Telecom je povecao brzinu, ima i viska*p!p!t@* je napisao/la:Ko ima brz internet, ovaj sopcastov link što je neko stavio je perfekcija!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Telecom je povecao brzinu, ima i viska*p!p!t@* je napisao/la:Ko ima brz internet, ovaj sopcastov link što je neko stavio je perfekcija!
Ma YES dolazi sigurno, iskopacemo gael-fighter je napisao/la:Uh sto me nesto presjece kad procitah ovaj gore post![]()
I veceras uz Mirzu stara ekipa. Jos samo da neko baci link od YES-a i spektakl moze poceti
auu jesi me....risingforce je napisao/la:Mirza nazalost nije u rosteru za vecerasnju utakmicu, Humphries je vracen, evo sad je i zvanicno potvrdjeno![]()
Već 15 godina uz NBA budan, Mirza je samo dodao ulje na vatruemir79 je napisao/la:Mi vazda spremni, a i ti bas moras biti svaku budan, da nas vrebasCashMan je napisao/la:Are you ready cowboys?![]()
Večeras očekujem minutažu kao i sinoć, dakle 20-ak i nadati se da će ga šut ići...![]()
![]()
![]()
![]()
Možda ako bude igrao centraxinxee je napisao/la:ma neka,bit ce i za tebe vremena da budes u centru paznjerisingforce je napisao/la: Ma malo se *ajebavam, ali vidim da me malo ko shvatio ozbiljno![]()
![]()
Nesto ne vjerujem da ce te na ovom linku docekat tekmu jer drugi kanal prenosi ne +liga vec +deportessanjingr je napisao/la:A i valjo bi ovaj Sopcast svaku tekmu da imaarmin je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140581![]()
hvala
Upravo toAdibhf88 je napisao/la:Telecom je povecao brzinu, ima i viska*p!p!t@* je napisao/la:Ko ima brz internet, ovaj sopcastov link što je neko stavio je perfekcija!- a sto bi gledali sopcast kad kasni barem minutu
(ti slobodno citaj na forumu kad mi budemo pisali, IDE TROJKAAA
)