Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
evo gaaa dosao je i taj dannnnnnnnnn.......bozee molim tee samo veceras da pobjedimo .......
mene nesto stomak pocinje bolit..napet sam ko nikad u zivotu....sto god uzmem da radim nemogu samo mi u glavi
vecerasnja utakmica.....neznam kako izdrzat do veceras...dajte mi kakav savjet....sta da radim...nemogu ni da spavam ...
mene nesto stomak pocinje bolit..napet sam ko nikad u zivotu....sto god uzmem da radim nemogu samo mi u glavi
vecerasnja utakmica.....neznam kako izdrzat do veceras...dajte mi kakav savjet....sta da radim...nemogu ni da spavam ...
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 14 nov 2009, 08:28, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
O Boze, koji si kadar, pomozi.
-
- Kontakt:
ja ljudi samo da ja izdrzim do tekme...ja sam evo legao sinoc u 12 sasvim nenormalno i nemoralno ostaviti raju na cijedilu oivdje na forumu...i vidim negdje oko 2 sata da nema fajde da spavam.....odem i spucam 5 zidarskih KArlovackoga...i tek onda zaspem.....
I evo probudio me sin, vice Tajo...BOFNA..................... a ja kao osamucen skacxem i vicem sine na kojem kanalu...kad ono vidim tek pola 8--.....
ali posto znam da moje staro srce nece da izdrzi...ja sam primoran da drmnem jos koje karlovacko....samo se nadam da zavalim se u offside prije tekme....
Nego svi imamo neke taktike, svi imamo neke ideje...a ja imam jednu taktiku...zajebi portugal.....i jednu takodjer ideju.....zajebi portugal i kupi karte za afriku.......
Ljudi Portugal nije ni svjestan sta ga ceka....
pozdrav i ima li ko za Pivo na uranku ?
I evo probudio me sin, vice Tajo...BOFNA..................... a ja kao osamucen skacxem i vicem sine na kojem kanalu...kad ono vidim tek pola 8--.....
ali posto znam da moje staro srce nece da izdrzi...ja sam primoran da drmnem jos koje karlovacko....samo se nadam da zavalim se u offside prije tekme....
Nego svi imamo neke taktike, svi imamo neke ideje...a ja imam jednu taktiku...zajebi portugal.....i jednu takodjer ideju.....zajebi portugal i kupi karte za afriku.......
Ljudi Portugal nije ni svjestan sta ga ceka....
pozdrav i ima li ko za Pivo na uranku ?
Pozdrav svima. Joj kako mi je ružno nemam internet kod kuće al imam na poslu pa dok sve pročitam prođe mi pola dana he he. Ljudi ja kako sam usto kosa mi na glavi nemože stat kako treba. Majke mi sav se tresem u stomak se uvalilo nešto ogromno. Vjerujte da neznam kako dočekat 21.30. Evo na jutru papira tona na stolu, a meni u glavi samo tekma nemam ni volje ni koncentracije za rad, al zato valja poslije srijede zapet.
Druže pošalji meilom jedno pivo da se i ja smirim i tako da se krene.
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE AAAAAAALEEEEEEAAAAAAAALLEEEEEEAAAAAAAAALLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Druže pošalji meilom jedno pivo da se i ja smirim i tako da se krene.
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE AAAAAAALEEEEEEAAAAAAAALLEEEEEEAAAAAAAAALLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
aj nikad nisam ranije ustao subotom a da sam naspavan i nagodan,ne znam sta je ovo...
samo jos 12-13 sati i eto pocet ce nesto nezaboravno,idemo zaajedno izdrzati jos maloo
i danas kao i predhodne dane imam osjecaj da necemo izgubiti,pobjedujemo 1-3
IGRAJTE ZMAJEVI JOS SAMO 2 UTAKMICE
samo jos 12-13 sati i eto pocet ce nesto nezaboravno,idemo zaajedno izdrzati jos maloo

Znaci opet standardna formacija 3-5-2, tesko da cemo sa ovakvom odbranom odoliti Portugalcima, ali daj Boze da grijes.BIHfan je napisao/la:Hasagic,Jahic,Nadarevic,Spahic,Salihovic,Ibricic,Muratovic,Rahimic,Misimovic,Ibisevic i Dzeko.Harrison je napisao/la:Zna li iko jel Ciro objavio pocetni sastav?
eto to je sastav.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- miralem444
- Kontakt:
samoda veceras pobjedimo....a mozemo i hocemo...joj ludi u vazduhu se osjeca napetost..evo ja malo van bio ma svi pricaju o vecerasnjoj tekmi..nema druge teme...kenoo je napisao/la:aj nikad nisam ranije ustao subotom a da sam naspavan i nagodan,ne znam sta je ovo...
Ovo je rec trema
, inace spavam do 11h, al evo jutros oci ko fildzani
Ova trema gora od one svinjske,..treba hitno proglasit epidemiju

