio se nama..sad su ovi n.a.k.u.r.c.e.n.i na njega i nedaju mu ispisnicu..da je probo nesto na finjaka do sad bi se i regulisalo..ovi sad iz poznatog Bosanskog inata nece da cuju bez kesha
..on je uigravan sa ekipom a nije regulisao papire...amaterluk i papanluk kao i sada..nista novo
...al pregurat cemo i bez njega ba..opusteno samo
ne kaci nam samo ove lukavcane vise ovdje,ziv bio

ne kaci nam samo ove lukavcane vise ovdje,ziv bio

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, klasik i 12 gostiju.