Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
" onclick="window.open(this.href);return false; da nam je lulic protiv grka ko sto je bio u prvom pol protiv francuza 

Ne bojte se vi za Lulića, biće on na visini zadatka... Mene više ove povrede igrača brinu i njihove alternative 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Stuttgart - Lazio.

Za koga navijati???????

Za koga navijati???????
Hoće li vama koji imate mojatv arena 1 bosanska i hrvatska, meni hoće svi ostali kanali, a ova 2 na kojima je Stuttgart vs Lazio neće
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kod debila nikad ne rade kanali kad je veca potraznja. Naravno i sad su iskljucilizizu1991 je napisao/la:Hoće li vama koji imate mojatv arena 1 bosanska i hrvatska, meni hoće svi ostali kanali, a ova 2 na kojima je Stuttgart vs Lazio neće

sop://broker.sopcast.com:3912/141886" onclick="window.open(this.href);return false; jesu rusi al bar slika super
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Za koga navijati?
Ja navijam za over 2 goals
jos 2 komada, hajmooooo
Ja navijam za over 2 goals

jos 2 komada, hajmooooo
Lula king. Odmara ko beg veceras, odradi bas ono sto mora , i vidi se da se stedi maksimalno. Nikad ga nisam gledao ovako opustenog, tj. neaktivnog 

Lulic najbolji, a ostali sve invalid do invalid **** im sve
Lula predobar mogu reci najbolji na terenu u prvom pol.da nam je ovakav za Grcke ubilo bi se
- calcio
- Kontakt:
Strasan je danas, a i u zadnje vrijeme generalno. U najboljoj formi od svih nasih igraca trenutno...Mig_Mig je napisao/la:Kakvo pol. Lulefenomenalan!
Iako gube 1 :0 Lula najbolji na terenu. Dominira desnom stranom, razigrava suigrace, u zracnim duelima superioran, osvaja teren. Fenomenalan.
Strasan je danas, a i u zadnje vrijeme generalno. U najboljoj formi od svih nasih igraca trenutno...[/quotcalcio je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Kakvo pol. Lulefenomenalan!
Da...! Pjanke je bio ali eto

Max Allegri
Napokon Lulić kao iz dobrih dana u "skakavcima" 

Lijevom, al ajd, zaista mi ga je drago vidjeti ovakvog, raspoloženog, svaka častmilomlat je napisao/la:Iako gube 1 :0 Lula najbolji na terenu. Dominira desnom stranom, razigrava suigrace, u zracnim duelima superioran, osvaja teren. Fenomenalan.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lazio dvije tel
kme da saatavi nikako.poraz-pibjeda ,jbg..Ovaj Andre Dias mogao bi bolji bit...Lula je vise nego dobar..
kme da saatavi nikako.poraz-pibjeda ,jbg..Ovaj Andre Dias mogao bi bolji bit...Lula je vise nego dobar..
Nema od ovoga Lazia hljeba nit ce kad biti.
Kako su kilavi brate mili.
Kako su kilavi brate mili.
- calcio
- Kontakt:
ahmic je napisao/la:Lazio dvije tel
Ruzna mu ona majica, sto bi Pjana rek'o, ali dobro igra.

Ne moze Lazio na tri fronta sa 15-tak igraca. to je njihov problem.
iako je teren bio težak za igru (snijeg), Lule je odigrao dobru tekmu .. Cana i on su najbolje ocjenjeni igrači Lazija .. kakav prodor je imao, pretrčao čitavu lijevu stranu, dva-tri igrača i namjesti šansu onom panju od Kozaka, a ovaj se sav pogubi .. djeluje mi svježe, dugo mu je trebalo, al' hvala Allahu dž.š. kad je došao sebi .. ako odigra kao zadnjih par tekmi u Laziju, protiv Grka će biti jedan od ključnih igrača
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Uf, sto se Senad zahebaje
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY