Jedan jedini.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Dobili smo majami bez njih dvojice tako da će pasti i Jazz.Kobe Bryant je napisao/la:Utah protiv NY ima sansu da odrzi prednost , jer Amare i carmelo ne igraju
Prvo head to head rezultat!Kobe Bryant je napisao/la:btw. posto je samo 3 tekme ove godine sa Utahom a izgubili smo uu medjusobnim duelima sa 2-1, da li se racuna prvo medjusobni duel pa omjer u diviziji ili obrnuto
Upravo to! Ako si iole ozbiljna ekipa, 37 koseva u cetvrtini je nevidjena sramota protiv bilo koga da igras, i na bilo kojem terenu...Balon je napisao/la:Forma se do PO mora podici jer ovako nemamo sta traziti mada je PO druga prica al u ovakvom stanju tesko...u redu imamo dobar omjer iz zadnjih 15 utakmica i sigurno igramo bolje nego na pocetku sezone ali ovo moze i mora jos bolje ali ovo znaju i igraci i strucni stab. Ove pobjede su mi sve nekako jedva, protivnike dobijamo u zadnjim minutama, nikako da nabijemo nekoga sa barem 15 razlike pa da rahat gledamo tekmu do kraja.
Regularna sezona se blizi kraju i upravo sada se treba podici forma i hvatati zalet za PO. Ofanziva radi koliko toliko ali defanziva se mora drasticno poboljsati,meni je jednostavno sramotno da nas jedan Toronto u Staplesu napuni sa 37 koseva u jednoj cetvrtini.
Iskreno ne znam sta Vam je to toliko cudno, jer D`Anotni je Lakerse dosad vodio u 54 utakmice, a u njih 31 smo u jednoj cetvrtini primili 30 ili vise koseva, a takodjer bilo je oko 10-tak utakmica gdje smo cak i u dvije cetvrtine primili 30 ili vise koseva.sundancekid je napisao/la:Upravo to! Ako si iole ozbiljna ekipa, 37 koseva u cetvrtini je nevidjena sramota protiv bilo koga da igras, i na bilo kojem terenu...Balon je napisao/la:Forma se do PO mora podici jer ovako nemamo sta traziti mada je PO druga prica al u ovakvom stanju tesko...u redu imamo dobar omjer iz zadnjih 15 utakmica i sigurno igramo bolje nego na pocetku sezone ali ovo moze i mora jos bolje ali ovo znaju i igraci i strucni stab. Ove pobjede su mi sve nekako jedva, protivnike dobijamo u zadnjim minutama, nikako da nabijemo nekoga sa barem 15 razlike pa da rahat gledamo tekmu do kraja.
Regularna sezona se blizi kraju i upravo sada se treba podici forma i hvatati zalet za PO. Ofanziva radi koliko toliko ali defanziva se mora drasticno poboljsati,meni je jednostavno sramotno da nas jedan Toronto u Staplesu napuni sa 37 koseva u jednoj cetvrtini.
Mamba Noiramerosm je napisao/la: Bryant je kao vino...
90% manje , chicago igrao dobru odbranu i na mal broj posjeda , jedino ako ne bude produzetaka , medjutim kako mi igramo slabo odbranu mozda i utakmica krene 2 tokom zato sam ostavio 10% sansi , ali tesko bi bilo stizati 3 tekmu za redom mislim ni Kobe iako je fizicki extra pripremljen u 35 god je to pa skoro nemoguce , vrijeme je da malo jos neko proradiZeka je napisao/la:Bryant veceras vise od 32 ?
Prije 2 mjeseca ,Kobe Bryant je napisao/la:Magic - my lakers are done. No playoffs![]()
Prije 2 mjeseca i vecina vas sa ovog pdf-a je isto govoriloKobe Bryant je napisao/la:
aBd , Kobe ce svima njima na kraju onu nasu : "kod se zadnje smije najsladje se smije"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.