nate je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:Ko ga god zamijeni ne da ce imati jednak ucinak, nego ce imati puno bolji. Kloc ne zna kad je sa golmanom 1 na 1 dati gol, gdje ces dalje. I to ti dobar napadac? Pa juce je od 7 metara prostora iza golmanovih ledja on uspio pogoditi - upravo golmana

. Sa veznim redom Kuba - Reus - Gotze - Gundogan, ja bih po sezoni hladno davao 30 golova, a ne neki ozbiljniji napadac. Jest problem biti napadac u BVB-u ili jajernu, kad iza sebe imas vezni red za pozeljeti...
Pa onda svatko moze biti napadac u Borussiji, Bayernu, Barceloni, Realu i ostalim velikim klubovima koji imaju strasan vezni red.
Naravno da moze, ko je iole dobar napadac, vezni red te ekipe ga cini duplo boljim!
KSIVLE je napisao/la:Pa onda ćemo tebe preporučiti Kloppu, sigurno si jeftiniji od svih ovih napadača što se spominju.

Daj Bože da si u pravu, ali nekako sam dojma da Lewata neće biti lako zamijeniti.
Ako me se uporedi sa Lewom, u pola stvari sam bolji od njega
Pred golom, nesto ala Pipo Inzagi, samo mi dodaj loptu u peterac i gol je 100%. U skoku, slicno ko Jan Koler, znam postaviti glavu gdje treba, samo mi loptu nabaci na glavu i trzajem cu je pospremiti iza ledja golmana. Sto je za Lewata misona imenica. U igri 1 na 1 ja nisam sebican i loptu dodam onom sto trci kontru sa mnom, pa on dadne gol. Jedino u cemu je Lewa bolji je u duelima u skoku.
Lewa je precijenjen ko napadac, on je strasan polu spic (primiti loptu i servirati je napadacu), ali ko centarfor je tanak
Ako se neko pita sto smo zijanili jucerasnju tekmu, neka ode na temu Bl i pogleda ono radovanje igraca Sapkea. Ljudi izadju i poginu za svoj tim, jer znaju da taj derbi nesto znaci navijacima. Nasi ko kavi placenici, izadju samo da odigraju 90 minuta, pa kako zavrsi

. Da su nasi juce sa onakvom zeljom izasli da odigraju derbi, pobucali bi plavce ko papir...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.