FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

gz234
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la gz234 » 09 mar 2013, 19:27

TzBulevar87 je napisao/la:
gz234 je napisao/la:0 1 poraz jbg. Pun stadion, cijelu utakmicu bili bolji,Sloboda iz kontre dade gol! :(
Prijatelju necemo govorit neistinu, ima nas iz Tz koji smo bili na tekmi.. Daj mi reci po cemu ste vi zasluzili da postignete barem jedan gol?? Jalova inicijativa i s jedne i s druge strane, nista posebno, losa utakmica! Da ne spominjem cist penal na nasem Hasicu :?

Daj ne zezaj, bili smo bolji , a za penal ne znam šta da ti kažem.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 mar 2013, 20:10

ej moj boze ja jos ne mogu da vjerujem da smo uspjeli 3 boda osvojiti 8-) onaj sudija je zalutao u fudbal, drugo poluvrijeme nas je kasapio kako je htio!!!! a penal je bio ko princeva dzamija samo ga on nije vidio :lol:
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2013, 20:12

Ne znam ko je bio bolji al bitno je da smo mi pobijedili na teskom gostovanju, ipak kod nas je mlada ekipa a Ribic koji je dao gol ima 18 godina tako da sve vam je jasno. :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2013, 20:31

gz234 je napisao/la:

Daj ne zezaj, bili smo bolji , a za penal ne znam šta da ti kažem.
Da ste bili bolji sigurno bi dobili tekmu ;) Bilo kako bilo 3 boda su otišla za Tuzlu,a vama želim uspiješnu borbu za opstanak.

LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Denox
Kontakt:

Post Postao/la Denox » 09 mar 2013, 20:44

Nikad dosadnija utakmica...
Nije sloboda bila bolja kao sto se prica,nego su nasi pod pritiskom "gazdi" iz kluba presli na njihovu polovicu svi ne bil dali gol,i pukose kontru nikog u odbrani,eto vodstva.
O penalu ne zelim da pricam jer sam bio na drugom kraju stadiona,nisam nista vidio.Moguce da je bio,al kazem necu da se upustam u raspravu.

Sve u svemu sanse da gorazde opstane su 1:100,dzaba ovi svi igraci sto su doveli,jedino kupovinom utakmica mogu se izgurati,ovako nista.
Ja sam cuo da oni stranci nisu igrali,jer nemaju jos potrebnu svu papirologiju.

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 10 mar 2013, 21:51

slika
slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2013, 22:06

bhsport je napisao/la:Ajmo Gorazdaci tresnite ove fukarice pokazite im da moraju jos pure da jedu.
Ko te to napao ? Ahahaha ko tr bude dirao ponoo u Tuzli zovi nas :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 mar 2013, 23:51

zna li neko od gorazdana kolko je bilo gledalaca na tekmi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 11 mar 2013, 09:52

oko 800-900, natkriveni dio je bio pun on ima 632 stolice plus ovamo na betonu. :D

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 12 mar 2013, 10:44

Evo kako sam ja vidio utakmicu Gorazde-Sloboda.... Zbog obaveza sam gledao samo drugo poluvrijeme a evo ukratko kako je izgledalo drugo poluvrijeme.

