Ja vala prezadovoljan - 9 utakmica bez poraza. 7 pobjeda i 2 nerješena. Ogroman bod za nas - obzirom da nas svi nešto trpaju u niži red ekipa po jakosti.lukavcan je napisao/la:U vasim komentarima ne vidim nikakvo zadovoljstvo, samo one hejtere sto pisu ovaj ono-onaj ono, relax. Ovaj bod je ko kuca a nasim momcima od prvog do zadnjeg cestitam na borbenosti i zalaganju, a sto nije bilo neke pretjerane igre je sasvim normalno, ipak je ovo derbi i ulog je bio povelik. Bratstvo je to koje je trebalo napadat i stvarat sanse, oni su to i pokusavali ali nisu mogli da probiju nasu sredinu niti jednom, Trumic i Gogic danas odlicno odigrali i pored svega. Nisu bili neki kreatori i pravili igru al nije se to danas realno ni moglo. Odradili su defanzivno lavovski. Velika steta za Trumicev crveni i falit ce nam protiv Visokog al valjda ga Jahic dostojanstveno zamijeni. Jaranovic danas prvo pouluvrijeme dobro a drugo je pao. Mace citavu utakmicu vodio bitku sa njihovim stoperima i sudijom, i po meni dobro odradjen dio posla. Odbrana takodjer na nivou, bez greske je to bilo. Svaka cast momci, idemo dalje!!
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Hajde ti, hvala tebi na ovih zadnjih 10tak dana komentiranja, okreni se svom klubu i nastavi tamo pisati. Hvala ti!7aprildomemoj je napisao/la:Gorki džaba stavljaš ovu fotku kad je prije toga sviran faul za Bratstvo i da je ušla lopta bio bi poništentrebo si gledat u Lukavcu kakvo je suđenje bilo Bratstvu, penal poklonjen Radničkom i poništen čist go nama na samom kraju tekme. Tako da ne pričaj o nekim stvarima za koji nisi upućen
-
- Kontakt:
tvrdi ste kao ekipa,niste nešto kreativni,da ste imali malo više hrabrosti možda ste mogli do cijelog plijena,Bratstvo loše,bezidejno ,mujkić van forme totalno ostali i neznaju ,,,,
-
- Kontakt:
Nije se moglo ni igrati kada je sudija stalno zaustavljao igru.skandinavka76 je napisao/la:tvrdi ste kao ekipa,niste nešto kreativni,da ste imali malo više hrabrosti možda ste mogli do cijelog plijena,Bratstvo loše,bezidejno ,mujkić van forme totalno ostali i neznaju ,,,,
1921
1989
1989
ambijent za 10, ovakvi Siouxi su uvijek dobrodošli, još da je utakmica bila kao i jedan dio folklora na tribinama, bilo bi super
ovako, žali bože para za ulaznicu što se tiče igre i same utakmice, ali ja iz svog povelikog iskustva praćenja ovih utakmica nisam bio iznenađen, naprotiv, pretpostavio sam šta će se gledati na Lukama
kad je sudija u centru pažnje onda je jasno šta smo gledali, mada utakmica nije bila gruba, bez žestokih startova ali sa mali milion onih sitnih prekršaja
crvena oba opravdana
iskreno ja znam veoma dobro šta Bratstvo može ali očekivao sam malo više od gostiju, jer ste ipak navukli ovih igrača
Mace - napraviste od njega igračinu a činjenica je da mu je plafon kakva kantonalna liga, kakav velež a kakva i Prva liga
ovo ostalo manje-više sve poznato i očekivano
bez pravih prilika, iako su domaćini mogli do pobjede preko Kadića, koji je iz dvije slobodno ću reći 100% prilike slabo šutirao
to je to, vama puno sreće u nastavku prvenstva i šteta što niste ovako agilni bili od početka lige da se borite za 1. mjesto, jer kod nas očigledno poltika diktira ambicije od izbora do izbora
sretno
ovako, žali bože para za ulaznicu što se tiče igre i same utakmice, ali ja iz svog povelikog iskustva praćenja ovih utakmica nisam bio iznenađen, naprotiv, pretpostavio sam šta će se gledati na Lukama
kad je sudija u centru pažnje onda je jasno šta smo gledali, mada utakmica nije bila gruba, bez žestokih startova ali sa mali milion onih sitnih prekršaja
crvena oba opravdana
iskreno ja znam veoma dobro šta Bratstvo može ali očekivao sam malo više od gostiju, jer ste ipak navukli ovih igrača
Mace - napraviste od njega igračinu a činjenica je da mu je plafon kakva kantonalna liga, kakav velež a kakva i Prva liga
ovo ostalo manje-više sve poznato i očekivano
bez pravih prilika, iako su domaćini mogli do pobjede preko Kadića, koji je iz dvije slobodno ću reći 100% prilike slabo šutirao
to je to, vama puno sreće u nastavku prvenstva i šteta što niste ovako agilni bili od početka lige da se borite za 1. mjesto, jer kod nas očigledno poltika diktira ambicije od izbora do izbora
sretno
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Kao i uvijek svima želim samo najbolje,i možda nisi znao da se ja krećem u takvim krugovima ,i da li slučajno ili nekako drugačije vrlo dobro znam šta se dešava u većini klubova.FK Lukavac pratim i navijam, zbog naše četvorice u tom klubu.lukavcan je napisao/la:U vasim komentarima ne vidim nikakvo zadovoljstvo, samo one hejtere sto pisu ovaj ono-onaj ono, relax. Ovaj bod je ko kuca a nasim momcima od prvog do zadnjeg cestitam na borbenosti i zalaganju, a sto nije bilo neke pretjerane igre je sasvim normalno, ipak je ovo derbi i ulog je bio povelik. Bratstvo je to koje je trebalo napadat i stvarat sanse, oni su to i pokusavali ali nisu mogli da probiju nasu sredinu niti jednom, Trumic i Gogic danas odlicno odigrali i pored svega. Nisu bili neki kreatori i pravili igru al nije se to danas realno ni moglo. Odradili su defanzivno lavovski. Velika steta za Trumicev crveni i falit ce nam protiv Visokog al valjda ga Jahic dostojanstveno zamijeni. Jaranovic danas prvo pouluvrijeme dobro a drugo je pao. Mace citavu utakmicu vodio bitku sa njihovim stoperima i sudijom, i po meni dobro odradjen dio posla. Odbrana takodjer na nivou, bez greske je to bilo. Svaka cast momci, idemo dalje!!
Čuj nisam upućen a bio na tekmi7aprildomemoj je napisao/la:Gorki džaba stavljaš ovu fotku kad je prije toga sviran faul za Bratstvo i da je ušla lopta bio bi poništentrebo si gledat u Lukavcu kakvo je suđenje bilo Bratstvu, penal poklonjen Radničkom i poništen čist go nama na samom kraju tekme. Tako da ne pričaj o nekim stvarima za koji nisi upućen

