hahaha ritual ,idemo svi klanjat za dobru partiju Mirzerobery20 je napisao/la:i ti si onaj jedan od osam![]()
![]()
![]()
nele brat,drag mi je ko da ga znam
sad valja obavit ritual kao i svaki put prije utakmice

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
hahaha ritual ,idemo svi klanjat za dobru partiju Mirzerobery20 je napisao/la:i ti si onaj jedan od osam![]()
![]()
![]()
Odmah 20 postova u sekundiBosnaSTL je napisao/la:Zamisli nas sa foruma na tekmi NETSA a Mirza na parketu i pogadja triCU za pobjedu .... LUDNICAA
Sto jest, jest, al Nele imas ukusa, medena je ova Sarah nasanele-BHF je napisao/la:robery20 je napisao/la:i ti si onaj jedan od osam![]()
![]()
![]()
Ljubi vas brat. :*
ahahahhahaahhahahahakinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena
gdje si to procitao ? -.- ...risingforce je napisao/la:Mirza nazalost nije u rosteru za vecerasnju utakmicu, Humphries je vracen, evo sad je i zvanicno potvrdjeno![]()
A i valjo bi ovaj Sopcast svaku tekmu da imaarmin je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/140581
Ma malo se *ajebavam, ali vidim da me malo ko shvatio ozbiljnoxinxee je napisao/la:gdje si to procitao ? -.- ...risingforce je napisao/la:Mirza nazalost nije u rosteru za vecerasnju utakmicu, Humphries je vracen, evo sad je i zvanicno potvrdjeno![]()
ma neka,bit ce i za tebe vremena da budes u centru paznjerisingforce je napisao/la:Ma malo se *ajebavam, ali vidim da me malo ko shvatio ozbiljnoxinxee je napisao/la:gdje si to procitao ? -.- ...risingforce je napisao/la:Mirza nazalost nije u rosteru za vecerasnju utakmicu, Humphries je vracen, evo sad je i zvanicno potvrdjeno![]()
![]()
![]()
ŠTA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAArisingforce je napisao/la:Mirza nazalost nije u rosteru za vecerasnju utakmicu, Humphries je vracen, evo sad je i zvanicno potvrdjeno![]()
Mi vazda spremni, a i ti bas moras biti svaku budan, da nas vrebasCashMan je napisao/la:Are you ready cowboys?![]()
Večeras očekujem minutažu kao i sinoć, dakle 20-ak i nadati se da će ga šut ići...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.