Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
http://www.muchodeporte.com/?secc=3&id=15175
Naisao sam na neki tekst o Stevanovicu, nisam puno skontao preko Google-Translate, ali da se razumjeti, a i naslov govori svoje, Dolazni duh, tako nekako, i vidim pisu da ga skoro pa nema u sastavu Seville.
Naisao sam na neki tekst o Stevanovicu, nisam puno skontao preko Google-Translate, ali da se razumjeti, a i naslov govori svoje, Dolazni duh, tako nekako, i vidim pisu da ga skoro pa nema u sastavu Seville.
Potpis sa duhom, okoprilike bih tako to preveo, znam ponešto španskog jezika.
U daljem tekstu se navodi da je dobivao vrlo malo minuta, njegova pozicija, cijena koju je Sevilla navodno platila za njega i poredi se sa igračima iz prošlosti koji su potpisali, ali zapravo nikako nisu igrali.
Nije dobro.
U daljem tekstu se navodi da je dobivao vrlo malo minuta, njegova pozicija, cijena koju je Sevilla navodno platila za njega i poredi se sa igračima iz prošlosti koji su potpisali, ali zapravo nikako nisu igrali.
Nije dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
"Nevidljivo pojačanje" 
Inače, manje više rezimira raspoloženje navijača Sevilje spram Stevanovića. Povrh svega su još ogorčeni na činjenicu da zauzima mjesto stranca u ekipi Rabellu.
Mogu ga spasiti samo brza prodaja ili posudba na ljeto, ili kakva simultana povreda minimalno dva krilna igrača.

Inače, manje više rezimira raspoloženje navijača Sevilje spram Stevanovića. Povrh svega su još ogorčeni na činjenicu da zauzima mjesto stranca u ekipi Rabellu.
Mogu ga spasiti samo brza prodaja ili posudba na ljeto, ili kakva simultana povreda minimalno dva krilna igrača.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neznam, nekontam tu Emeryevu logiku. Nemoguce da je toliko los, da nema mjesta ni na klupi, a jos Perrotti povrijedjen koji je na njegovoj poziciji, cak i kad je Rakitic bio suspendovan zbog kartona, nije mu se otvorilo mjesto na klupi. Pitao sam na forumu od Seville, ni oni sami neznaju zasto, kazu ili je to izostavljanje ''takticki'' ili Stevanovic se nije dovoljno zalagao na treningu (u ovo sumnjam, momak nije dosao da hladi jaja u Sevilli).
Najgore sto se moze desit novom igracu u klubu je da dodje novi trener odma. On je pojacanje ovog bivseg trenera, i zadnji je na listi Emerya sigurna. Mora bit najbolji na treningu da bi zaigrao.
Ne znam kakva su pravila u Spaniji, moze li barem igrat za B ekipu Seville?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako si clan prve ekipe ne mozes igrati za "B" tim,ali iz "B" tima svaki igrac moze igrati za prvi tim.Ukratko,to je pravilo u Primeri.Cartman je napisao/la:Najgore sto se moze desit novom igracu u klubu je da dodje novi trener odma. On je pojacanje ovog bivseg trenera, i zadnji je na listi Emerya sigurna. Mora bit najbolji na treningu da bi zaigrao.
Steta za Stevu sto je u nemilosti kod Emerya.Vec sam govorio da je to cudan trener.Dok je u Valenciji radio iz tima je izbacio Chori Domingueza,koji je zario i palio u dresu Rubina,a ovaj mu uopce nije davao nikakvu priliku da igra

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Tim iz Andaluzije sutra od 22 sata gostuje na Balearima, a među pozvanim igračima je i bh. reprezentativac Miroslav Stevanović, koji nije bio u konkurenciji za prethodne tri utakmice, a sigurno da ova vijest može obradovati sve ljubitelje fudbala u BiH
ima li ga na mapi veceras ?
Na klupi je. Napredak.ahmic je napisao/la:ima li ga na mapi veceras ?
izvršene sve ti njega nema dobro je sve je bliže terenu hehe
aBd zaigra ce on makar jednu do grka
aBd zaigra ce on makar jednu do grka
Za ovog Emerya je Mancini mila majka. Nema sanse da Stevanovic dobije priliku.
Ma tesko da dobije ista minutaze...jbg,sta je tu je
Ma boli Emeryja qita.Igra mu i baba i chichino.Sve famijalarna vezaCartman je napisao/la:Za ovog Emerya je Mancini mila majka. Nema sanse da Stevanovic dobije priliku.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za ovog "fudbalera" koji se nazva Baba (vala i igra ko neka nana u predinfarktom stanju) je Lazar Popović izmislio fudbalharishp je napisao/la:Ma boli Emeryja qita.Igra mu i baba i chichino.Sve famijalarna vezaCartman je napisao/la:Za ovog Emerya je Mancini mila majka. Nema sanse da Stevanovic dobije priliku.

DRUG NEBI TI PUNCA
Govorio sam ja o ovome po dolasku u Sevillu. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vode 2 - 0 zaragoza ima crveni ako danas ne udje nezz kad ce
Još Navas ima žuti karton, idealno, sve se poklopilo da mu pruži priliku, koliko toliko.grgr je napisao/la:Vode 2 - 0 zaragoza ima crveni ako danas ne udje nezz kad ce
3:0 ... hajde jbt...
3-0, ne znam ovo oko Stevanovica je cudno sve. Steta za njegov razvoj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- brzitesanj
- Kontakt:
4-0 77 minut a Steva haman ponovo neće ni minutu danas dobit.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ništa od Stevanovića ni danas.
Sve 3 izmjene iskoristio ovaj idiot.
Sve 3 izmjene iskoristio ovaj idiot.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, jasmin10, Quartararo, torbica i 21 gost.