Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ih' nama govorišTweeds_10 je napisao/la:Kako je Valencia propao.ni 5% igraca od prije par sezona.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najvece pojacanje za United na ljeto ce biti ako Valencia napusti klub, jer sa njim ne da
igramo sa 10 igraca , vec lik bolji pos'o obavi za protivnika
Mene bi bilo stid nositi broj 7 u United-u a igrati ovako kao sto on igra ... i fakat ne znam
otkud Fergiju ovoliko strpljenje sa ovakvim klocem u ekipi
igramo sa 10 igraca , vec lik bolji pos'o obavi za protivnika

Mene bi bilo stid nositi broj 7 u United-u a igrati ovako kao sto on igra ... i fakat ne znam
otkud Fergiju ovoliko strpljenje sa ovakvim klocem u ekipi

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Tačno mi nedostaju one utakmice kada gubimo,jer tada baš igramo fudbal.
Ovako kada god povedemo,uvijek se branimo,kao protiv Sotona,Fulhama,Chelsea i sličnih.
Na ljeto dovesti jednog pravog veznjaka,jer Cleverley i Anderson nisu dovoljno kvalitetni da igraju svaku utakmicu na nivou iz Carricka.
Ovako kada god povedemo,uvijek se branimo,kao protiv Sotona,Fulhama,Chelsea i sličnih.
Na ljeto dovesti jednog pravog veznjaka,jer Cleverley i Anderson nisu dovoljno kvalitetni da igraju svaku utakmicu na nivou iz Carricka.
Nego,ako je sljedeće sedmice revanš utakmica,kada igramo protiv Readinga?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma lako nam je za Reading, nek revanš bude u nedjeljuNarin je napisao/la:Nego,ako je sljedeće sedmice revanš utakmica,kada igramo protiv Readinga?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Već je odgođena utakmica sa West Hamom,nešto bi mi bilo čudno da i ovu odgode.Sportfanatik je napisao/la:Ma lako nam je za Reading, nek revanš bude u nedjeljuNarin je napisao/la:Nego,ako je sljedeće sedmice revanš utakmica,kada igramo protiv Readinga?
Više bih volio da igramo sredinom ove sedmice ili one tamo,kad završimo sa Chelsejem.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Volio bi i ja da igramo sad u srijedu protiv Readinga, sredina onog tamo tjedna otpada jer će početi reprezentativna okupljanja
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- BluesForever
- Kontakt:
Nije mozda Webb ni vidio ovo,ali Ferdinand je pokazao kakva je hinja i Suarez bi mu pozavidio.Apc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI
Direktan crveni, al naravno sudac je Weeb
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da je Webb to vidio, leđima je bio okrenut, vidiš i sam na snimkuApc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI

I bez toga ste bili bolji tim danas

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesi ti slijep?Apc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Apc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI

Kupi si jedne,izgleda da ti trebaju.
Ona utakmica u utorak nas je kostala i fizicki i psihicki, a kad nemas zamjene za i onako solidnu sredinu dobije se potpuni ugodjaj. Ono sto je sigurno da Valencija do daljnjeg treba u U21 ekipu, a ostalo sta bude.
Mnogo se izgubilo u samo par dana, i toga se najvise bojim u nastavku sezone, ali se nadat da ce iskusni igraci privest ovu sezonu kraju.
Sto se pak tice polufinala sasvim ocekivan protivnik, toliko je providno ovo zrijebanje da to nije humano.
Mnogo se izgubilo u samo par dana, i toga se najvise bojim u nastavku sezone, ali se nadat da ce iskusni igraci privest ovu sezonu kraju.
Sto se pak tice polufinala sasvim ocekivan protivnik, toliko je providno ovo zrijebanje da to nije humano.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
BluesForever je napisao/la:Nije mozda Webb ni vidio ovo,ali Ferdinand je pokazao kakva je hinja i Suarez bi mu pozavidio.Apc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI
Zato sluze pomocnici

Ma sta to vi zagovarate da se odgodi Reading, nayebo sam pravo ako se to desi. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito ni oni nisu vidjeli, jer bi mu odmah dojavili da jesuApc je napisao/la:
Zato sluze pomocnici

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa nije Webb i pomocnik i glavni sudac i delegat i ko zna sta u tvojoj glavi. Idi na jos koju temu pa postavi ovo trazeci crveni za Ria. Udario ga je, ne poricem ali je tvoja patetika u najmanju ruku zalosna. Tvoja i istomisljenika ti.Apc je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Nije mozda Webb ni vidio ovo,ali Ferdinand je pokazao kakva je hinja i Suarez bi mu pozavidio.Apc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI
Zato sluze pomocnici

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Više su me iznervirala De Geina izbijanja nego ovaj rezultat
(ne sporim da nas nije spasio
) Jako loše drugo poluvrijeme, potpuna terenska incijativa igrača Chelsea na kraju se isplatila. Po meni, danas prolaznu ocjenu može dobiti odbrana (na čelu s Evansom), izuzev Evre koji je imao par grešaka i kao da je u par navrata potpuno odlutao s terena
, i naravno CM
Rooney i Kagawa su dobro počeli, ali kao i ostatak tima, kako je meč prolazio pravili dosta grešaka.
Opravdano sam se pribojavao samouvjerenosti prije početka tekme, jer ipak je ovo utakmica dva velika tima, a u njima je sve moguće, što po automatizmu znači da će biti itekako zanimljivo na SB!

Rooney i Kagawa su dobro počeli, ali kao i ostatak tima, kako je meč prolazio pravili dosta grešaka.

Opravdano sam se pribojavao samouvjerenosti prije početka tekme, jer ipak je ovo utakmica dva velika tima, a u njima je sve moguće, što po automatizmu znači da će biti itekako zanimljivo na SB!

LUHG!
Zipa ovo:
Carrick-Jones
Powell (Kagawa)
Nani-Welbeck (Young)
RVP
Malo svjeze krvi, i malo kreativnosti.
Carrick-Jones
Powell (Kagawa)
Nani-Welbeck (Young)
RVP
Malo svjeze krvi, i malo kreativnosti.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.