LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 11:51

work je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"E Magic, zipa ovo, sa 3 potencijalna Hall of Famera sam uspio izvući playoff."
-"Wow, you rule, Kobe!"
podcjenivanje na nivou :roll: Gasola nema zbog povrede , niti ga je bilo na pocetku makar mentalo zbog mogucih tradeova , Nash 40 god u pocetku bio povrjedjen i sad igra povrjedjen, Howard se samo zali da se jos nije zaljecio a nikad gori (pitanje je hoce li on u hall of fame zasad nece) , klupe nema , promjena trenera, sadasnji trener forsira nesta sto godine lakersovih igraca i talenat nemoze ispratiti...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 mar 2013, 11:57

-"E Magic, zipa ovo, sa 3 potencijalna Hall of Famera sam uspio izvući playoff."
-"Wow, you rule, Kobe!"
Hahhahah, e bas sam i ja to htio napisat!!

Sta pricate vi ljudi, ko da je uci u play off osvajanje titule...ccc... Bez obzira sto se play off nazire, ovo je i dalje jedna vrlo vrlo tuzna sezona, a metle u play offu vrebaju iz svakog coska..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 10 mar 2013, 12:03

Pazi sad ovo, čisto hipotetički, ne govoreći da se to trebalo uraditi ili da je realna opcija. Da je Kobe tradeovan u nekom solidnom tradeu, na početku sezone, ova ekipa Lakersa, što je na okupu bi imala više pobjeda, nego što ima sada. Ekipa i suigrači trpe njegove hirove i, umjesto da čini saigrače boljim, kao što čine svi veliki igrači, on ih čini gorim.
Svi kukaju nešto na Howarda. Šta čovjek treba da uradi sa 6 šutava na utakmici. Igrač njegovog renomea, najdominantniji centar lige, treba da uzima 20 šuteva po utakmici i to minimalno. Međutim, ne može to pored Kobea, jbg. ipak je on prva violina Lakersa, napada ga preko medija itd itd. Moram priznat da me ovo ne iznenađuje, slično je počeo tersat i Shaqu.(Digresija.....Lakersi bi bila uspješnija franšiza da su onomad trejdali Bryanta umjesto Shaqa, nejse.)

Da se razumijemo, nemam ništa protiv Bryanta, bilo bi suludo negirati da je jedan od najboljih individualnih igrača košarke svih vremena, ali je naglasak na ovom individualni.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 12:03

sundancekid je napisao/la:
-"Wow, you rule, Kobe!"

Sta pricate vi ljudi, ko da je uci u play off osvajanje titule...ccc... Bez obzira sto se play off nazire, ovo je i dalje jedna vrlo vrlo tuzna sezona, a metle u play offu vrebaju iz svakog coska..
Naravno da jeste jadna i vise nego jadna , ali po meni ova ekipa je bolja nego prosle god, kada smo cak bili 3-ci a vidjelo se da nemamo sanse protiv Oklahome , a patilo smo se i protiv Denvera.
Sada nas svako podcjenuje i vec svi igraju sa PO intezitetom i po meni imamo vece sanse da se pripremimo za PO nego prosle god. a i Kobe izgleda punoooo bolje nego zanje 2 god ;)

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 mar 2013, 14:31

Kobe Bryant je napisao/la:
sundancekid je napisao/la:
-"Wow, you rule, Kobe!"

Naravno da jeste jadna i vise nego jadna , ali po meni ova ekipa je bolja nego prosle god, kada smo cak bili 3-ci a vidjelo se da nemamo sanse protiv Oklahome , a patilo smo se i protiv Denvera.
Sada nas svako podcjenuje i vec svi igraju sa PO intezitetom i po meni imamo vece sanse da se pripremimo za PO nego prosle god. a i Kobe izgleda punoooo bolje nego zanje 2 god ;)
Ma ne govori niko o tome, vec cisto da treba bit realan, i ne mislit da su Kobe i kompanija suknuli Magicu i TNTovcima jer ce eto mimo prognoza uci u play off... Sad neka prica krece, kao eto Magic ne voli Lakerse, nije imo povjerenja u njih, oni su mu suknuli, zeznuli ga...a bore se na mrtvo ime da zauzmu 8mo mjesto u doigravanju...to je sramota. I ne znam zasto kazes da nakon ovakve sezone ekipa izgleda bolje ove godine nego prosle. To sto jasu Kobe-a do iznemoglosti, ne znaci da igraju kosarku. Podigli su intenzitet, i uozbiljili se, sto se osjeti na broju pobjeda, al prepoznatljive igre, prepoznatljivog sistema u napadu i dalje nema. U odbrani jos veca katastrofa...

