Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 09 mar 2013, 23:21

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Btw. Njemci na Schalkeovom forumu se nadaju da ce igrati za Njemacku reprezentaciju :mrgreen:
Ma to oni njega samo uzdizu sto je njihov, nema on inace pojma i tako to. :mrgreen:
Ma ja mislim da bi on vec davno igrao za nas, da je igrac Barcelone...ili Milana. :P
E tek mu onda glava u foto objektiv nebi mogla.Sto znaci zdra'o pasos,zdra'o papirologija.
i ovako je je pohitan u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2013, 23:24

Stopirao sam ti vrijeme Hari, od mog posta, trebalo ti je 4:43 minuta da odbranis Susica.
Bogami oslabio si. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2013, 23:29

Principatus je napisao/la:Stopirao sam ti vrijeme Hari, od mog posta, trebalo ti je 4:43 minuta da odbranis Susica.
Bogami oslabio si. :mrgreen:
A ni tebi ne treba dugo da Izmetage i takve sorte stitis.Mali ako hoce da igra za BIH repku,davnih dana je vec trebao spremiti sto je red na njemu,jer dobro se zna da je proces(pogotovokod nas )dug.Ovaj sve tuc muc bas kao i Izmetaga.Vjerovatno izvidja situaciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 mar 2013, 23:38

Hehe ne pricam ja o Izmetagi, malo si ih pomjesao. Kola, kola. :mrgreen:
Izvidja situaciju, ko Pape Barcelonu. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2013, 23:39

Principatus je napisao/la:Hehe ne pricam ja o Izmetagi, malo si ih pomjesao. Kola, kola. :mrgreen:
Izvidja situaciju, ko Pape Barcelonu. :lol:
Pa isti djavo, ni jednog Bosnje trenutno u tim klubovima. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2013, 17:13

I nas dragi Pape je bio u Medjugorju. Usta nije otvorio: http://sportsport.ba/ino_fudbal/halilov ... can/100164" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2013, 17:16

Cartman je napisao/la:I nas dragi Pape je bio u Medjugorju. Usta nije otvorio: http://sportsport.ba/ino_fudbal/halilov ... can/100164" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj, hajmo vjerovati manipulatorskiom novinama iz HR. Ako ce vec igrati za HR, zasto toliko potenciraju to po novinama? Zasto se Alen ne oglasi.

Malo se spustila prasina oko Alena, a valja ga prodati. Nasjedaju ponovo naivni Bosanci.
Za tvoju informaciju, Bajevic i Susic su sa Alenom imali razgovor.I nije bilo u Medjugorju, nego Mostaru ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 17:22

Ebat ga vise neka igra za njih, dosadni ste vise sa njime.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 mar 2013, 17:46

Elegant je napisao/la:Ebat ga vise neka igra za njih.
Ti ako vjerujes u izjave jednog cirkusanta poput Mamica ili polupismenih novinara koji su tu gdje jesu preko stele i kojima je cilj samo da prodaju clanak,onda imas ozbiljan problem haveru.Pa jedna sarajevska k.u.r.a.v.a je pismenija i pise bolje tekstove od ovih nasih kvazi novinara.Sto se tice malog Halilovica hiljadu puta je prozvakana ta tema,ali eto.Da momak zaista zeli igrati za kockaste ne vidim onda sta ga sprecava da se odmah izjasni da zeli igrati za njih.Zivi tamo,igra tamo.Momak realno nema sta kriti ukoliko zeli igrati za njih.Ali bi zato sebi zakomplikovao zivot izjavom da zeli igrati za BiH.Mislim da bi ga u Hrvatskoj proglasili drzavnim neprijateljem broj 1.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2013, 17:51

Sprecava ga Klokotnica i nanin burek kad je god na odmoru spici tamo :mrgreen: .
A poznajuci ljude iz tog kraja i sta su sve prosli u ratu,nebi mu boravak tamo i burek bas sjeo.
Mada na prvi poziv Stimca ovaj leti,''rizikovat'' ce burek i odmor kod nane pa nek ide sve u pm.Uostalom na sve pozive kockastih se i odazvao dok to nije slucaj sa BIH repkom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 mar 2013, 18:03

harishp je napisao/la:Sprecava ga Klokotnica i nanin burek kad je god na odmoru spici tamo :mrgreen: .
A poznajuci ljude iz tog kraja i sta su sve prosli u ratu,nebi mu boravak tamo i burek bas sjeo.
Mada na prvi poziv Stimca ovaj leti,''rizikovat'' ce burek i odmor kod nane pa nek ide sve u pm.Uostalom na sve pozive kockastih se i odazvao dok to nije slucaj sa BIH repkom.
Valja mu kod nane na burek i poslije odabira neke repke.Osim u slucaju da mu citavu familiju kolektivno presele u Hr ako odabere Hr.Mada i u tom slucaju nebi smjeo na oci polovini familije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovako lijepo odabere Bosnu i imati ce burek dzabaluka u citavoj Bosni,a ne samo kod nane.

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 mar 2013, 18:38

besic odigrao citavu utakmicu za fradi u velikom derbiju protiv ujpesta. besicev tim je na kraju slavio s 2-1. buric opet na golu lecha i izgleda da ce opet sacuvati svoju mrezu, al' dzaba sve kad prednost ispred njega ima jedan cisti prosjek iz borca i onaj fejzic.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 mar 2013, 19:46

STEVIE je napisao/la:besic odigrao citavu utakmicu za fradi u velikom derbiju protiv ujpesta. besicev tim je na kraju slavio s 2-1. buric opet na golu lecha i izgleda da ce opet sacuvati svoju mrezu, al' dzaba sve kad prednost ispred njega ima jedan cisti prosjek iz borca i onaj fejzic.
zasto polovican raport, gdje su Mahmutovic, Ljevakovic i druge zvijezde? i ispred njih se pozivaju neki prosjeci a oni dominiraj... ah pardon, sad sam vidio. nista, zaboravite.

0123456
Kontakt:

Post Postao/la 0123456 » 10 mar 2013, 21:48

Olimpija - Maribor 1:1 (0:1)
0:1 Nusmir Fajić 22'
1:1 Nikola Nikezić 52'

Poslednjih 20+ minuta Fajić je odigrao na golu Maribora jer je u 70. minuti Handanović zaradio crveni karton (trener Maribora izvrsio poslednju zamjenu u 60. minut). Inače ovo je bila prva utakmica Fajića za Maribor od 1. minute.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 11 mar 2013, 08:01

slika

bravo momcino na utakmici protiv dortmunda legenda si

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2013, 08:06

A moj seade, pa gdje si ti, zabrinuli smo se :D ne moras se toliko odmarati od tekme, javi se i ovdje ponekad :D sta je ono, fuchs se oporavio ? :???: :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 11 mar 2013, 08:14

fuchs nema mjesto pored sea najbolje bi mu bilo da pakuje kofere i sto dalje od schalkea to je seov klub

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 mar 2013, 08:19

:mrgreen:

Ma on je trebao pakovat kofere cim si ti prebacen iz juniora u A tim :mrgreen: se'o je rusilac :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 11 mar 2013, 08:47

Kola ima li jos neki bosanac u mladjim kategorijama salke da vrjedi paznje

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2013, 14:12

Nije ovo Kolašinac, šta vam je, on mu je samo poznanik, tako je rekao, jedino ako nije zaobišao istinu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Drum, edvaE2, s4mke i 58 gostiju.