Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2013, 21:14

Motta i Taider nemaju ugovor sa nama, Motta je davno otjeran, a Taiderovu polovicu smo uzeli iz nekakvih finansijskih razloga i odmah je vratili, vezani smo za Sorensena i Gabbiadinia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 10 mar 2013, 21:16

Pajdo, Motta je s nama ugovorom vezan do ljeta godine gospodnje 2015. ;)

Malo se Gabbiadini ruga sa ovom interovom desnom stranom, ponajprije sa Zanettijem, ali je dobio žuti za simuliranje iako su ga i Ranocchia i Stanković udarili :)

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 10 mar 2013, 22:24

Pogba danas sve uradio kako treba. Borba, zalaganje, pokrivanje terena, defanziva sve na svom mjestu, samo je falio slag na kraju i neki dalekometni pogodak. Dijete koje vrijedi pravo bogastvo, samo ga treba lagano "izbursiti", sto Conte radi jako dobro.Vec sad posjeduje kvalitet da bude u prvom sastavu, nazalost, zbog jake konkurencije mora cekati svoju priliku...

Utakmica kao i sve ostale prije ovog kola, naravno, raspletom u nasu korist i pomalo iznenadjujucim porazom napolia, ova se pobjeda moze svrstati u kljucne. Konacno imamo lijepu prednost pred sprint prvenstva, i mogucnost kalkulacija pred vazne utakmice LP. Polahko, utakmicu po utakmicu, i skudeto opet ostaje u Torinu.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 mar 2013, 23:14

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 mar 2013, 23:20

Moze li neko postaviti clip kada Pogba prolazi dva igraca i salje loptu Giacku bio bih zahvalan.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 mar 2013, 23:59

[youtube][/youtube]

Ovo je slalom Pogbe 8-) , a za onaj detalj ne znam vidi da nema na onom full gdje imaju sve prilike.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 11 mar 2013, 01:07

ma mali je klasa vec sada,,,,,ma svaku bi on meni igrao od pocetka,,,,,,, :D :D :D :D :D :D :D :D :D
napadaci.......nebi se vise zamarao,,,,,ubrzo ce ljeto,,,,sreca....nadam se da ljorente nije jedino pojacanje,,,,,sanceza, suareza ili nekog slicnog dovesti,,,neko ko je u sezoni sposoban zabiti 20ak golova,,,

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 mar 2013, 09:41

Ocjene za jučerašnju pobjedu ;)

slika
slika

P.S Šta je sa @L'Avvocatom, nema ga nešto u zadnje vrijeme :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 11 mar 2013, 10:34

Amauri 9 golova
Vučinić 6
Giovinco 7........ pa nek se zapitaju, jos igraju u timu koji je dosta jaci i koji cesce napada nego sto se brani.
Cak sam misljenja da bi Amauri ove sezone dobrodosao ovom Juventusu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 mar 2013, 10:44

Ja sam 100% uvjeren da bi Amauri razbijao u ovoj formaciji sa Conteom koji bi sigurno znao izvući ono najbolje iz njega.

Prvo što je jak k'o bik i ima solidnu tehniku pa bi mogao zadržati neku loptu koju ovi naši redovno gube kad im se proslijedi u sredinu i drugo što bi imali nekog ko može skočiti u sredini pa nam bekovi ne bi bili toliko beskorisni naprijed jer nemaju kome centrirati.

Ali eto, dobit ćemo ovo sve i još više na ljeto u Llorenteu pa se napokon može čekivati preporod što se napadača tiče.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 mar 2013, 11:09

Pa davno je to vec zakljuceno, da bi se on nadavao golova u ovom Juventusu odnosno da je dosao u pogresno vrijeme al' eto naredne sezone slican igrac Fernando Llorente pa cemo da vidim na sta ce to da lici.
Alessandro Del Piero !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 mar 2013, 11:13

Evo me Ferdy brate imao problema s netom 15-ak dana, al' je sad sve ko podmazano :mrgreen:

Ono juče je bilo za sladokusce. Tačno perverzna pobjeda, ne u smislu visine rezultata već minute gola. Taman kad se čitava Italija ponadala kiksu Juventusa, Đake ga uvalja. Šta ti je reć' sreća, pure luck. Nekad je čovjek treba ko oči u glavi, baš kao nama juče. Mi gola ne bi zabili do sutra onakvom igrom, i samo je čudan splet okolnosti rezultirao pogotkom.

