ne znam da li bih i ja večeras pratio tekmu, iskren da budem, nisam dosada niti jednom, jer sam navikao da legnem ranije ( do 01h maksimalno )
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nisam 'sov'o bolanklasik je napisao/la:Cuj ti nama boga, jos linkove hocesPapastathopoulos je napisao/la:e i ja cu veceras vala da pregledam jednom mirzu do krajasamo mecite linkove, Boga vam
![]()
![]()
![]()
Joj i veceras ce da nas bude havarija.
Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
ne znam da li bih i ja večeras pratio tekmu, iskren da budem, nisam dosada niti jednom, jer sam navikao da legnem ranije ( do 01h maksimalno )
Ti si onaj "Jedan od osam"?xinxee je napisao/la:Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena
nisi me zaboravio...sta ces...frustracija me uhvatila...nele-BHF je napisao/la:Ti si onaj "Jedan od osam"?xinxee je napisao/la:Ma ostani vjeruj mi...pratiti Mirzu je pravi užitak,a sa forumašima još većizizu1991 je napisao/la:@klasik![]()
Izvlakusa cistazizu1991 je napisao/la:Vidim da ste pravo aktivni preko noći, kada " sutra " pregledam topic, listam nazad, da vidim reakcije, nije vam loše, al ja moram sutra nešto da pripremim za ponedjeljka, razmisliti ću, ako budem mogao, hoću
Znas kad cujes ono kako puse kao hebem i tebe i mirzu a ja odma ma ljubavi spavaj sad cu i ja*p!p!t@* je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
robery20 je napisao/la:i ti si onaj jedan od osam![]()
![]()
![]()
nele brat,drag mi je ko da ga znam
sad valja obavit ritual kao i svaki put prije utakmice
Hahahahahah...koji si ti carkinder_jaje je napisao/la:Znas kad cujes ono kako puse kao hebem i tebe i mirzu a ja odma ma ljubavi spavaj sad cu i ja*p!p!t@* je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:hebo me mirza zena ce mi dati tehnicku za sva vremena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ozbiljno, PPT prezentaciju imam u ponedjeljak, uradio sam je, al nisam naučio, to je problememir79 je napisao/la:Izvlakusa cistacuj da sutra pripremi nesto za ponedeljak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.