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
tako je brate,osjeca se napetost i u vazduhu a to ce veeceras u pola 12 sve eksplodirati..a o cemu ce drugo da pricaju,i oni u pakistanu i oni na trinidadu i tobagu danas pricaju o nasoj utakmicimiralem444 je napisao/la:samoda veceras pobjedimo....a mozemo i hocemo...joj ludi u vazduhu se osjeca napetost..evo ja malo van bio ma svi pricaju o vecerasnjoj tekmi..nema druge teme...kenoo je napisao/la:aj nikad nisam ranije ustao subotom a da sam naspavan i nagodan,ne znam sta je ovo...

zna li neko mozda sta je bilo sa onim navijacima nasim o jucer,jesul otisli???

Ma joj druže i sam znaš da s Ćirom nikad nisi načisto možda je to samo lažnjak. Mada mislim da i ova formacija može dobro odradit poso. Mislim da će cijela ekipa ginut na terenu, nije bitno koja formacija, večeras će biti složniji nego ikad. Čovječe ovakav optimizam nikad nisam imao, mada me i strah u isto vrijeme, al ipak mislim da večeras ostavarujemo povoljan rezultat.Harrison je napisao/la:Znaci opet standardna formacija 3-5-2, tesko da cemo sa ovakvom odbranom odoliti Portugalcima, ali daj Boze da grijes.BIHfan je napisao/la:Hasagic,Jahic,Nadarevic,Spahic,Salihovic,Ibricic,Muratovic,Rahimic,Misimovic,Ibisevic i Dzeko.Harrison je napisao/la:Zna li iko jel Ciro objavio pocetni sastav?
eto to je sastav.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
0:1 Salihovic
ovo nije obicna prognoza, ovo je rezultat ozbiljnog i dubokog razmisljanja. vagao sam cinjenice i dosao do zakljucka da ce tako zavrsiti. samo me ne pitajte kako sam dosao do toga..... ali slobodno uplatite lovu na taj rezultat
ovo nije obicna prognoza, ovo je rezultat ozbiljnog i dubokog razmisljanja. vagao sam cinjenice i dosao do zakljucka da ce tako zavrsiti. samo me ne pitajte kako sam dosao do toga..... ali slobodno uplatite lovu na taj rezultat

- miralem444
- Kontakt:
pa ima bosna da goriiiii da goriiiiiiiiiiiii........
- Evil Genius
- Kontakt:
samo opusteno . . . 1-2
ako fulam rezultat castim vas tekilom 