Zato i kažem,bilo kakav kontakt je faul

Da ne idem u OFF.
LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Sledecu utakmicu nema Trumica taman da probamo Jahica cijelu utakmicu.Pobjeda protiv Bosne sa 2-3 razlike da nadoknadimo ovu stetu u Gracanici 

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Meni je Jahic dobar bio. Kad uzme loptu stane pogleda doda nasem a ne ko ovi mladji zabiju glavu dole prebadnu seVolimRadnicki je napisao/la:Nisam ga upratio, kakav je bio? Je li bilo dovoljno vremena da nešto pokaže ili si to napisao jer si ranije gledao Jahića?JohnLowe je napisao/la:Jahic je za njega izmislio fudbal...
Meni smo lose izgledali sveukupno. Mada sudija i nije dozvolio da se nadigravamo
Vjerujem da smo dali gol bila bi neka lakrdija za domace. Upravu je ovaj Gorki komentar mu na mjestu
inace ?
Evo sad smo Casper i ja pregledali utakmicu (biće za par minuta objavljen izvještaj i video). Čini mi se da je sudija onaj crveni karton Kadriću iz Bratstva dodijelio kao neku vrstu kompenzacije za ono što je napravio Trumiću nekoliko minuta ranije.
Uostalom, prosudite sami kad vidite snimak
Uostalom, prosudite sami kad vidite snimak

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Moje mišljenje ljudi nakon svega danas da Sloboda i mi bićemo glavni kandidati za prvo mjesto, Vitez će otpasti sam kao Čapljina prošle sezone, živi bili pa vidjeli......

Evo izvještaj 
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/podje ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/podje ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo čekam cijelu noć 

Kako je tek meni bilo
.
Programi svi zaštopali, do maloprije ih Casper i ja sređivali. Ali uspjeli smo.
Sve za raju

Programi svi zaštopali, do maloprije ih Casper i ja sređivali. Ali uspjeli smo.
Sve za raju

Čist penal nam ne svira ccc........Zoom088 je napisao/la:Evo izvještaj

Steta ovakav derbi da je sudio onakav kreten koji je vjerovatno dobro nagradjen i od viteza i od slobode jer jedino njima je ovaj rezultat isao u prilog.Vjerovatno je to tesko izvaditi ali bi bila interesantna informacija koliko je bilo prekida na obadvije strane.Pa ni jedna ekipa nije uspjela izvesti akciju a da je onaj konj od sudije nije prekinuo nekim izmisljenim faulom.Koliko je svirao prekrsaja a ovo je bila jedna od korektnijih predstava sto se tice obadvije ekipe.Pa nije bilo ni jednog ozbiljnijeg faula a svirao je sigurno stotinu prekida .Nije bilo ni jedne akcije da nije prekinuta.Nismo zajedno efektivno igrali ni pola sata.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
heej šta Giga radi

Ako misliš na onaj polušut/ubačaj/ispucavanje/štavećne... to je Gigin stil, već je pogađao identičnom1x je napisao/la:heej šta Giga radi![]()

*ebem ga čuntava ima ljevicu armirani beton.

daje prelijepe golove, šteta što danas ne uđe ništaCasp3r je napisao/la:Ako misliš na onaj polušut/ubačaj/ispucavanje/štavećne... to je Gigin stil, već je pogađao identičnom1x je napisao/la:heej šta Giga radi![]()
![]()
*ebem ga čuntava ima ljevicu armirani beton.

Moja prognoza narednih 5 utakmica Radničkog (jesam skroman hehe)
Radnički - Bosna: 1
Podgrmeč - Radnički: x2
Radnički - Čapljina: 1
Troglav - Radnički: 2
Radnički - Branitelj: 1
Radnički - Bosna: 1
Podgrmeč - Radnički: x2
Radnički - Čapljina: 1
Troglav - Radnički: 2
Radnički - Branitelj: 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.