Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

velez_mostar
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la velez_mostar » 11 mar 2013, 00:01

slika

Lijevi bek Zukanovic-mislim da on to moze odigrat' jako dobro, a i ne treba se nesto posebno ubacivati prema naprijed kad na toj strani igra Lulic, koji probija za dvojicu :D.

U zavisnosti od rezultata Miske nastupa.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2013, 00:04

Lulic u zadnjim utakmicama za repku ne probija ni za jednog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 00:20

Cuj Zukanovic na beku.Psovalo se Susicu sto ga ne poziva na mesto stopera jer je odlicno resenje i treba da igra tamo i sada odjednom na beku. :oops:
A to sto ima brzinu na nivou puza sa invaliditetom cemo zanemariti,na iskustvo ce to da odigra. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2013, 00:22

Ne sekiraj se @Devile, ja sam odlučio da će Salihović igrati, ovo kolega forumaš samo meni predlaže njegove zamisli :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2013, 00:32

Ima ih i sto se jos nadaju da ce Kokosinjac zaigrat. :D

@Devil: Zamisli kako bi nam dobro dosao jedan O'Shea. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 mar 2013, 00:45

Cartman je napisao/la:Ima ih i sto se jos nadaju da ce Kokosinjac zaigrat. :D

@Devil: Zamisli kako bi nam dobro dosao jedan O'Shea. 8-)
Karte za Brazil bi bile cekirane pre pola godine od moje strane. :mrgreen: 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 mar 2013, 01:44

NoName je napisao/la:Dok Grci po raznim forumima sastavljaju formacije za Brazil, mi se ovdje bavimo time na kom stadionu ćemo igrati, da li će Grci mirno spavati, da li će trava na stadionu biti počešljana na lijevu ili desnu stranu... Ne, na taj način se ne razmišlja, jer to nikada i nikome nije dalo rezultat pa neće ni nama.

:!:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 11 mar 2013, 02:37

Devil je napisao/la:Cuj Zukanovic na beku.Psovalo se Susicu sto ga ne poziva na mesto stopera jer je odlicno resenje i treba da igra tamo i sada odjednom na beku. :oops:
A to sto ima brzinu na nivou puza sa invaliditetom cemo zanemariti,na iskustvo ce to da odigra. :roll:
Ko bi mogao igrati lijevog beka?Mozda Mujdza-totalno neprirodna pozicija, to sto ga je ponekad Freiburg koristio na toj strani je skroz neobjasnjivo, lik to ne moze igrati, jer je klasicni desnjak, i lijeva noga mu je puno, puno slabija...prebacivanjem njega na lijevu stranu otupljuje napad s desne strane, Steva-Mujdza, i veliki broj kvalitetnih centarsuteva-sumnjam da ce bi i Susic mogao napraviti takvu gresku.

Jedini pravi defanzivac, a da je ljevak je Zukanovic, i defanzivno na toj poziciji nema konkurencije, moze ostat' povucen, ne treba mu brzina, Lulic mu je uvijek blizu, i zajedno mogu "radit"-

Njegov deficit u brzini i Spaha moze neutralisati,

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 mar 2013, 03:23

ahmic je napisao/la:Mislim da face nije ful hd...vala kad se vratim s svaba i sky hd na face,razlika je drasticna...
Normalno da nije, rezolucija mu je 720 x 540, samo sto je nasem narodu dovoljno u cosku napisati HD i ono misli da je HD, na televizorima iznad 50" izgleda smijesno. Neko govori da je na kablu fullhd signal, mada cisto sumnjam, niko da uslika rezoluciju i bitrate kanala. Na satelitu daleko najbolje HD kanale sa najvecim bitrateom ima SkyUk, pa onda svapski i italijanski Sky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 mar 2013, 11:09