Travnjak na stadionu Gorazde nalazi se u veoma losoj situaciji... Nekada je taj travnjak mogao sa ponosom da slovi kao jedan od najboljih u BIH dok mi je danas vise licio na grbavu livadu...Gorazde je dolaskom novom predjsednika i vlasnika Senigora dovelo komplet postavu "pojacanja".... U utakmici sa Slobodom ja nisam primjetio ta pojacanja.Sloboda je igrala jednu pametnu igru gdje su defanzivom i kontrama pokusavali da osvoje bar jedan bod.Trener Gorazda je napravio najveci kiks uvodjenjem mladog Samira Dzeba koji je glavni krivac za gol Slobode. Taj isti igrac nasao se par puta u sesnestercu i dobrim prilikama za gol medjutim taj momak ima strah od sesnesterca i da je bilo koji drugi igrac bio na njegovoj situaciji mreza Slobode bi bila naceta....
Slobodom je komandovao Crnogorac cija je zadnja linija bila sa 4 igraca u liniji i jednim ispred....Gorazde je najvise pokusavalo preko Cakija koji uistinu nije sam mogao nista... Famozna pojacanja Gorazda nisu se pokazala.... Gorazde je igralo dosta lose, pogresni pasovi, nepovezana igra.... Nisu fakticki stvorili niti jednu izglednu priliku za gol osim par poluprilika... Golom Slobode Gorazde je krenulo silovito ali sve se zavrsavalo jalovo....Sloboda je kontrama par puta uspjela da stvori izglednu situaciju pred golom domacih ali bezuspjesno.. Ono sto izdvajam jeste nesudjeni penal za Slobodu koji je uistinu bio... Jos moram naglasiti da su sudije bile priklonjene domacinima gdje sam svojim ocima vidio da sudija nije dosudio nekoliko ofsajd pozicija, gdje je svirao nekoliko nepostojecih kornera, faulova, auta.... Zaista ni uz veliku pomoc sudija Gorazde nije uspjelo da stvori priliku.... Mislim da Sloboda je vise sretno nego spretno dosla do pobjede jer ako ovako budu igrali na narednim gostovanjima tesko da ce postici nesto vise , posto u Gorazdu nisu pokazali mnogo toga... Velika defanziva je bila glavna strategija gostiju i da su domacini bili imalo kvalitetniji zabili bi gol ili dva....Zelim Slobodi mnogo uspjeha a nadam se da ce Gorazde bar kupovinom utakmica uspjeti osiguati opstanak jer igraci koji su igrali protiv Slobode bili su veoma losi

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 mar 2013, 11:13

gz234 je napisao/la:oko 800-900, natkriveni dio je bio pun on ima 632 stolice plus ovamo na betonu. :D
Po slikama ako je bilo 500 ljudi na stadionu onda .. .. .. .. :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 12 mar 2013, 11:50

Ma bilo je vise oko 700-800 racunajuci broj ljudi koji su gledali sa druge strane stadiona tacnije sa "brezuljka" :D, a takodjer ljude koji su gledali sa prozora i balkona....

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 12 mar 2013, 12:19

6. Rudar K. 15 6 3 6 21
7. Čapljina 15 6 3 6 21
8. Podgrmeč 15 5 5 5 20
9. Bosna 15 6 2 7 20
10. Iskra 15 5 4 6 19
11. Troglav 15 5 4 6 19
12. Budućnost 15 5 3 7 18
13. Jedinstvo 15 5 2 8 17
14. Krajina 14 5 2 7 17
15. Goražde 15 3 1 11 10

Evo trenutne tabele...Nakon sto je Krajisnik napustio takmicenje klubovi koji su pobjedili Krajisnik oduzeti su im bodovi pa trenutno stanje izgleda ovako... Naravno to je pogodilo najvise FK Gorazde. Koliko je utakmica sa Slobodom bila vazna govori i ova tabela. Ispadaju 4 ekipe sto znaci da Gorazde zaostaje 8 bodova za Jedinstvom. Sljedece gostovanje je protiv Iskre i ako se ne kupi utakmica tesko da se mogu donijeti 3 boda....

Meni nije jasan Senigor zasto baca pare na nesto sto nema perspektivu... Da je Mirsad Drljevic napustio klub na pocetku sezone Gorazde bi bilo sad u samom vrhu a ovako vjerovatno ispadanje u nizi rang i losi dani za Gorazde.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 mar 2013, 12:36

SaltCityAttack je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ajmo Gorazdaci tresnite ove fukarice pokazite im da moraju jos pure da jedu.
Ko te to napao ? Ahahaha ko tr bude dirao ponoo u Tuzli zovi nas :)
Objasni to svojim sugradjanima pacenicima, a ja se javim tebi kad dodjem da gledam Bullse. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 mar 2013, 13:20

gorazdak je napisao/la:6. Rudar K. 15 6 3 6 21
7. Čapljina 15 6 3 6 21
8. Podgrmeč 15 5 5 5 20
9. Bosna 15 6 2 7 20
10. Iskra 15 5 4 6 19
11. Troglav 15 5 4 6 19
12. Budućnost 15 5 3 7 18
13. Jedinstvo 15 5 2 8 17
14. Krajina 14 5 2 7 17
15. Goražde 15 3 1 11 10

Evo trenutne tabele...Nakon sto je Krajisnik napustio takmicenje klubovi koji su pobjedili Krajisnik oduzeti su im bodovi pa trenutno stanje izgleda ovako... Naravno to je pogodilo najvise FK Gorazde. Koliko je utakmica sa Slobodom bila vazna govori i ova tabela. Ispadaju 4 ekipe sto znaci da Gorazde zaostaje 8 bodova za Jedinstvom. Sljedece gostovanje je protiv Iskre i ako se ne kupi utakmica tesko da se mogu donijeti 3 boda....

