Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 00:59

Pastuh je napisao/la:
NoName je napisao/la:E ljudi ja više ne mogu čekat. Odoh yebat ženu, da makar 10 minuta bude manje do utakmice :mrgreen:

HAHAHAHHAHHAHHAHA

HAHAHAHHAHAH, kako se smijem hahahahahaha, kako si lud hahahahahahahaha, ured zaplakao HHAHAHAHHA. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj da ona tebe ne hebe :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 nov 2009, 01:00

Zaista me nervira sto Ciro ponovo forsira Muratovica u prvih 11 umjesto da dadne priliku Medunjaninu ili Bajramovicu.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 nov 2009, 01:02

oo portugalci nismo vas prepoznali! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 14 nov 2009, 01:02

HAJMO PORTUGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :mrgreen: , Who cares, uostalom koga briga za neka mišljenja sa naše tribine. Mislim samo su mi pali nenormalno u očima i sada su samo piece of sh.. , ali eto, poštovao sam ih , sada nisam više. Dešava se. Nema veze, ne igraju oni danas , niti mi, već Edin i kompanja ala Miske.

@No Name

je li ta Jaca plavuša , koliko godina ima.

No Name for the president
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 01:02

@dreameru homie nehomie.
Kod vas se izgleda missing bjelog vola u guzicu a kamoli normalna taktika ili igra.
Pet dobrih dana su bili na treninzima i ostalim ki-tama.
Cirkan je bio uz nijh a ne ja ti ili ostali.
Nakon 45 godina gledanja pimplanja lopti treniranja vrlo dobrih igraca,kloceva,priucenih,pravih zvjezda itd.
Cirkan ma koliko bio caknut ipak nije toliko.
Da ne vidi ko je u formi a ko ne.Ko moze u defanzivi a ko u ofanzivni.
Ko je spreman za ovakve vazne tekma a ko ne.
Sva ostala prica vec prelazi normalnu diskusiju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 nov 2009, 01:02

Ovo teska srca govorim. iako sam bio veliki zagovornik za pozivanje medunjanina u repku. ali ja mislim da on nije zasluzio da zaigra u barazu. nema potrebe da se pobjednicki tim mjenja. neka harisa za sljedeci ciklus.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 14 nov 2009, 01:03

gdje si rade krme te ubolo, šta ima, vako-nako :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 nov 2009, 01:04

_dreamer_ je napisao/la:
pozdrav i tebi jarane... kako si nam... hoces sta popit, pojest?
hahahahahahh joj sto me nasmija hahah podvali mu fino :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 nov 2009, 01:04

Nek' mirišu avlije, nek' se svako raduje, širom Bosne ponosne, nek' se pjeva Baraž je.

VOLIM TE BOSNO!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 01:05

_dreamer_ je napisao/la:
pozdrav i tebi jarane... kako si nam... hoces sta popit, pojest?
Mozel jednu iz koznog ibrika,maksuz :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 14 nov 2009, 01:05

Hajmo Bosno srcem za pobjedu...Obraduj nas :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 nov 2009, 01:06

Elddar je napisao/la:
gdje si rade krme te ubolo, šta ima, vako-nako :mrgreen:
Pa gdje si Rade Zoranoviću :lol: :lol: :lol: Ne zna jadnik šta će pa sliku postavlja :lol: :lol:
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 14 nov 2009, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 01:06

NoName je napisao/la:Nju ne mogu, al evo imam jednu komšinicu Jacu za nju nema problema. Hajd da se dogovorimo: Ja tebi Jacu a ti jednu sezonu ne navijaš za skote.
Ana Mirjana i Jaca nije isto. Dakle, i sam shvatas sta trazis od mene. Isto sto i ja trazim od tebe. Nemoguce. :mrgreen:
Wolverine je napisao/la:done
Aj da vidimo i tebe. Ponuda vrijedi. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 01:06

harishp je napisao/la:@dreameru homie nehomie.
Kod vas se izgleda missing bjelog vola u guzicu a kamoli normalna taktika ili igra.
Pet dobrih dana su bili na treninzima i ostalim ki-tama.
Cirkan je bio uz nijh a ne ja ti ili ostali.
Nakon 45 godina gledanja pimplanja lopti treniranja vrlo dobrih igraca,kloceva,priucenih,pravih zvjezda itd.
Cirkan ma koliko bio caknut ipak nije toliko.
Da ne vidi ko je u formi a ko ne.Ko moze u defanzivi a ko u ofanzivni.
Ko je spreman za ovakve vazne tekma a ko ne.
Sva ostala prica vec prelazi normalnu diskusiju.
harise, i ciro je covjek, a ljudi grijese... ne kazem, mozda stvarno niko ne moze bolje odgovoriti zadatku od Murata, ali mozda i nije tako... cirina je zadnja i ona se postuje, a ako se obrukamo, on ce prvi da odgovara... a ako se ne dao dragi Bog nesto slicno desi, sigurno ce puhati drugaciji vjerovi i kod tebe i kod mnogih ostalih...

sto se mene tice, nek igra ko god, samo da prodjemo..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 01:07

Nade je napisao/la:Hajmo Bosno srcem za pobjedu...Obraduj nas :D
Bog te vama se **** digo ko da igramo protiv san marina
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2009, 01:07

Hvala rade_bl za informaciju vidjeli smo tu slicicu, a da ne ides praznih ruku evo i tebi slicica i laku noc: slika

Dalje u programu.
Ne zelim vise da kazem i komentiram oko formacije, igraca, mada sam drugog misljenja. Svaki reprezentativac koji sutra izadje na travnjak ce dati sve od sebe i u to nemam sumnje. Naprijed momci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 nov 2009, 01:07

Tarik14 je napisao/la:Zaista me nervira sto Ciro ponovo forsira Muratovica u prvih 11 umjesto da dadne priliku Medunjaninu ili Bajramovicu.
Tariče, opusti se. Nemoj vodit tuđijeh briga, naškodit će ti, Ćiro je stari lisac, on ti ima tvojih 14 pa puta 5 godina a ti sad skontaj koliko on zna više od tebe. Nego, pitao sam te, kako teku pripreme u Kanadi? U kom si gradu, hoćel naši šta organizovat oko prenosa, itd.