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Joško Skoblar
'Nije nemoguće da Bosna ode u Južnu Afriku!'
Nije nemoguće da “iscjelitelj” odvede Bosnu u Južnu Afriku! Tako rezonira Joško Skoblar, 'ikona' Olympiquea iz Marseillea i jedan od najvećih evropskih igrača uopće. Iscjeliteljem je, naravno, nazvao Ćiru Blaževića, jer su ga tako prozvali francuski i engleski mediji, piše Jutarnji list.
- Možemo mi govoriti šta hoćemo, Ćiro je napravio dobar posao. I na hrvatskim televizijama Ćiro i Bosna su udarne vijesti, hrvatska nogometna reprezentacija je čak i na državnoj televiziji u drugom planu, izjavio je Skoblar za Jutarnji list i odgovorio na pitanje - da li je utakmica BiH-Portugal najintrigantnija u dodatnim kvalifikacijama:
- Bila bi najintrigantnija da smo mi u poziciji Bosne. Dobro, bilo bi im lakše da su dobili Grčku, ali, ne znam koliko vrijedi Portugal bez Cristiana Ronalda! Imaju dobru momčad, igrači su im na visokoj cijeni u ligama petice, ali, to je vrlo neizvjestan meč. Ne znam je li se Bosna oporavila od “petice”, koju je progutala od Španije, može li ih “iscjelitelj” vratiti među žive. Ako su preboljeli taj poraz, ako ih krene, a imaju dobrih igrača, u bosanskoj reprezentaciji je rezerva čak i Miralem Pjanić, dokazani igrač Lyona, kojega Ćiro drži na klupi, “mogu čuda da se dese”. I Pjanić kao rezerva je znak da Bosna ima potencijal i u Lisabonu se može očekivati - nula!
'Nije nemoguće da Bosna ode u Južnu Afriku!'
Nije nemoguće da “iscjelitelj” odvede Bosnu u Južnu Afriku! Tako rezonira Joško Skoblar, 'ikona' Olympiquea iz Marseillea i jedan od najvećih evropskih igrača uopće. Iscjeliteljem je, naravno, nazvao Ćiru Blaževića, jer su ga tako prozvali francuski i engleski mediji, piše Jutarnji list.
- Možemo mi govoriti šta hoćemo, Ćiro je napravio dobar posao. I na hrvatskim televizijama Ćiro i Bosna su udarne vijesti, hrvatska nogometna reprezentacija je čak i na državnoj televiziji u drugom planu, izjavio je Skoblar za Jutarnji list i odgovorio na pitanje - da li je utakmica BiH-Portugal najintrigantnija u dodatnim kvalifikacijama:
- Bila bi najintrigantnija da smo mi u poziciji Bosne. Dobro, bilo bi im lakše da su dobili Grčku, ali, ne znam koliko vrijedi Portugal bez Cristiana Ronalda! Imaju dobru momčad, igrači su im na visokoj cijeni u ligama petice, ali, to je vrlo neizvjestan meč. Ne znam je li se Bosna oporavila od “petice”, koju je progutala od Španije, može li ih “iscjelitelj” vratiti među žive. Ako su preboljeli taj poraz, ako ih krene, a imaju dobrih igrača, u bosanskoj reprezentaciji je rezerva čak i Miralem Pjanić, dokazani igrač Lyona, kojega Ćiro drži na klupi, “mogu čuda da se dese”. I Pjanić kao rezerva je znak da Bosna ima potencijal i u Lisabonu se može očekivati - nula!
Držimo te za riječ, a ako pogodiš od mene imaš dvije gajbe Piva ili drugog pića po tvom izboru ono da se baš urokaš.Evil Genius je napisao/la:samo opusteno . . . 1-2ako fulam rezultat castim vas tekilom
Kod vas vec svanulo. Kod mene 2 sata ujutro. Ni vutra ni piva ne pomazu. Nece san na oko. Gledam Novi Zeland Bahrein. Dobra tekma.
- Evil Genius
- Kontakt:
ja ako pogodim rezultat druze zavrsavam na ispiranju zelucadubrave je napisao/la:Držimo te za riječ, a ako pogodiš od mene imaš dvije gajbe Piva ili drugog pića po tvom izboru ono da se baš urokaš.Evil Genius je napisao/la:samo opusteno . . . 1-2ako fulam rezultat castim vas tekilom

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- miralem444
- Kontakt:
samo ti njega pogodi..a hebes zeludac...ispirat cemo sve zivo samo da veceras pobjedimo...ako treba i mozak ....Evil Genius je napisao/la:ja ako pogodim rezultat druze zavrsavam na ispiranju zelucadubrave je napisao/la:Držimo te za riječ, a ako pogodiš od mene imaš dvije gajbe Piva ili drugog pića po tvom izboru ono da se baš urokaš.Evil Genius je napisao/la:samo opusteno . . . 1-2ako fulam rezultat castim vas tekilom
epidemija nego sta,sto je najgore tu nema ljeka.evo moja zena hoce da popizdi kaze cim se probudis docepas se kompjutera.eeeee mene ni moja zena nemoze da svati na kojim sam mukama.jos kad sam joj rekao.zeno ako bosna zavrsi u afriku na godisnji odmor ti ides u bosnu,a ja u afriku hoce da je slag strefi.prece mi je afrika nego zena!!!!!!!!!Ada je napisao/la:Ovo je rec trema, inace spavam do 11h, al evo jutros oci ko fildzani
![]()

MA J....... ZENE SAMO DA MI TUKNEMO PORTUGALCE I DA NASA HIMNA SE CUJE U AFRICI TEK ONDA MOGAO BIH RECI SADA MOGU DA LAKSE HELEKNEM
HAJMO BOSNO MOJA
moj današnji prvi listić ce biti portugal-BIH 2/2 na 5KM
idemo zmajeviiiiiiiiiiiiiii
idemo zmajeviiiiiiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.