Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Crveni reflektori... 

- rob do bagro
- Kontakt:
hahahahah
Svaka cast 

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi se na Bilinom Polju istocna tribina napravila kao zapadna. Pa onda jednog dana u dalekoj buducnosti sjever i jug napraviti da odgovaraju istoku i zapadu.
- TheManiacs
- Kontakt:
Brate lakse ti je reci Uh sto se ne bi cjeli stadion natkrio 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
i to ce biti ,veoma brzo . Ukoliko bi prosli portugal mozda cak i do iducih kvalifikacija.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi se na Bilinom Polju istocna tribina napravila kao zapadna. Pa onda jednog dana u dalekoj buducnosti sjever i jug napraviti da odgovaraju istoku i zapadu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Barney Stinson
- Kontakt:
malo sam citao sve ove postove i gledao one slike stadiona koji bi trebali biti u buducnosti... daj boze da se sve ono ostvari ali kako je netko napisao ne mislim da cemo mi zazivjeti da gledamo utakmice na tim stadionima... ali one ideje su odlicne
... po meni najljepsi stadion u bih ima čelik, stadion nije prevelik nije premali, za nasu ligu je taman sad za reprez to je vec drugo... i ne mislim da trebaju natkrivati one dvije trebine ovako izgleda ljepse barem meni... e sad kakvi su na njemu ti drugi uvjeti tipa wc, ulazi izlazi to ne znam ali ono sto sam ja vidio preko slika preko tv-a je dobro i sigurno najbolji stadion u bih...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- rob do bagro
- Kontakt:
BP vec ovako izgleda kao pravi stadion...eh sad kosto kolega @ avenija rece,kad bi prosli na Mundijal da bi se mogao nadogradit taj stadion tj. povecat tribine kao zapad i natkrit ih...tek bi tad izgledao kao pravi moderni stadion koji bi primao 30.000 mjesta
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

de na bp ona trava pod hitno da se zamjeni pusti farbanje reflektora

spojiti tribine i promjeniti semafor

malo glup stadion bez jedne tribine kad bi se i ona napravila bio bi doista lijep

polagano se popravlja i neki sitni radovi i stadion ne bi bio los

ovdje ima posla i posla

stadion svaki dan lici na nes po mom misljenju bolji je nego bb

za ova dva stadiona isplatnije graditi nove
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vrlo stara ti ta slika Pecare, ako po tome sudis.
...Život za Široki...
Jel neko može reći kako napreduju radovi na Piroti i šta je sa Tušnjem pričalo se da su radovi obustavljeni radi nekih malverzacija prilikom odabira izvođača radova ???
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Barney Stinson
- Kontakt:
svaki stadion je ruzan ako se on pravi neplanski i ako nema prostora za napraviti nesto kako je u nasemu slučaju... doduse nas i lici na nesto ali nije opet to to kakav bi mogao biti da ima prostora...
19 - ђ - 11
moze li neko napisat tacno broj sjedecih mjesta za sve stadione ili navijaci svakog kluba ponaosob
ja stvarno nezz sto se u mostaru ne napravi stadion od 5-10000 za zrinjski i isti takav za velez ili neki malo veci zajednicki znam da je dobar stadion bio u brotnju ak se ne varam
ja stvarno nezz sto se u mostaru ne napravi stadion od 5-10000 za zrinjski i isti takav za velez ili neki malo veci zajednicki znam da je dobar stadion bio u brotnju ak se ne varam
marsej mali tim
marsej mali tim
- Barney Stinson
- Kontakt:
ako ti je jedna trebina dobar stadion onda je dobartax je napisao/la:moze li neko napisat tacno broj sjedecih mjesta za sve stadione ili navijaci svakog kluba ponaosob

Široki ja mislim oko 8000 sjedecih mjesta
19 - ђ - 11
ali jarane za malo mjesto idealan stadionBarney Stinson je napisao/la:ako ti je jedna trebina dobar stadion onda je dobartax je napisao/la:moze li neko napisat tacno broj sjedecih mjesta za sve stadione ili navijaci svakog kluba ponaosob
ja stvarno nezz sto se u mostaru ne napravi stadion od 5-10000 za zrinjski i isti takav za velez ili neki malo veci zajednicki znam da je dobar stadion bio u brotnju ak se ne varam![]()
![]()
Široki ja mislim oko 8000 sjedecih mjesta

marsej mali tim
marsej mali tim
- Barney Stinson
- Kontakt:
a dobro nitko ne govori o kolike su sredine i sve to... nego stadion niti je modern ikad bio niti dobar 

19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:

stadion bivseg nk posusja je jedan od meni ajmo reci boljih stadiona u bih... ne mislim po ljepoti mada i tu nije los, nego po broju mjesta i sve to, imaju dvije sasvim solidne tribine jednu vecu jednu manju... da su se i dalje razvijali imali su i prostora a doslo bi i nesto para mogli bi izgraditi sve i svasta... eh da je nama ovakav prostor...
19 - ђ - 11
Hajde bola, kao da je u vas San Siro! Za Čitluk je stadion Bare i više nego dovoljan. Imaju jednu novu veliku tribinu za cca 7-8 tisuća mjesta. Imali su i montažnu tribinu na istoku za goste što je i dan danas san za mnoge prvoligaše.Barney Stinson je napisao/la:a dobro nitko ne govori o kolike su sredine i sve to... nego stadion niti je modern ikad bio niti dobar
Uradili su naknadno i novu atletsku stazu tako da imaju svu potrebnu infrastrukturu za naredne godine.

I ovakav je bolji od recimo Tušnja, Laktaša, Prijedora i sl.
I meni je žao Posušja i njihovog stadiona. Ovo ti je stara slika,a oni imaju danas sve postavljene sjedalice , moderan semafor, vrhunski travnjak samo im nažalost fali klub koji će igrati na njrmu.
Lijep stadoncic pogotovo travnjakMarin je napisao/la:Hajde bola, kao da je u vas San Siro! Za Čitluk je stadion Bare i više nego dovoljan. Imaju jednu novu veliku tribinu za cca 7-8 tisuća mjesta. Imali su i montažnu tribinu na istoku za goste što je i dan danas san za mnoge prvoligaše.Barney Stinson je napisao/la:a dobro nitko ne govori o kolike su sredine i sve to... nego stadion niti je modern ikad bio niti dobar
Uradili su naknadno i novu atletsku stazu tako da imaju svu potrebnu infrastrukturu za naredne godine.
![]()
I ovakav je bolji od recimo Tušnja, Laktaša, Prijedora i sl.
I meni je žao Posušja i njihovog stadiona. Ovo ti je stara slika,a oni imaju danas sve postavljene sjedalice , moderan semafor, vrhunski travnjak samo im nažalost fali klub koji će igrati na njrmu.

- Barney Stinson
- Kontakt:
@Marin
nitko ne govori o funkcionalnosti stadiona nego o njihovoj ljepoti...
A za Posušje znam da je stara slika nego nisam mogao naci sa stolicama i tim svime u onakoj dobroj poziciji da je uslikano...
nitko ne govori o funkcionalnosti stadiona nego o njihovoj ljepoti...
A za Posušje znam da je stara slika nego nisam mogao naci sa stolicama i tim svime u onakoj dobroj poziciji da je uslikano...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.