Ne volim toliko komentarisat ove tudje teme al samo hocu rec da je ovo za respekta.I sretno vam u borbi sa VitezomKapellen je napisao/la:oko 30 ljudi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Jesu li Fukare išle (koliko)

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne volim toliko komentarisat ove tudje teme al samo hocu rec da je ovo za respekta.I sretno vam u borbi sa VitezomKapellen je napisao/la:oko 30 ljudi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Jesu li Fukare išle (koliko)
TzBulevar87 je napisao/la:Poslije ove pobjede ja ne vidim uopste mjesta za pesimizam i tu pricu losa igra, lose ovo-ono. Ljudi dragi shvatite da je ovo prva utakmica nakon gotov 4 mjeseca pauze, uzeli smo 3 boda a igra od danas vise-manje me ne zanima. Ima vremena i to da se popravi. Utakmica kompletna je danas bila ko m.udo i s jedne i s druge strane.
Razgovarao sam sa poznanikom iz Viteza koji radi u Fis i obnasa neku funkciju. To sam uradio jer sam procitao informaciju ovdje na forumu da Vitez odustaje od PL. Covjek kaze da niko nije rekao nista javno, ali po njegovim saznanjima Vitez nema mogucnosti da ulozi u infrastrukturu i igracki kadar za PL. Po nekima iz Viteza bi NK Vitez dospio u tesku finansijsku krizu ulaskom u PL i narusili bi status jednog stabilnog prvoligasa. Jos kaze, da niko u Vitezu ne bi volio da se desi ono sto se desava Gradini. Jednostavno kaze dok ne budu sigurni u jacinu kluba da mogu zadrzati PL status, ne trebaju ici na ulazak u PL, ali u svakom slucaju da trebaju graditi klub da to nekada ostvare.Claus je napisao/la:Iskoristio bih priliku da se, u ime svih nas crveno-crnih na forumu, zahvalim ostatku na podršci i lijepim riječima. Drago mi je da su uzeta 3 boda u Goraždu, sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi. Sloboda konačno ide prema gore, penje se polako, a mogu reći da sam uvjeren da se ekspresno vraćamo tamo gdje nam je i mjesto. Ipak, dugogodišnja historija i tradicija neće igrati više bitnu ulogu ako tim ne bude kvalitetan i ukoliko se nastavi javašluk u klubu. Nadam se da je situacija dolaskom Husića kudikamo bolja i da će se stvari u totalu srediti. Važno je da se krenulo od nule i da idemo naprijed, a rezultati i podrška će vremenom doći. Zato, dragi moji Tuzlaci, vrijeme je da maksimalno podržimo naš klub protiv Bratstva i pokažemo ko je gazda.
Poslije, ako budem im'o vremena, sastavit ću i neku mini-analizu koliko će nam trebati da osiguramo titulu, kako se kreće raspored kod Slobode i Viteza itd. Valjda su tačne ove glasine da je Vitez odustao od PL, to bi bio ogroman dobitak za FKS.
Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).Claus je napisao/la:sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi.
Evo zasto je bilo tesko.VolimRadnicki je napisao/la:Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).Claus je napisao/la:sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi.
Nikakva provokacija.
Prvenstveno sam mislio na suđenje, koje je izrazito domaćinsko, ali i "napaljene" domaćine koji žele bodove po' svaku cijenu. Možda su ove sezone pomalo zakazali, ali mislim da su proteklih sezona bili dosta uvjerljivi kući.VolimRadnicki je napisao/la:Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).Claus je napisao/la:sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi.
Nikakva provokacija.
Evo odgovoricu ti ja @VolimRadnicki.. ova utakmica je domacinu bila "biti ili ne biti", njihove sanse za opstanak su sad veoma, veoma male. Da smo igrali 3-4 kola prije kraja prvenstva sa njima ne sumnjam da bi im napunili mrezu ili u prvom dijelu da smo im gostovali kada im nije gorilo pod nogama isto tako mislim da bi mnogo lakse dosli do pobjede.VolimRadnicki je napisao/la:Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).Claus je napisao/la:sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi.
Nikakva provokacija.
Nisu,još.1989 je napisao/la:Jesu kod vas postavljene stolice na sjeveru?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.