Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Lucryler je napisao/la:2-1 Lewandovski
Izvini druze,al meni nema nista pozitivno kad se izgubi derbi....vopi je napisao/la:Jest da smo izgubili derby![]()
ali nesto pozitivno ima na kraju dana, leverkusen je isto izgubio protiv mainza 1:0
amerosm je napisao/la:Kod BVB-a nema vise zelje kada je Bundesliga u pitanju, ali s obzirom na to da je ovo bio derbi bilo je za ocekivati malo vise zelje i zalaganja.
Slazem se potpuno sa tobom drug, ni meni nije nikako dobro zbog derbija i to drugi izgubljen u ovoj sezoni, katastrofa. I onaj lewat samo na sebe misli, dabogda on u sljedecem timu manchester, bayern ili koga vec bio torres broj dva. Ipak je leverkusen izgubio, sljedece kolo nam dolazi freiburg a leverkusenu bayern znaci tu moramo ucvrtstiti 2 mjesto ako leverkusen izgubi, scheissse ide nurnbergu i bilo bi dobro da izgube bodove jer su se i oni priblizili na 7 bodova na cetvrtom mjestu koje nevodi direktno u LPanelkabvb je napisao/la:Izvini druze,al meni nema nista pozitivno kad se izgubi derbi....vopi je napisao/la:Jest da smo izgubili derby![]()
ali nesto pozitivno ima na kraju dana, leverkusen je isto izgubio protiv mainza 1:0
Sto se tice utakmice,mislim da je Klopp izgubio oba derbija,jednog Reusa drzat na klupi a pustit ono drvo da igra,nemam rijeci...
Barem su se trudili drugo poluvrijeme i nadam se da ce poslije ovoga naucit da se u ovakvim utakmicama mora ograti 90+ minuta i to 1909%.....
Nek' smo mi drugi OK, ali zaostajat' 20 bodova za prvoplasiranim je sramotno. Znam da Bauern igra sezonu iz snova. Sve što zamisle to im i krene za rukom, ali ovo - 20 itekako bode oči.vopi je napisao/la: Ipak je leverkusen izgubio, sljedece kolo nam dolazi freiburg a leverkusenu bayern znaci tu moramo ucvrtstiti 2 mjesto ako leverkusen izgubi
Sve to stoji, ali zamisli da nas scheisse stigne ( ne zelim to ni da zamislim ) ali recimo da bude tako, to je jednom nerjeseno da igramo i da izgubimo a oni pobjede dvije utakmice i eto ih za petama, dovoljno je tesko da su nas uzeli u obe utakmiceSemir bvb je napisao/la:Nek' smo mi drugi OK, ali zaostajat' 20 bodova za prvoplasiranim je sramotno. Znam da Bauern igra sezonu iz snova. Sve što zamisle to im i krene za rukom, ali ovo - 20 itekako bode oči.Mi smo svoje šanse već jeftino propuštali što zbog nas, što zbog sudijskih odluka, ali opet se treba potruditi da se prednost još više ne poveća, a još bolje bi bilo da se smanji.
Zbog toga Leverkusen ne smije izgubit'
Jah eto ne zna KloppSemir bvb je napisao/la:Ma u ovakvim Derby utakmicama se ide s najjačim sastavom, a to je (trenutno) onaj koji je pobijedio Shakhtara. Nema odmaranja ni Reusa niti bilo koga drugog.![]()
adnan24 je napisao/la:Nas sljedeci mec je tek za 7 dana i to protiv Freiburga...nije sigurno Klopp odmarao Reusa za taj duel.
Ako nije mogao, onda je treb'o započet' utakmicu i igrati ispočetka do 60. ili 70. min., a kasnije ubacit' KG-a da zatvori utakmicu.adnan24 je napisao/la: Momak jednostavno nije bio spreman da igra 90 minuta jedan ovakav mec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.