Svi smo tu jer su nam Lakersi dragi, ali ne treba pravit euforiju, ljudi se bore za doigravanje, preko ledja covjeka koji ima 34 godine, to je tuzno..

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 14:42

sundancekid je napisao/la: Ma ne govori niko o tome, vec cisto da treba bit realan, i ne mislit da su Kobe i kompanija suknuli Magicu i TNTovcima jer ce eto mimo prognoza uci u play off... Sad neka prica krece, kao eto Magic ne voli Lakerse, nije imo povjerenja u njih, oni su mu suknuli, zeznuli ga...a bore se na mrtvo ime da zauzmu 8mo mjesto u doigravanju...to je sramota. I ne znam zasto kazes da nakon ovakve sezone ekipa izgleda bolje ove godine nego prosle. To sto jasu Kobe-a do iznemoglosti, ne znaci da igraju kosarku. Podigli su intenzitet, i uozbiljili se, sto se osjeti na broju pobjeda, al prepoznatljive igre, prepoznatljivog sistema u napadu i dalje nema. U odbrani jos veca katastrofa...

Svi smo tu jer su nam Lakersi dragi, ali ne treba pravit euforiju, ljudi se bore za doigravanje, preko ledja covjeka koji ima 34 godine, to je tuzno..
ma slazem se , ali eto makar ima neka neizvjesnost ;) , znaci "moze bit bidne" :lol: makar se nadamo da moze biti bolje , kontam da je ova odbrana dno dna , pa da ce i sami igraci i bez trenera ( s obzirom na iskutvo) igrati bolju odbranu , a prosle god smo svi vidjeli limite ekipe i bukvalno si znao kod Browna kad Kobe izlazi , kad Gasol sta ko radi , pa skauting bi i ja kao amater znao sastaviti , a kamoli nba treneri i skauti :roll: , kotam bolj biti divlji nego kada imas limite ;)
mislim da se svi slazemo da mozemo i izgubiti sve a i dobiti sve (osim Miami-a , Denver-a i Oklahome vjerovatno) a moze komotno biti i metla kao protiv Dallasa protiv nekog u prvom kolu :roll:

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 10 mar 2013, 15:10

ima li neko link za večerašnju tekmu?

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 mar 2013, 15:15

aziz je napisao/la:ima li neko link za večerašnju tekmu?
Jos je rano da se to trazi, al bice nesto sigurno veceras..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 mar 2013, 20:32

http://www.firstrow1.eu/watch/174091/1/ ... bulls.html

Evo link za one koji zele gledati utakmicu...
Za one koji ne znaju u Americi je od danas pocelo ljetno racunanje vremena, pa cemo utakmice Lakersa u naredne dvije sedmice moci posmatrati jedan sat ranije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2013, 20:55

Da je Phil sad tu, Artest bi otisao u svlacionicu za ovo sto je uradio.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 mar 2013, 20:56

Nesto tanko veceras sa linkovima, sve lose slike, nikako da nadjem nesto da je kako treba...

:evil:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 mar 2013, 20:56

neno#4 je napisao/la:Da je Phil sad tu, Artest bi otisao u svlacionicu za ovo sto je uradio.
Koji je panj ovaj Artest, odavno ne pruža partije na svom nivou.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 10 mar 2013, 20:56

MWP je pokvario 4 napada sa svojim ciglama :twisted:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 10 mar 2013, 20:57

mwp treba aerodrom da ubaci 3p sut

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 mar 2013, 20:59

http://www.firstrow1.eu/watch/174091/2/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 10 mar 2013, 21:00

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 10 mar 2013, 21:18

Evo i jedan od mene:

http://zonasports.me/canal-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajde za promjenu ne primamo 37 koseva za cetvrtinu, to je dobar pocetak..

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 21:26

Zalosno cak i scrub pg , svi koji mogu trcati protiv nas imaju tekmu sezone :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 21:35

Ali i D'Antoni mi nije jasan MWP mu cuva Bozera :o , a jos ga trpi a ovaj ispaljuje ciglu za ciglom :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2013, 21:39

Ovo nisam ni slutio da cu ikada gledati dok je Kobe tu. Divljaci igraju divlju kosarku.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.