Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

nate
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la nate » 10 mar 2013, 14:05

AlenHalilovic je napisao/la:Zna se vec, sudit ce nam Wolfgang Stark, onaj supak sto nam je u zadnjoj igri protiv Portugala sudio. Ja ostajem na tome da cemo izgubiti 1:0
joj taj je nas izbacio sa ep-a kad nam nije sudio 2 penala protiv spanjolske.uglavnom sjecat cu ga se zauvijek :evil:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 mar 2013, 14:09

nate je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Zna se vec, sudit ce nam Wolfgang Stark, onaj supak sto nam je u zadnjoj igri protiv Portugala sudio. Ja ostajem na tome da cemo izgubiti 1:0
joj taj je nas izbacio sa ep-a kad nam nije sudio 2 penala protiv spanjolske.uglavnom sjecat cu ga se zauvijek :evil:
Nije jos određeno ko sudi, ne pisite bezveze imena.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 mar 2013, 14:14

7 dana prije će se znati sudija, otprilike.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 mar 2013, 14:40

Tuzite se za sudiju protiv Portugala? :lol: Covjek nam priznao gol iz offsidea i dao vrlo sumnjiv penal (govornik Lulic gurnuo Coentraa, pa ovaj rukom odigrao).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 mar 2013, 14:43

Cartman je napisao/la:Tuzite se za sudiju protiv Portugala? :lol: Covjek nam priznao gol iz offsidea i dao vrlo sumnjiv penal (govornik Lulic gurnuo Coentraa, pa ovaj rukom odigrao).
+1

Ono sto nam je on dosudio, ono bi rijetko koji, pogotovo onaj penal. Bilo je greskica, ali kada uzmes u obzir kako smo u proslosti bili pokradeni od sudija sa Kipra, Madjara, Skota, Islanda, ovo je koliko toliko dobro bilo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 mar 2013, 15:30

Rikardo je napisao/la:
nate je napisao/la:
Nije jos određeno ko sudi, ne pisite bezveze imena.
Ovo on govori za hrvatsku, a ne bih ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 10 mar 2013, 15:31

Elegant je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Zna li se mozda ko nam sudi ovu utakmicu ?
Jos nisu odredili.
Sad sam provjerio na FIFA/UEFA sajtu nema nista, tako da ne prizivate đavola bezveze.
Dajte ba ljudi malo optimizma, sve se neko crnilo puca.. Ja vjerujem srcem i nikad vise u nase igrace, a i ove analize sto dajemo, ma bolje to oni sami od nas znaju, tako da.. Uzdati se u Boziju pomoc i razbiti ih :mrgreen:
Neka frka, a?!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2013, 15:41

Cartman je napisao/la:Tuzite se za sudiju protiv Portugala? :lol: Covjek nam priznao gol iz offsidea i dao vrlo sumnjiv penal (govornik Lulic gurnuo Coentraa, pa ovaj rukom odigrao).
Ti ili ne pratis Bundesligu, ili se zayebajes. Pa Stark ti je najvece smece od sudije u Bundesligi. Sudija koji se qrci samo nad malim ekipama. Velis dosudio gol iz ofsajda? Kakve on veze ima sa tim, on i ne moze vidjeti je li ofsajd ili nije, nego linijski, da je vidio, mislis da bi dodijelio?
Penal sumnjiv, jeste, ali nebi ga ni dosudio, da nije pojeo G.OVNO prije toga , gdje je Lulicu dodijelio crveni za prigovor. Koji jos sudija na planeti daje crveni za prigovor? Nadji mi ga molim te? Ustvari, on nam je igru i unakazio, nakon izlaska Lulica nam je i bio potop.
Ali Stark se voli uvlaciti u pakas , dokazao vise puta, pogotovu ovima sa vrha. Malo Platiniju, malo Blateru,a malo i Ronaldu. Gdje ce biti prvenstvo bez Ronalda. (to rece jedan od ovih sa vrha ;) )

Ustvari sudije jos nisu dodijeljene, i ne znam zasto se sire dezinformacije. Ali ako bude ovo G.OVNO od sudije, upisite poraz slobodno BIH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 mar 2013, 16:00

Ako se nema sta prigovoriti Starku, onda nema ni Cakiru. Oba suca su dali crvene kartone koji su promijenili tok meca. Zalio si se na Cakira, kao i vecina navijaca Uniteda, a u istom slucaju ti je Stark siljio za BiH i BiH se nema zbog cega zaliti :lol: . Zanimljivo, nema sta. Ako je Stark pomagao nama, onda je i Cakir pomagao Unitedu, jer je imao gresaka i kontra Reala, kao i Stark kontra Portugala. Oba suca grijesila, dala crvene koji su promijenili tok meca, medjutim, Cakir ostetio United, a Stark nije ostetio BiH :o .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2013, 16:08

adriano_leite je napisao/la: a Stark nije ostetio BiH :o .
Pa nije!
Budimo realni, nama evo jedan fin period je suđenje jako dobro, kad se sjetimo prije Grka,Moldavaca,Španaca i suđenja.Ja sam u zadnjih 2-3 godine prezadovoljan suđenjem, nismo nešto drastično oštećeni.

Lulić je sam kriv, za crveni(tj drugi žuti) koji mu je Stark dosudio ;)
Po meni je i Thompson dobro sudio u Parizu, al mi ne bi bili mi kad ne bi drugog okrivili za naš neuspjeh. ;)
Jeli dobio karton onda Malouda kad je Mujdžu povrijedio??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2013, 16:11

Stark je fakat jedan od najlosijih trenera ikada,sa nevjerovatnom podrskom iza ledja.
U Njemackoj ga nevole ni klubovi kojima on na kraju pomogne da pobjede.Jer to nije pomoc,vec cisto neznanje i nenormalnost tog istog.
Mislim da je patka za Starka da ce nam suditi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 mar 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2013, 16:11

@Legenda sigurno radi za Uefu, dok ovako hvali sudije :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2013, 16:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:@Legenda sigurno radi za Uefu, dok ovako hvali sudije :mrgreen:
Pa evo sjeti se prošlosti, šta su nam sudije radile normalno da je suđenje predobro u zadnja dva ciklusa ;)

A hare je upravu za Starka, sigurno najlošiji sudija trenutno, boga pitaj ko njega gura.