Chuckie je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Mislim da face nije ful hd...vala kad se vratim s svaba i sky hd na face,razlika je drasticna...
Normalno da nije, rezolucija mu je 720 x 540, samo sto je nasem narodu dovoljno u cosku napisati HD i ono misli da je HD, na televizorima iznad 50" izgleda smijesno. Neko govori da je na kablu fullhd signal, mada cisto sumnjam, niko da uslika rezoluciju i bitrate kanala. Na satelitu daleko najbolje HD kanale sa najvecim bitrateom ima SkyUk, pa onda svapski i italijanski Sky.
Pa i meni je cudno da na obican tv "guzonju" mogu reprodukovati HD signal. Tako da mi je stalno bilo to sumnjivo. To sto kazes da je rezolucija 720x540, pa to je cak ispod normi klasicnog PAL signala za analogiju (iznosi 720x576). Sto se HD tice, ma svaki je meni dobar. Moze se fino i JSC HD hledat, kao i onaj Digital+ HD :D Posebno me zadivi onaj VIAJAR HD iz repertoara digital+, valjda sto prirodu pokazuje pa se vide detalji ;)

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 mar 2013, 11:36

Ipak je 720x576, pisao sam juce napamet evo sad provjerio. Dakle nije ni 720p vec obicni SD kanal.

http://img854.imageshack.us/img854/3418/imagehuwu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 11 mar 2013, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 mar 2013, 11:42

Dragi moji TV-Tehnicari, gledam nesto na tabelu, da izgubimo nedo Bog od Grcke mi bi pali na 3 mjesto, racunajuci naravno na to da bi Slovaci trebali pobijediti. Kada bi tako krenulo po zlu mislim da bi imali strasan pritisak i da bi nam se bilo tesko vratiti jer svaki kiks poslije toga pa cak i nerijeseno nam nebi garantovao ni 2 mjesto, zavisili bi od Slovaka, odnosno njih bi morali uzeti u obadvije utakmice.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 mar 2013, 11:47

Jadna nam majka. Ama i nerijeseno sa grcima bi bilo odlicno.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 mar 2013, 12:11

dinoze je napisao/la:Dragi moji TV-Tehnicari, gledam nesto na tabelu, da izgubimo nedo Bog od Grcke mi bi pali na 3 mjesto, racunajuci naravno na to da bi Slovaci trebali pobijediti. Kada bi tako krenulo po zlu mislim da bi imali strasan pritisak i da bi nam se bilo tesko vratiti jer svaki kiks poslije toga pa cak i nerijeseno nam nebi garantovao ni 2 mjesto, zavisili bi od Slovaka, odnosno njih bi morali uzeti u obadvije utakmice.
Druze grijesis.U slucaju nedaj Boze poraza od Grcke mi bi pali na drugo mjesto,a ne na trece.Slovacka je izgubila od Grcke i kiksala protiv Litvanije.Tako da bi u tom slucaju bili u istom omjeru sa njima,pobjeda,poraza i nerijesenih rezultata.Ali bi mi ostali na drugom mjestu jer imamo bolju gol razliku od njih.A malo je nerealno ocekivati da oni pobjede litvaniju sa deset golova razlike.Nas Grci ako i pobjede to ce biti sa 1 golom razlike.Tako da u najgorem mogucem scenariju mozemo biti 2.Ono sto se moze desiti je da Grcka u slucaju poraza od nas padne na 3 mjestu,ako Slovaci pobjede Litvaniju sa 2-3 gola razlike.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 mar 2013, 12:13

Samoubistvo :evil: je igrati na remi ili nadati se remiju, i to sam i rekao prije 3 mjeseca.

Raspored je takav, da Grcka u zadnjih 5 utakmica moze relativno lahko dobiti 15 bodova.

Moramo pobjediti Grcku u Zenici, i to nam daje malo lufta protiv Slovacke gdje ce biti tesko dobiti svih 6 bodova, iako nije nemoguce, i takodjer imamo vani da igramo protiv Latvije i Litvanije, gdje nije lahko pobjediti.

Baraz opet nam nije nikakvo rjesenje, niti utjeha!

