Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
hajde lazio gol, hajde lyon gol 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Evolution87
- Kontakt:
e moj interu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
e moj atl.madrid 

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Jel moguce sta ovaj Atletico radi na dva tiketa mi samo on ostao i zijanice idioti

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
i naravno Atletico gubi poslije 100 godina na svom terenu, i to baš kad sam ja odigrao 1X, prvi put ih igram ove sezone ccc
hajde lazio, hajde lyon

Skor Atl.M kuci je 13 0 0, u poslednjih 20 prvenstvenih utakmica su zabijali bar po go kuci. Ali ne, veceras nek sve ode suprotno mamu vaaaaaaaaaaaaaam.
znaci ne vjerujem da nmg izvuc ni X kod kuce,pa ajteee dajte goolreha87 je napisao/la:Skor Atl.M kuci je 13 0 0, u poslednjih 20 prvenstvenih utakmica su zabijali bar po go kuci. Ali ne, veceras nek sve ode suprotno mamu vaaaaaaaaaaaaaam.
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Jeb... lazio, pa goru ekipu nisam gledao ne pamtim. Skupina levata koja na go nije osutala. Pi... im materina, hoce ligu prvaka hoce moj ku.... jeb.. i tebi petkovicu sve, magarac bez autoriteta !!!!!!!!
veliki gospodin david "trezegol" zabija za river plate upravo
pa nisam ima pojma da je još aktivan!

U desetom selu živi Antuntun!
pa yebem ti sve i atl.madrid ja na njima padam joooj nmg gola dat,a ovi pacenici se sad samo valjaju po terenu ne smijes ih dirnut 

i jos jednom se pokazalo da je vikend qrac za kladjenje ... mozes samo upasti u minus
usput da pozdravim siru i uzu porodicu igraca Intera i da im mamice posebno pozdravim

usput da pozdravim siru i uzu porodicu igraca Intera i da im mamice posebno pozdravim

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
U p materinu 350 KM me srusi Atletico i ja idiot ne gradim se mrsko mi bi staviti stoju na x2 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
oooj pa boze na cemu ja padnem,nmgu uzet bod kod kuce,yebeni atl.madrid nisam se iznerviro ovako ne pamtim

Danas je istrebljena rasa Kladionicari , nakon ovog dana vise ne postoje 

za ova 2 dana kladionice su dobile milijarde
znao sam da sam peh inače, ali ovoliki...to je za neke rekorde... 5 tiketa po jedan par i to sve 1X
da sam barem 1 pogodio bio bi na nuli
znao sam da sam peh inače, ali ovoliki...to je za neke rekorde... 5 tiketa po jedan par i to sve 1X
da sam barem 1 pogodio bio bi na nuli
imam jos nocas
Cousins 16,5+
Grifin 18,5+
Vinci 1
moze li proci ?
Cousins 16,5+
Grifin 18,5+
Vinci 1
moze li proci ?

Gospodska kladionica,iako nikad nisam ni eura uplatio

P.S admini oprostite na krsenju pravila
daju ti vise nego rodjena rodbina 

odavno luđeg tenisera od onog fogninija nisam gledo

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.