Hvala Zenico,nadam se da uskoro igramo crveno-crni derbiCrni gavran je napisao/la:Cestitam braco

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hvala Zenico,nadam se da uskoro igramo crveno-crni derbiCrni gavran je napisao/la:Cestitam braco
Ma u minuti druze hahahahaharry_90 je napisao/la:@Bulevartz
Sto me moras kopiratista bih dao da je sutra subotaaa
Vec sam ugovorio sa 5 drugova za subotu,nema labavoo..opasno me nesto trese,jace nego kad smo igrali premijer liguuTzBulevar87 je napisao/la:Ma u minuti druze hahahahaharry_90 je napisao/la:@Bulevartz
Sto me moras kopiratista bih dao da je sutra subotaaa
.. a polako, sutra ponedjeljak, lozi se do subote
Da poceraProbisvjet je napisao/la:Ne treba gledati pobjedi u zube! Treba se prisjetiti koliko smo bodova prosuli od ekipa koje nisu mnogo bolje od Gorazda. Najgora solucija je bila ne pobijediti i odmah sebe eliminisati za borbu za mjesto koje vodi u PL.
Kakva god igra bila tri boda su najvaznija.
Grado je istinska legenda, hvala mu sto se vratio u Slobodu. Kamo srece da se vrati jos iskusnih, kao npr. Joge.
jah,Gorki je napisao/la:Bit će samo na sjeveru 3ooo
Ma kakva ba crna euforija.. furam svoju lozionu ko i pred svaku utakmicu, daleko smo mi jos uvijek od euforijestaragarda je napisao/la:opustite se malo...kad god nas je sibala euforija opasno smo zijanili....gracanica nije ni malo naivna ekipa asa ovom ekipom Slobode je u 5 deka...cak me nesto strah da ovi mladzi igraci ne podlegu atmosferi..
"T" se piše malim slovom.TzBulevar87 je napisao/la:
BABA
Ne znam jel se ovo pravilno pise ali sjedni ti na svoj FICIBAJER, uzmi "dvocjevku" i promatraj Savu kako tiho tece jer ti nista drugo i ne preostaje. Inace FICIBAJER prelijepo mjestosavatihotece je napisao/la:"T" se piše malim slovom.TzBulevar87 je napisao/la:
BABA
Ma zezam se malostaragarda je napisao/la: jah,![]()
..samo nemoj da nas bude ko i do sad 3000
![]()
..sve neka loziona i onda na tekmi 500 ljudi...300,400 Fukara od toga broja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.