Dade mi ideju, napravit cu sebi racun u toj kladionici i stavit kao da mi je sutra rodjendanLisac je napisao/la:
Gospodska kladionica,iako nikad nisam ni eura uplatio![]()
P.S admini oprostite na krsenju pravila

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dade mi ideju, napravit cu sebi racun u toj kladionici i stavit kao da mi je sutra rodjendanLisac je napisao/la:
Gospodska kladionica,iako nikad nisam ni eura uplatio![]()
P.S admini oprostite na krsenju pravila
A kako ide sa tim stranim kladionicama, skupim recimo 50 ili 100 € i kako da me isplate, posto nemam racun na banci ?Jack777Pott je napisao/la:Ja sad igram na dobet.com, dobijes 10€ kad se registriras, al ima hrpa nekih ogranicenja. Kad tu spiskam sve probat cu bet-at-home, iako, ide me dobro, prije cu prec 100€ i dignut nego sto cu spiskat sve
EDIT:
Prava stvar bi bila da na bet-at-home mozes mijenjat podatke, pa kad popusis sve promjenis datum rodjenja i oni ti opet posalju
To ide sve preko banke, isplati na nekog prijatelja, bilo koga il guraj do 2-3 000€, zbog tih para ces sigurno otvorit racunPapastathopoulos je napisao/la: A kako ide sa tim stranim kladionicama, skupim recimo 50 ili 100 € i kako da me isplate, posto nemam racun na banci ?
Mani se corava posla na Dobetu,to je presipanje iz supljeg u praznoJack777Pott je napisao/la:Ja sad igram na dobet.com, dobijes 10€ kad se registriras, al ima hrpa nekih ogranicenja. Kad tu spiskam sve probat cu bet-at-home, iako, ide me dobro, prije cu prec 100€ i dignut nego sto cu spiskat sve![]()
To nudi skoro svaka online kladionica. Imal kakvih da daju da im se nista ne uplacuje, te ja volim, da kockam tudje paresombrero je napisao/la:Ma imaš tih kladionica, u jednoj (da je ne reklamiram) ako uplatiš do 100 eura, dobiješ još toliko kao bonus.
Ne radiSlevinKelevra je napisao/la:Radi li vam BHPlay?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.