Eto samo za KSILVEA koji mi nije zadovoljan kapaciteteom postova koji pišem ovdje na forumu!
Da Bog da imao , pa nemao!
Prije jedno dvije godine, jedan čovjek mi je to u jednom razgovoru rekao. Ne znam zašto ali baš u tom trenutku ta izreka mi se urezala u glavu...Danas se baš to događa BvB-u. Razaralo se po kvartu i sad kada se ne razara, mislim na BUNDESLIGU, KATASTROFA...Zato se neki i pitaju dal su razmaženi itd. No to je u čovjekovoj naravi, uvijek želiš više, još i teško ti se priviknuti kad imaš i onda izgubiš na lošije. Lako je sa 3000 kn skočiti na zaradu od 6000, ali kad sa 6000 padneš na 5000 nije ti to baš. Nema veze što si donedavno radio za 3000 kn, jer sada vodiš život sa 6000kn i uvijek ti fali ta tisuća.
Već sam jenput, negdje na sredini prvenstva napisoa jedan post o BvB-u i razlog "pada", KSILVE, a i neki drugi ga se možda sječaju. Od tada se situacija nije puno promijenila u BvB-u.
Zašto je BvB ove sezone loš? Misli se naravno na BUNDESLIGU. More se o tome diskutirati,
ali jedan faktor nije razlog. Više stvari povezalo se u jedno da bi se objasnio ovakav BvB-ov pad.
Prvo i osnovno, BvB je pročitan unutar BUNDESLIGE. Sad ko u to vjeruje, ko ne, njegova stvar. Ta pročitanost očituje se u tome da im klubovi ZASLUŽENO uzimaju bodove. Klubovi sada protiv BvB-a igraju bolje i vjeruju u to da ih se može pobjediti i da su ranjivi. Schalke ih je ove sezone dobio dva puta i to ne na guzove. kako je Schalke sada odigrao prvo poluvrijeme u derbiju, svaka im čast. Konkurencija je čak i jača, pogotovo kada se uzme u prilog ta činjenica "DOPPELBELASTUNG".
Kad smo već kod toga. BvB je igrao preko tjedna protiv Šahtjora i prije derbija sam ja napisao da to može biti presudni faktor! Da se citiram:
anton 1983 je napisao/la: No ko ima prednost?
BvB koji je sada u Euforiji jer su prošli u LP, ali su preko tjedna igrali "tešku" utakmicu ili Schalke koji je preko tjedna odmarao, a malo su u mislima već u tekmi sa Galatasarayem - mislim kolko je to moguće prije ovakve tekme
Na kraju su ipak presudile "umorne" i "svježe" noge. No kad još tome pridodam onu reakciju Howedesa nakon tekme, dobim utisak da su u Schalkeu tu pobjedu više željeli i da osječaju taj momenta dizanja forma.
Onda ljudi zaboravljaju da bi ovo bio treći naslov zaredom, a to neide sam tako. Zadnji puta je to Bayern uspio u sezoni kada smo uzeli LP i ako se neko sjeća, uzeli smo jako malo bodova , 63 da budem točan, možda i najmanje što smo ikada osvojili kao prvaci. Znači pad u trećoj sezoni mora doči, a sad je pitanje kako će igrati njihovi protivnici, a mi razaramo. BvB za mene i sada igra zadovoljavajuću sezonu, jer ovakvom Bayernu teško da bi i ona prošlogodišnja, REKORDNA Borussija uzela nslov. Znači drugo mjesto, 1/4 finale LP-a i ipak ste ispali od jednog Bayerna a ne nekog Ghnoja iz KUPA, a "peh" je u tome što ste igrali na našem terenu.
Na zimu je BvB samo TEORIJSKI nadoknadio onaj dio u kadru, koji im je falio. Taj vezni igrač u obliku Sahina, no Sahin je razočarao i sada je u biti igrač koji godinu i pol dana nije igrao ozbiljan nogomet. Za slijedeću sezonu bu možda bio pojačanje.
BvB ima malo slabiji kadar nego što smo mi imali prošle godine i što se dogodili? Uzeli smo 3. druga mjesta. Sada kad imamo PK igrača KVALITETNIH to drugačije izgleda. Pojača li se napokon BvB, a ne da samo mjenja dobrog igrača za dobrog, Kagawa - Reus, Sahin - Gundogan, to bi trebalo izgledati bolje, jer istina je da BvB ne posjeduje dovoljno kvalitete u kadru da se bori za prvo mjesto u BUNDESLIGI i bude uspješna u LP.
Ova sezona vam je i dobro došla, niste se opekli, tipa da se ne ide u LP direktno, ali vas je spustila na zemlju. Sada se za slijedeću sezonu treba dobro pojačati da se ponovi uspjeh u Europi te da se bolje odigra u LP. Pa jebote pogledajte samo kada je zadnji puta Bayern uzeo dva naslova zaredom, sa većim financisjkim mogučnostima, pa će vam sve biti jasTnije.
Tu se vračamo na onu, " Da BOG da imao, pa nemao!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"