Ovakva ''lahka'' grupa se nama desi jednom u 20 godina i moramo ovaj put biti prvi u grupi!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 mar 2013, 12:20

Mislim da bi nama vise odgovaralo da su umjesto Litvanije, Letonije i Lihtenstajna neke malo jace selekcije, Grci bi lkase kiksali na njima od nas.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 mar 2013, 12:32

TMovac je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Dragi moji TV-Tehnicari, gledam nesto na tabelu, da izgubimo nedo Bog od Grcke mi bi pali na 3 mjesto, racunajuci naravno na to da bi Slovaci trebali pobijediti. Kada bi tako krenulo po zlu mislim da bi imali strasan pritisak i da bi nam se bilo tesko vratiti jer svaki kiks poslije toga pa cak i nerijeseno nam nebi garantovao ni 2 mjesto, zavisili bi od Slovaka, odnosno njih bi morali uzeti u obadvije utakmice.
Druze grijesis.U slucaju nedaj Boze poraza od Grcke mi bi pali na drugo mjesto,a ne na trece.Slovacka je izgubila od Grcke i kiksala protiv Litvanije.Tako da bi u tom slucaju bili u istom omjeru sa njima,pobjeda,poraza i nerijesenih rezultata.Ali bi mi ostali na drugom mjestu jer imamo bolju gol razliku od njih.A malo je nerealno ocekivati da oni pobjede litvaniju sa deset golova razlike.Nas Grci ako i pobjede to ce biti sa 1 golom razlike.Tako da u najgorem mogucem scenariju mozemo biti 2.Ono sto se moze desiti je da Grcka u slucaju poraza od nas padne na 3 mjestu,ako Slovaci pobjede Litvaniju sa 2-3 gola razlike.
Ali druze Slovacka ima 2 utakmice sada za redom a mi samo jednu. Ako pobijede obadvije imaju +6 poena.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 mar 2013, 12:51

dinoze je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Ali druze Slovacka ima 2 utakmice sada za redom a mi samo jednu. Ako pobijede obadvije imaju +6 poena.
Nema to veze u tom slucaju imamo utakmicu manje od njih.i kad mi onda odigramo svoju vracamo se ispred njih.Belaj ce biti ako budemo svi imali isti broj odigranih tekmi,a budemo nedaj Boze na 3 mjestu.Tada ce biti pritisak pravi.Ali nadam se da se necemo dovesti u tu situaciju.Pratio sam Slovake u zadnjim tekmama i jedina koju su bas dobro odigrali je ona protiv Grcke koju su i izgubili.Nama je bitno samo ne izgubiti od Grka sad.I onda potrudit se da sve do kraja posamaramo.Kvalitetom to i mozemo.Jaci smo od sviju.Pa i od Grcke.Samo eto oni imaju taj hebeni neki sistem koji im prolazi za sada.Mislim da je ovo njima zadnji voz da nesto naprave.Sumnjam da ce ovi igraci igrati i naredne kvalifikacije.A sto se mladih snaga tice imaju Papadopulosa iz Schalke-a,Samarasa iz Celtic-a i jos 1,Ostalo je sve talasika.
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 11 mar 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 mar 2013, 12:54

A Slovacka uopste ne igra dvije utakmice sada, nego igraju jednu kao i mi.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 11 mar 2013, 12:56

Ja jedino jos sto znam je da cu popiti 3 apaurina na dan utakmice, kad me vec trema puca :mrgreen:
Zanimljivo, iako određene televizijske kuće u BiH emituju program pomenutoj kvaliteti slike, niti jedna od njih, pa ni državna televizija BHT1 nije u mogućnosti realizirati direktan prijenos u HD-u, pa je tako trenutno nejasno gdje će gledaoci u BiH, ali i diljem svijeta, moći gledati meč iz Zenice.
Podsjetimo, javni RTV servis Bosne i Hercegovine ima prava za sve domaće utakmice reprezentacije, no činjenica je da su gledatelji u cijeloj državi, ali i dijaspori izuzetno nezadovoljni kvalitetom slike i tona koji gledaju i slušaju tokom prijenosa mečeva Zmajeva, koji je uistinu ispod svakog normalnog nivoa.
Već standardni sadržaji na svim europskim televizijama poput direktnog prijenosa dolazaka reprezentativaca na stadion, njihovog kretanja do svlačionica, snimci iz tunela stadiona prije utakmice, stručne analize mečeva popraćene kvalitetnim grafičkim opisima, očigledno će za gledaoce u Bosni i Hercegovini još dugo biti samo predmet maštanja.

Izvor: ****
Zadnja izmjena: Bordostrik, dana/u 11 mar 2013, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Neka frka, a?!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.