Ja bi za ovu tekmu volio Mike Dean :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 mar 2013, 16:15

legenda reala je napisao/la:
Pa nije!
Budimo realni, nama evo jedan fin period je suđenje jako dobro, kad se sjetimo prije Grka,Moldavaca,Španaca i suđenja.Ja sam u zadnjih 2-3 godine prezadovoljan suđenjem, nismo nešto drastično oštećeni.

Po meni je i Thompson dobro sudio u Parizu, al mi ne bi bili mi kad ne bi drugog okrivili za naš neuspjeh. ;)
Malouda je tada trebao dobiti crveni jer je namjerno nagazio Mujdzu, ali nisam siguran ni zuti da li je dobio. Bilo je gomila opasnih startova za koje nije bilo ni zutog. Penal takodjer smijesan, ali to je greska naseg igraca zbog pametovanja (da ga ne imenujem), jer je trebao nabiti loptu sto dalje. Lulic je prigovorio, ali u onakvoj utakmici ne mozes ga istjerati.

Uostalom, procitaj moj post, pa ces skontati smisao. Dakle, ako Cakir nije ostetio United, nije ni Stark nas. Prema Cartmanu, Stark nas nije ostetio, a Cakir je ostetio United. Ja sam mu samo uporedio te dvije mnogo slicne utakmice, gdje su crveni kartoni promijenili tok meca i gdje je bio pregrst gresaka sudaca. Ako je Stark sudio dobro, onda je i Cakir sudio dobro.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2013, 16:17

legenda reala je napisao/la:
Pa nije!

Mal ne rekoh i Thompson i ostalo.Irci su okrivili Nato zbog ruke Henre a svijet se ibretio na UNESCO,garant.Nije dobio ni karton tada a slomio mu nogu.
Isto tako gotovo sve novinarske agencije su potvrdile da na onom NEPOSTOJECEM penalu(jer faul izvan sesnesterca niti moze biti niti je penal) desila opet Irska i da su sudije ocigledno pomogle po drugi put.
Znaci ne mi,nego svi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 mar 2013, 16:42

harishp je napisao/la:Stark je fakat jedan od najlosijih trenera ikada,sa nevjerovatnom podrskom iza ledja.
U Njemackoj ga nevole ni klubovi kojima on na kraju pomogne da pobjede.Jer to nije pomoc,vec cisto neznanje i nenormalnost tog istog.
Koga Stark trenira? :D morao sam, bez ljutnje

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 mar 2013, 16:43

Kad Thomsona(da, tako mu se prezime piše) vidim na ekranu i dan danas ga pljunem... Prvo što NIŠTA nije dao za start Maloude nad Mujdžom, a start je bio za crveni , nego je svirao i penal van kaznenog prostora ;) Je*o sam mu familiju prvi put , i uvijek ću.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2013, 16:51

-SanaFCŽ- je napisao/la:
harishp je napisao/la:Stark je fakat jedan od najlosijih trenera ikada,sa nevjerovatnom podrskom iza ledja.
Koga Stark trenira? :D morao sam, bez ljutnje
Lapsus, a mozda i nije.Trenira zivce timovima ili repkama protiv kojih onih sudi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 mar 2013, 16:59

Ja ne znam kako mozete srat.i po Starku..... Pa frajer nam je bukvalno 2 gola poklonio....... Doduse na pocetku je malo navlacio Cigama, al' im nije poklonio niti jedan gol.....
A sad sto se Lulica tice..... Pa svaki bi mu normalan covjek na vrijedjanje ili psovku ( sta je vec uradio) dao zuti karton..... Pa sta bi rekli da mu je recimo dao direktni crveni (doduse po nas bi biloidenticno jer ha crveni ovako ha crveni onako) za prigovor kao recimo sto je u Super Coppa Italie sudija dao Pandevu i tako direktno utakmicu odveo u drugi smjer......
Lula je sam kriv, cak ga je i ''ponos i dika'' nacije optuzio da je on jedini krivac za gol iako pljuvator tu utakmicu nije pljunuo u pravcu gola Ciga....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 mar 2013, 17:23

Hypnose je napisao/la:Ja ne znam kako mozete srat.i po Starku..... Pa frajer nam je bukvalno 2 gola poklonio....... Doduse na pocetku je malo navlacio Cigama, al' im nije poklonio niti jedan gol.....
A sad sto se Lulica tice..... Pa svaki bi mu normalan covjek na vrijedjanje ili psovku ( sta je vec uradio) dao zuti karton..... Pa sta bi rekli da mu je recimo dao direktni crveni (doduse po nas bi biloidenticno jer ha crveni ovako ha crveni onako) za prigovor kao recimo sto je u Super Coppa Italie sudija dao Pandevu i tako direktno utakmicu odveo u drugi smjer......
Lula je sam kriv, cak ga je i ''ponos i dika'' nacije optuzio da je on jedini krivac za gol iako pljuvator tu utakmicu nije pljunuo u pravcu gola Ciga....
Sta im ima poklanjati golove, dovoljno je izbaciti jednog igraca. Sta mislis da je njima Nanija izbacio, da li bi Portugal bio isti, recimo kod rezultata 3-2 za Portugal? A nas bi 3-3 odveo na prvenstvo ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.