Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Koji je ovo gol Ronalda u ovoj godini?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislim da ste i vi potpuno svjesni da je onaj penal smijurija i poklon.
To je ono što smo pricali ranije vezano za Clasice, a sad sami priznajete....Ronaldu se sviraju (zapravo izmišljaju) neki smiješi penali, a nekakvom Adrianu se takve stvari ne sviraju, logicno. To je ta razlika primjetna
Real je ovu tekmu trebao davno riješiti, ne da baca fleke na svoju pobjedu sa poklon penalom (nije da nismo navikli
)...ali Higuain je posebna prica, njemu treba sihre skidati jer je ograjisao gadno...nešto kao Alexis.
To je ono što smo pricali ranije vezano za Clasice, a sad sami priznajete....Ronaldu se sviraju (zapravo izmišljaju) neki smiješi penali, a nekakvom Adrianu se takve stvari ne sviraju, logicno. To je ta razlika primjetna

Real je ovu tekmu trebao davno riješiti, ne da baca fleke na svoju pobjedu sa poklon penalom (nije da nismo navikli

Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 10 mar 2013, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- KapioFootball
- Kontakt:
Utakmica za kidanje živaca, al tri boda su upisana pa ne treba se žaliti. Benz i Pipita kao neki prosječni napadači iz treće lige.
penal je izmisljen ali nije bio na ronaldu nego na kakiBonus je napisao/la:Mislim da ste i vi potpuno svjesni da je onaj penal smijurija i poklon.
To je ono što smo pricali ranije vezano za Clasice, a sad sami priznajete....Ronaldu se sviraju (zapravo izmišljaju) neki smiješi penali, a nekakvom Adrianu se takve stvari ne sviraju, logicno. To je ta razlika primjetna![]()
Real je ovu tekmu trebao davno riješiti, ne da baca fleke na svoju pobjedu sa poklon penalom (nije da nismo navikli)...ali Higuain je posebna prica, njemu treba sihre skidati jer je ograjisao gadno...nešto kao Alexis.
MIslio sam na penale sa onih Clasica (Ronaldov i Adrianov)...jednom se svira, a drugom se ne svira....ali nebitno više, bilo i prošlo.andro234 je napisao/la:penal je izmisljen ali nije bio na ronaldu nego na kakiBonus je napisao/la:Mislim da ste i vi potpuno svjesni da je onaj penal smijurija i poklon.
To je ono što smo pricali ranije vezano za Clasice, a sad sami priznajete....Ronaldu se sviraju (zapravo izmišljaju) neki smiješi penali, a nekakvom Adrianu se takve stvari ne sviraju, logicno. To je ta razlika primjetna![]()
Real je ovu tekmu trebao davno riješiti, ne da baca fleke na svoju pobjedu sa poklon penalom (nije da nismo navikli)...ali Higuain je posebna prica, njemu treba sihre skidati jer je ograjisao gadno...nešto kao Alexis.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Samo previše su motivisani protiv Barce, a protiv ovih malih ekipa kao da ni ne žele igrati.
Barcom se poigravamo, a mali se poigravaju našim živcima.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
ono na Ronaldu je bio klasican penal,a Adriano se bacioBonus je napisao/la:MIslio sam na penale sa onih Clasica (Ronaldov i Adrianov)...jednom se svira, a drugom se ne svira....ali nebitno više, bilo i prošlo.andro234 je napisao/la:penal je izmisljen ali nije bio na ronaldu nego na kakiBonus je napisao/la:Mislim da ste i vi potpuno svjesni da je onaj penal smijurija i poklon.
al neda mi se opet o tome
To sam ti pricao.RealMoudrid je napisao/la:Samo previše su motivisani protiv Barce, a protiv ovih malih ekipa kao da ni ne žele igrati.
Mourinho je ovaj Real napravio samo kako bi pokusao zaustaviti Barcelonu.
Protiv ovog Reala niko bunkere ne postavlja, ali dosta ekipa ih nadigra.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sta bolan nije penalRealMoudrid je napisao/la:Kakav penal. Niđe veze, otišla lopta milion metara
Ronaldo 2:1, nezasluženo jer ovo nije bio penal. Strašno glupa odluka suca.

- JohnLennon
- Kontakt:
Cist penal, kaze i Andujar.
Penalti claro de Varas sobre Kaká

Penalti claro de Varas sobre Kaká

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Pa normalno da je čist penal. I golman je bio svjestan kakvu je glupost napravio.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Hocemo Huntelara nazad..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Hocemo Huntelara nazad..

2012/2013
Raul_64 je napisao/la:Hocemo Huntelara nazad..

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]pa gdje njega izvuce
84 minute prosjek
jos je dosta poceo s klupe sto dodatno otezava posao.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Šta bi ti Huntelaaru reko? Lik došao u Španiju, nova zemlja, novi način igranja nogometa, ne zna jezik, prvi put van Holandije, bio na startu zamjena, nisu ga registrirali za Evropu jer nisu mogli, zabio 8 golova u polusezoni i bio najbolji napadač Reala. Zabijao je golčine a ne golove. Otišao jer nije zvijezda.Bonus je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Hocemo Huntelara nazad..![]()
pa gdje njega izvuce
Tu se vidi da je golman zadnji dirao loptu, vjerovatno zato i nije bila dostižna, što onda ovaj penal čini čistimrio_Ferdy88 je napisao/la:![]()

2012/2013
ispricavam se al stvarno mi se na prvu ucinilo da nije penal i jos su komentatori srali da nema govora o penalurio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
po ovome je sve cisto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.