Meni nije jasan Senigor zasto baca pare na nesto sto nema perspektivu... Da je Mirsad Drljevic napustio klub na pocetku sezone Gorazde bi bilo sad u samom vrhu a ovako vjerovatno ispadanje u nizi rang i losi dani za Gorazde.
Ispada ih pet (Gradina + jedan ispadaju, taj jedan je netko iz Federacije, Radnik i Leotar su na više od dvije pobjede ispred), dakle Troglav je trenutno zadnji u zoni spasa sa +9 od Goražda. Posljednja šansa Goraždu je ova utakmica u subotu.
Hayley <3

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 12 mar 2013, 18:35

Gorki je napisao/la:
gz234 je napisao/la:oko 800-900, natkriveni dio je bio pun on ima 632 stolice plus ovamo na betonu. :D
Po slikama ako je bilo 500 ljudi na stadionu onda .. .. .. .. :roll:

Ovo je slikato pred kraj utakmice, neki su počeli napuštati stadion, a i stajalo ih je dosta na vrhu. Tako da je bilo max 900 ljudi na utakmici :D sam znaš pošto si i ti vjerovaatno bio na tekmi :)

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 12 mar 2013, 18:56

gorazdak je napisao/la:Evo kako sam ja vidio utakmicu Gorazde-Sloboda.... Zbog obaveza sam gledao samo drugo poluvrijeme a evo ukratko kako je izgledalo drugo poluvrijeme.

Travnjak na stadionu Gorazde nalazi se u veoma losoj situaciji... Nekada je taj travnjak mogao sa ponosom da slovi kao jedan od najboljih u BIH dok mi je danas vise licio na grbavu livadu...Gorazde je dolaskom novom predjsednika i vlasnika Senigora dovelo komplet postavu "pojacanja".... U utakmici sa Slobodom ja nisam primjetio ta pojacanja.Sloboda je igrala jednu pametnu igru gdje su defanzivom i kontrama pokusavali da osvoje bar jedan bod.Trener Gorazda je napravio najveci kiks uvodjenjem mladog Samira Dzeba koji je glavni krivac za gol Slobode. Taj isti igrac nasao se par puta u sesnestercu i dobrim prilikama za gol medjutim taj momak ima strah od sesnesterca i da je bilo koji drugi igrac bio na njegovoj situaciji mreza Slobode bi bila naceta....
Slobodom je komandovao Crnogorac cija je zadnja linija bila sa 4 igraca u liniji i jednim ispred....Gorazde je najvise pokusavalo preko Cakija koji uistinu nije sam mogao nista... Famozna pojacanja Gorazda nisu se pokazala.... Gorazde je igralo dosta lose, pogresni pasovi, nepovezana igra.... Nisu fakticki stvorili niti jednu izglednu priliku za gol osim par poluprilika... Golom Slobode Gorazde je krenulo silovito ali sve se zavrsavalo jalovo....Sloboda je kontrama par puta uspjela da stvori izglednu situaciju pred golom domacih ali bezuspjesno.. Ono sto izdvajam jeste nesudjeni penal za Slobodu koji je uistinu bio... Jos moram naglasiti da su sudije bile priklonjene domacinima gdje sam svojim ocima vidio da sudija nije dosudio nekoliko ofsajd pozicija, gdje je svirao nekoliko nepostojecih kornera, faulova, auta.... Zaista ni uz veliku pomoc sudija Gorazde nije uspjelo da stvori priliku.... Mislim da Sloboda je vise sretno nego spretno dosla do pobjede jer ako ovako budu igrali na narednim gostovanjima tesko da ce postici nesto vise , posto u Gorazdu nisu pokazali mnogo toga... Velika defanziva je bila glavna strategija gostiju i da su domacini bili imalo kvalitetniji zabili bi gol ili dva....Zelim Slobodi mnogo uspjeha a nadam se da ce Gorazde bar kupovinom utakmica uspjeti osiguati opstanak jer igraci koji su igrali protiv Slobode bili su veoma losi
POTPIS! :)

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 16 mar 2013, 14:58

0:0 u Bugojnu

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 16 mar 2013, 15:23

i dalje 0 0

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 16 mar 2013, 16:02

koji je minut i koji je rezultat?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.