podcjenivanje na nivouwork je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"E Magic, zipa ovo, sa 3 potencijalna Hall of Famera sam uspio izvući playoff."
-"Wow, you rule, Kobe!"

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
podcjenivanje na nivouwork je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"E Magic, zipa ovo, sa 3 potencijalna Hall of Famera sam uspio izvući playoff."
-"Wow, you rule, Kobe!"
Hahhahah, e bas sam i ja to htio napisat!!work je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"Wow, you rule, Kobe!"
Naravno da jeste jadna i vise nego jadna , ali po meni ova ekipa je bolja nego prosle god, kada smo cak bili 3-ci a vidjelo se da nemamo sanse protiv Oklahome , a patilo smo se i protiv Denvera.sundancekid je napisao/la:Hahhahah, e bas sam i ja to htio napisat!!work je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"Wow, you rule, Kobe!"
Sta pricate vi ljudi, ko da je uci u play off osvajanje titule...ccc... Bez obzira sto se play off nazire, ovo je i dalje jedna vrlo vrlo tuzna sezona, a metle u play offu vrebaju iz svakog coska..
Ma ne govori niko o tome, vec cisto da treba bit realan, i ne mislit da su Kobe i kompanija suknuli Magicu i TNTovcima jer ce eto mimo prognoza uci u play off... Sad neka prica krece, kao eto Magic ne voli Lakerse, nije imo povjerenja u njih, oni su mu suknuli, zeznuli ga...a bore se na mrtvo ime da zauzmu 8mo mjesto u doigravanju...to je sramota. I ne znam zasto kazes da nakon ovakve sezone ekipa izgleda bolje ove godine nego prosle. To sto jasu Kobe-a do iznemoglosti, ne znaci da igraju kosarku. Podigli su intenzitet, i uozbiljili se, sto se osjeti na broju pobjeda, al prepoznatljive igre, prepoznatljivog sistema u napadu i dalje nema. U odbrani jos veca katastrofa...Kobe Bryant je napisao/la:Naravno da jeste jadna i vise nego jadna , ali po meni ova ekipa je bolja nego prosle god, kada smo cak bili 3-ci a vidjelo se da nemamo sanse protiv Oklahome , a patilo smo se i protiv Denvera.sundancekid je napisao/la:Hahhahah, e bas sam i ja to htio napisat!!work je napisao/la:Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"Wow, you rule, Kobe!"
Sta pricate vi ljudi, ko da je uci u play off osvajanje titule...ccc... Bez obzira sto se play off nazire, ovo je i dalje jedna vrlo vrlo tuzna sezona, a metle u play offu vrebaju iz svakog coska..
Sada nas svako podcjenuje i vec svi igraju sa PO intezitetom i po meni imamo vece sanse da se pripremimo za PO nego prosle god. a i Kobe izgleda punoooo bolje nego zanje 2 god
ma slazem se , ali eto makar ima neka neizvjesnostsundancekid je napisao/la: Ma ne govori niko o tome, vec cisto da treba bit realan, i ne mislit da su Kobe i kompanija suknuli Magicu i TNTovcima jer ce eto mimo prognoza uci u play off... Sad neka prica krece, kao eto Magic ne voli Lakerse, nije imo povjerenja u njih, oni su mu suknuli, zeznuli ga...a bore se na mrtvo ime da zauzmu 8mo mjesto u doigravanju...to je sramota. I ne znam zasto kazes da nakon ovakve sezone ekipa izgleda bolje ove godine nego prosle. To sto jasu Kobe-a do iznemoglosti, ne znaci da igraju kosarku. Podigli su intenzitet, i uozbiljili se, sto se osjeti na broju pobjeda, al prepoznatljive igre, prepoznatljivog sistema u napadu i dalje nema. U odbrani jos veca katastrofa...
Svi smo tu jer su nam Lakersi dragi, ali ne treba pravit euforiju, ljudi se bore za doigravanje, preko ledja covjeka koji ima 34 godine, to je tuzno..
Jos je rano da se to trazi, al bice nesto sigurno veceras..aziz je napisao/la:ima li neko link za večerašnju tekmu?
Koji je panj ovaj Artest, odavno ne pruža partije na svom nivou.neno#4 je napisao/la:Da je Phil sad tu, Artest bi otisao u svlacionicu za ovo sto je uradio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.