FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 09 mar 2013, 19:53

lukavcan je napisao/la:U vasim komentarima ne vidim nikakvo zadovoljstvo, samo one hejtere sto pisu ovaj ono-onaj ono, relax. Ovaj bod je ko kuca a nasim momcima od prvog do zadnjeg cestitam na borbenosti i zalaganju, a sto nije bilo neke pretjerane igre je sasvim normalno, ipak je ovo derbi i ulog je bio povelik. Bratstvo je to koje je trebalo napadat i stvarat sanse, oni su to i pokusavali ali nisu mogli da probiju nasu sredinu niti jednom, Trumic i Gogic danas odlicno odigrali i pored svega. Nisu bili neki kreatori i pravili igru al nije se to danas realno ni moglo. Odradili su defanzivno lavovski. Velika steta za Trumicev crveni i falit ce nam protiv Visokog al valjda ga Jahic dostojanstveno zamijeni. Jaranovic danas prvo pouluvrijeme dobro a drugo je pao. Mace citavu utakmicu vodio bitku sa njihovim stoperima i sudijom, i po meni dobro odradjen dio posla. Odbrana takodjer na nivou, bez greske je to bilo. Svaka cast momci, idemo dalje!!
Ja vala prezadovoljan - 9 utakmica bez poraza. 7 pobjeda i 2 nerješena. Ogroman bod za nas - obzirom da nas svi nešto trpaju u niži red ekipa po jakosti.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 mar 2013, 19:55

7aprildomemoj je napisao/la:Gorki džaba stavljaš ovu fotku kad je prije toga sviran faul za Bratstvo i da je ušla lopta bio bi poništen :mrgreen: trebo si gledat u Lukavcu kakvo je suđenje bilo Bratstvu, penal poklonjen Radničkom i poništen čist go nama na samom kraju tekme. Tako da ne pričaj o nekim stvarima za koji nisi upućen
Hajde ti, hvala tebi na ovih zadnjih 10tak dana komentiranja, okreni se svom klubu i nastavi tamo pisati. Hvala ti!

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 09 mar 2013, 20:01

tvrdi ste kao ekipa,niste nešto kreativni,da ste imali malo više hrabrosti možda ste mogli do cijelog plijena,Bratstvo loše,bezidejno ,mujkić van forme totalno ostali i neznaju ,,,,

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 mar 2013, 20:05

skandinavka76 je napisao/la:tvrdi ste kao ekipa,niste nešto kreativni,da ste imali malo više hrabrosti možda ste mogli do cijelog plijena,Bratstvo loše,bezidejno ,mujkić van forme totalno ostali i neznaju ,,,,
Nije se moglo ni igrati kada je sudija stalno zaustavljao igru.
1921
1989

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 09 mar 2013, 20:07

ambijent za 10, ovakvi Siouxi su uvijek dobrodošli, još da je utakmica bila kao i jedan dio folklora na tribinama, bilo bi super

ovako, žali bože para za ulaznicu što se tiče igre i same utakmice, ali ja iz svog povelikog iskustva praćenja ovih utakmica nisam bio iznenađen, naprotiv, pretpostavio sam šta će se gledati na Lukama

kad je sudija u centru pažnje onda je jasno šta smo gledali, mada utakmica nije bila gruba, bez žestokih startova ali sa mali milion onih sitnih prekršaja

crvena oba opravdana

iskreno ja znam veoma dobro šta Bratstvo može ali očekivao sam malo više od gostiju, jer ste ipak navukli ovih igrača

Mace - napraviste od njega igračinu a činjenica je da mu je plafon kakva kantonalna liga, kakav velež a kakva i Prva liga

ovo ostalo manje-više sve poznato i očekivano

bez pravih prilika, iako su domaćini mogli do pobjede preko Kadića, koji je iz dvije slobodno ću reći 100% prilike slabo šutirao

to je to, vama puno sreće u nastavku prvenstva i šteta što niste ovako agilni bili od početka lige da se borite za 1. mjesto, jer kod nas očigledno poltika diktira ambicije od izbora do izbora

sretno
Undici stelle - ACM 1899

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 mar 2013, 20:12

lukavcan je napisao/la:U vasim komentarima ne vidim nikakvo zadovoljstvo, samo one hejtere sto pisu ovaj ono-onaj ono, relax. Ovaj bod je ko kuca a nasim momcima od prvog do zadnjeg cestitam na borbenosti i zalaganju, a sto nije bilo neke pretjerane igre je sasvim normalno, ipak je ovo derbi i ulog je bio povelik. Bratstvo je to koje je trebalo napadat i stvarat sanse, oni su to i pokusavali ali nisu mogli da probiju nasu sredinu niti jednom, Trumic i Gogic danas odlicno odigrali i pored svega. Nisu bili neki kreatori i pravili igru al nije se to danas realno ni moglo. Odradili su defanzivno lavovski. Velika steta za Trumicev crveni i falit ce nam protiv Visokog al valjda ga Jahic dostojanstveno zamijeni. Jaranovic danas prvo pouluvrijeme dobro a drugo je pao. Mace citavu utakmicu vodio bitku sa njihovim stoperima i sudijom, i po meni dobro odradjen dio posla. Odbrana takodjer na nivou, bez greske je to bilo. Svaka cast momci, idemo dalje!!
Kao i uvijek svima želim samo najbolje,i možda nisi znao da se ja krećem u takvim krugovima ,i da li slučajno ili nekako drugačije vrlo dobro znam šta se dešava u većini klubova.FK Lukavac pratim i navijam, zbog naše četvorice u tom klubu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2013, 20:26