Uglavnom, 3 boda velika ko Maglić. Izuzetno težak period utakmica pred nama, a mi u to sve ulazimo s 9 bodova viška. Prezadovoljan sam.

Još da dodam kako bi kao najbolje pojedince s ove utakmice izdvojio Pogbu, Barzu i Đaketa (samo zbog gola). Ostali odigrali za zaborav. Pogotovo Vučko i Seba u prvom poluvremenu. Brutalno loša partija. Još kad je Vučko promašio onu priliku znao sam da je to jedna od onih utakmica kad ništa ne ide kako treba.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 11 mar 2013, 14:50

Pozdrav Juventini novi sam ovdje, ali juve pratim odavno od 1996 godine, naravno citao sam i vase postove sad sam i ja tu. MAlo osvrta na jucerasnju tekmu, teska utakmica protiv postavljene odbrane ekipe koja je odsla da igra na bod, uz to je i prijatno iznenadjenje Serie A ove sezone, uglavnom utakmica kada malo toga ide protiv protivnika koji igra bunker, sve u svemu jako bitna pobjeda, pogotovo sto msilim da se nije dobilo juce da bi i Milanezima porasli apetiti, jer ipak 9 bodova 10 kola prije kraja nije nenadoknadivo.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 11 mar 2013, 15:05

Dobrodosao bro :D ;) ... :D budi aktivan....

A sto se tice jucerasnje tekme..... U nekim trenucima djelovali su ko totalni amateri, pogotovo Pirlo, a neki su bili zadovoljavajuci......
Nema sumnje Dupla kruna stize u Torinu, doduse jedna ostaje.... :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 11 mar 2013, 15:14

Hvala, slazem se da je tekma bila ocajna za gledati, ali takve se utakmice dese jednostavno, ali nema veze igru brisi bodove pisi, ipak mislim da pobjedjivati ove "lakse" protivnike je kljuc do kraja.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 mar 2013, 15:56

Ne možete porediti Amaurija sa Mirkom i Giom, al nikako.

Prvo što je ovaj klasični napadač, a ovi su krilni napadači. Drugo, Amauri igra u jednoj Parmi gdje je i Gio bio bog i batina, a sad vidite i sami kakav je.

Amauri je u rangu Iaquinte, a vidite i sami šta Vincenzo trenutno radi u Juventusu.

Ps. dobrodošao novi član.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 mar 2013, 15:58

adojuve@ dobrodosao druze :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 mar 2013, 16:14

ne bih se bas slozio da je Amauri toliko los igrac, cak sam siguran da je dobio priliku kod Kontea , u njegovom sistemu da bi sigurno bio bolji od Matrija, ali eto Konte je odlucio da mu ne dadne priliku...Amauri je bio los kod Del Nerija, ali ko je valjao tad? oni koji su tad bili najbolji (krasic, melo) su ispali iz Konteovog sistema i zao mi je sto Amauri nije dobio sansu, bolji igrac je i od Borijela i od Bendtnera, a vjerovatno i od Matrija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 mar 2013, 16:22

gojzerica je napisao/la:Ne možete porediti Amaurija sa Mirkom i Giom, al nikako.

Prvo što je ovaj klasični napadač, a ovi su krilni napadači. Drugo, Amauri igra u jednoj Parmi gdje je i Gio bio bog i batina, a sad vidite i sami kakav je.

Amauri je u rangu Iaquinte, a vidite i sami šta Vincenzo trenutno radi u Juventusu.

Ps. dobrodošao novi član.
Pa i ovi igraju kao klasicni napadac kad su zajedno na terenu, uostalom Amauri ima kvalitet mislim da su se svi slozili oko tog samo sto je bio tu u najgore vrijeme za Juventus.
Alessandro Del Piero !

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 mar 2013, 16:26

Pa može Gio igrati kod nas kao klasični, al džaba kad je on sićušan, vjetar ga odnese. Amauri je jak kao stijena, vidjeli ste kakav je gol dao sad za Parmu, 3 igrača na njemu.

Za Mirka se zna da je uvijek bolje namještao golove, nego što ih je davao.

Meni je najviše krivo što Iaquinta nije dobio šansu kod Contea.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.