Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
znači mogla bi SAPPHIRE ATI HD5450 ?
moze, samo provjeri koja ti je napojna jer za ovu grafu min. je 400WviKK je napisao/la:znači mogla bi SAPPHIRE ATI HD5450 ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
what the fuq? min 400w
pa ta graficka jedva da vuce struju
Neznam u cemu je problem kod mene..Kad palim PC ventilator od napojne sto se nalazi pozadi ne pokrece se odmah,nego mora se rucno malo promjeriti kako bi poceo raditi..Otvarao sam,ocistio ga,vidio da nigdje ne zapinje,al opet nece da se pokrene sam...
do cega sve moze biti da kada se ukljuci pc na pocetku (mozda minut/dva) radi glasnije i ono bas se cuje da bi onda sasvim normalno radio, nema nikakvih promjena osim tog zvuka 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina 
@len mozda je do prasine unutra

@len mozda je do prasine unutra
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa i ja sam se brate zacudio, pogleday sys. req. i iznenadi seQUARESMA 18<<< je napisao/la:what the fuq? min 400w

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacem
glupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha 

pa upravo tako ocistis,ja to radim svaka 2-3 mjesecaLenBias je napisao/la:kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacemglupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ok, ne razumijem se ja u to stvarno pa mi nije problem ovako pitati, bolje mi je to nego glumiti nekog informaticara i onda pokvariti sveOtelo je napisao/la:pa upravo tako ocistis,ja to radim svaka 2-3 mjesecaLenBias je napisao/la:kako da onda ocistim prasinu ako je to, smijem li otvorit centralnu i ono jednostavno usisivacemglupo mi zvuci al smije li se, da necu kakve zice usisat pa ih ne znat vratit i eto belaj haha

i drugi put 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma cini ti semiki_92 je napisao/la:pa i ja sam se brate zacudio, pogleday sys. req. i iznenadi seQUARESMA 18<<< je napisao/la:what the fuq? min 400w
http://www.expertreviews.co.uk/graphics ... on-hd-5450
As expected, this card doesn't require a separate power supply, and according to ATI it typically uses just 19.1W.
Misliš na ovu ? VGA GAINWARD GeForce 210 1024MB DDR3 ?Otelo je napisao/la:Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina
ahaviKK je napisao/la:Misliš na ovu ? VGA GAINWARD GeForce 210 1024MB DDR3 ?Otelo je napisao/la:Kupis sebi Nvidia Gforce 210 i rahat par godina
vec sam pisao na temi forum..al tamo mi je receno da je do mene nesto..pa da vidim jel mi ovde neko moze pomoci:
u proteklih par dana imam problem sa stranicom ovog portala i sa jos nekim stranicama,ali ovu skoro uvijek posjecujem pa mi treba pomoc...
znaci,kada ukucam sportsport.ba u trenutku otvaranja pocetne stranice nestane mi svega...bude sve bijelo,i gore u pretrazivacu stoji na sportsport.ba kao da je nadzeno,ali ja na monitoru vidim samo bijelo i ako uradim back,ponovo stranicu krene ucitavat,vidim one gore podjeljenje tabove,o fudbalu,kosarci,rukometu itd..i opet sve pobijeli...samo na forum mogu uci,i to ako ne idem direktno na sportsport.ba...vec kad stranicu nadze google,idemo samo na forum,jer na stanicu ne mogu..isto je sa operom i sa chromom..fakat ne znam do cega je ovo.
u proteklih par dana imam problem sa stranicom ovog portala i sa jos nekim stranicama,ali ovu skoro uvijek posjecujem pa mi treba pomoc...
znaci,kada ukucam sportsport.ba u trenutku otvaranja pocetne stranice nestane mi svega...bude sve bijelo,i gore u pretrazivacu stoji na sportsport.ba kao da je nadzeno,ali ja na monitoru vidim samo bijelo i ako uradim back,ponovo stranicu krene ucitavat,vidim one gore podjeljenje tabove,o fudbalu,kosarci,rukometu itd..i opet sve pobijeli...samo na forum mogu uci,i to ako ne idem direktno na sportsport.ba...vec kad stranicu nadze google,idemo samo na forum,jer na stanicu ne mogu..isto je sa operom i sa chromom..fakat ne znam do cega je ovo.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
malware neki jesil probo očistit komp.?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
ma maloprije sam nesto pokusavao sa CC cleanerom...ne znam jel to dovoljno..znas li neki drugi program..da probam..jer fakat me ovo izludiadisice je napisao/la:malware neki jesil probo očistit komp.?
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Re:
ta je grafička zvijer al mi nažalost crklaQUARESMA 18<<< je napisao/la:to sto ima 1,2,3GB nema veze
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk

http://www.malwarebytes.org/ probaj ovoT-MAC je napisao/la:ma maloprije sam nesto pokusavao sa CC cleanerom...ne znam jel to dovoljno..znas li neki drugi program..da probam..jer fakat me ovo izludiadisice je napisao/la:malware neki jesil probo očistit komp.?

Re: Re:
Bila nekad zvijer, više nije.adisice je napisao/la:ta je grafička zvijer al mi nažalost crklaQUARESMA 18<<< je napisao/la:to sto ima 1,2,3GB nema veze
nek kupi nvidinu 8800gt grafu
Sent from my Brain using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: ASD, feniksptica, MaroonBjelave, VolimBiH96 i 9 gostiju.