7aprildomemoj je napisao/la:Gorki džaba stavljaš ovu fotku kad je prije toga sviran faul za Bratstvo i da je ušla lopta bio bi poništen :mrgreen: trebo si gledat u Lukavcu kakvo je suđenje bilo Bratstvu, penal poklonjen Radničkom i poništen čist go nama na samom kraju tekme. Tako da ne pričaj o nekim stvarima za koji nisi upućen
Čuj nisam upućen a bio na tekmi :lol:

Zato i kažem,bilo kakav kontakt je faul ;) Čitaj malo!

Da ne idem u OFF.

LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 09 mar 2013, 23:12

Sledecu utakmicu nema Trumica taman da probamo Jahica cijelu utakmicu.Pobjeda protiv Bosne sa 2-3 razlike da nadoknadimo ovu stetu u Gracanici 8-)
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 09 mar 2013, 23:27

VolimRadnicki je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:Jahic je za njega izmislio fudbal...
Nisam ga upratio, kakav je bio? Je li bilo dovoljno vremena da nešto pokaže ili si to napisao jer si ranije gledao Jahića?
Meni je Jahic dobar bio. Kad uzme loptu stane pogleda doda nasem a ne ko ovi mladji zabiju glavu dole prebadnu se

Meni smo lose izgledali sveukupno. Mada sudija i nije dozvolio da se nadigravamo

Vjerujem da smo dali gol bila bi neka lakrdija za domace. Upravu je ovaj Gorki komentar mu na mjestu
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 23:35

Evo sad smo Casper i ja pregledali utakmicu (biće za par minuta objavljen izvještaj i video). Čini mi se da je sudija onaj crveni karton Kadriću iz Bratstva dodijelio kao neku vrstu kompenzacije za ono što je napravio Trumiću nekoliko minuta ranije.

Uostalom, prosudite sami kad vidite snimak :)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 mar 2013, 23:43

Moje mišljenje ljudi nakon svega danas da Sloboda i mi bićemo glavni kandidati za prvo mjesto, Vitez će otpasti sam kao Čapljina prošle sezone, živi bili pa vidjeli......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 23:44

Evo izvještaj :)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/podje ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 mar 2013, 23:55

ovo čekam cijelu noć :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 23:56

Kako je tek meni bilo :D.

Programi svi zaštopali, do maloprije ih Casper i ja sređivali. Ali uspjeli smo.

Sve za raju ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 09 mar 2013, 23:57

Zoom088 je napisao/la:Evo izvještaj :)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/podje ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Čist penal nam ne svira ccc........:)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 10 mar 2013, 00:02

Steta ovakav derbi da je sudio onakav kreten koji je vjerovatno dobro nagradjen i od viteza i od slobode jer jedino njima je ovaj rezultat isao u prilog.Vjerovatno je to tesko izvaditi ali bi bila interesantna informacija koliko je bilo prekida na obadvije strane.Pa ni jedna ekipa nije uspjela izvesti akciju a da je onaj konj od sudije nije prekinuo nekim izmisljenim faulom.Koliko je svirao prekrsaja a ovo je bila jedna od korektnijih predstava sto se tice obadvije ekipe.Pa nije bilo ni jednog ozbiljnijeg faula a svirao je sigurno stotinu prekida .Nije bilo ni jedne akcije da nije prekinuta.Nismo zajedno efektivno igrali ni pola sata.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 10 mar 2013, 00:06

heej šta Giga radi :o :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 10 mar 2013, 00:15

m1x je napisao/la:heej šta Giga radi :o :lol:
Ako misliš na onaj polušut/ubačaj/ispucavanje/štavećne... to je Gigin stil, već je pogađao identično :D

*ebem ga čuntava ima ljevicu armirani beton. :D

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 10 mar 2013, 00:24

Casp3r je napisao/la:
m1x je napisao/la:heej šta Giga radi :o :lol:
Ako misliš na onaj polušut/ubačaj/ispucavanje/štavećne... to je Gigin stil, već je pogađao identično :D

*ebem ga čuntava ima ljevicu armirani beton. :D
daje prelijepe golove, šteta što danas ne uđe ništa :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 mar 2013, 00:59

Moja prognoza narednih 5 utakmica Radničkog (jesam skroman hehe)

Radnički - Bosna: 1
Podgrmeč - Radnički: x2
Radnički - Čapljina: 1
Troglav - Radnički: 2
Radnički - Branitelj: 1

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.