Banjalučki brate, dobro došao. Lijepa slika, nema šta. Drago nam je da je na ovaj naš demokratski forum došao i neki navijač Portugala, da malo protahbirimo to oko utakmice, kakve će biti formacije, prvih 11 i slično. I da, i za tebe pitanje, hoćel biti kakvo organizovano navijanje za Portugal u najvećem gradu sjeverne Bosne?

Pastuh, ona ti je pastuhica pravo. Je'no 45 kuka, farba se u boju koju god ti poželiš :mrgreen: Loreal, jer ja to zaslužujem!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

zeko_na_titaniku
Kontakt:

Post Postao/la zeko_na_titaniku » 14 nov 2009, 01:09

NoName je napisao/la:Sve do 13.11.2009. godine i 23:30 minuta sam nekako bio miran, uz puno truda, ali sam uspjevao. I pogriješio sam što sam evo, prije spavanja, došao na forum još jednom da provjerim da je sve uredu sa svim našim, da su spremni i zdravi hvala Bogu, i evo sada me počela tresti nervoza, knedla mi stala u grlu, emocije proradile.

Ne, nije me strah sutrašnje utakmice. Ovi momci koji danas igraju za reprezentaciju su pokazali htjenje i do sada, kvalitet je tu kao nikad (pogledajte samo imena na klupi), po prvi put do sada selektor je naša prednost u odnosu na protivnika, a na kraju krajeva dogurali smo već daleko, neće biti smak svijeta ni ako izgubimo. Ali, ono čega se bojim jeste usud koji nas prati da niti u jednoj važnoj utakmici (do sada bile dvije, Danska i SCG) nismo imali sreće. Da li je došlo naše vrijeme, da li će biti ona narodna "treća sreća"?

U mom životu broj 14 me prati stalno, i to kao sretan. Može nekome izgledati bezveze ali: Sa današnjom suprugom sam se počeo zabavljati 14.01., oženio sam se 14.08., kuću počeo praviti 14.03., saznao da ću dobiti dijete 14.12., žena mi diplomirala 14.10. i još mnogo mnogo slučajeva. BOŽE MOLIM TE DA ZADRŽIŠ OVAJ KONTINUITET I DA MI I 14.11.2009. GODINE BUDE JEDAN OD NAJSRETNIJIH DANA U ŽIVOTU!

Formula za uspjeh sutra i u srijedu je vrlo jednostavna, ali je uvijek najteže doći do jednostavnosti. Do sada, kroz ove kvalifikacije, na nekoj utakmici bi neki igrač bio dobar, neki odličan, neko bi podbacio i tako to. Sutra i u srijedu svi moraju biti odlični i to će sigurno dati rezultat. Portugal jeste veliko ime i velika reprezentacija ali daleko od toga da su neprelazni.

Nadam se da smo svi svjesni važnosti trenutka. Ako prođemo na SP više ništa neće biti isto kao prije, protivnici će nas u budućnosti maksimalno respektovati, djeca će luditi za našim fudbalerima koji će im biti idoli i stoga će se radije okrenuti sportu nego nedo Bog drogama, novcem od eventualnog plasmana bi se drastično poboljšao kvalitet domaće lige, na kraju krajeva postali bismo ime u svijetu.

Pošto vrlo često imam goste iz inostranstva koji isto vole sport, jako mi je teško bilo razgovarati sa njima o fudbalu jer praktično nisu ni znali da i mi imamo reprezentaciju, vjerujte. Plasmanom bi se sve to promjenilo, bio bih još ponosniji na svoju domovinu i ne bih bio u podređenom položaju u tim slučajevima.

Begoviću, Hasagiću, Supiću, Jahiću, Spahiću, Nadareviću, Pandža, Mravac, Berberoviću, Mirviću, Salihoviću, Misimoviću, Ibričiću, Medunjaninu, Muratoviću, Rahimiću, Pjaniću, Bajramoviću, Damjanoviću, Milenkoviću, Džeko, Ibiševiću, Muslimoviću, jedno vas molim: BUDITE ZMAJEVI SUTRA, IGRAJTE ZA SVOJU BIH SVIM SRCEM, IGRAJTE ZA OVU DJECU NAŠE DOMOVINE KOJA ĆE SIGURNO IMATI BOLJU BUDUĆNOST AKO VI SUTRA NAPRAVITE REZULTAT.

Prijatelji moji sa foruma, braćo i sestre po navijanju, želim nam svima svako dobro sutra, izdržimo svi zajedno ove napete trenutke i budimo uz naše momke časno i ponosno do kraja, jer oni su to zaslužili.

VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!

Oprostite.
brate svaka cast..svaka ti je na mjestu ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 01:09

NoName, gledaj, ti bar imaš "potrošni materijal" kod sebe, kod mene je priča nešto drugačija. Da budem precizan, dijeli nas 200-ak kilometara, pa tu i tamo, kad se skonta koja para, vidi(mo) se svakog praznika :? :cry:

Što se Milana tiče, to je samo stavljeno u lokaciju, u nadi da me neka od ovih forumarki poželi, jer pak je Milan (grad mode) njima nedostižan san. :mrgreen: Malo se zezam, u BiH sam ti prijatelju, Milan je lokacija svakom vjernom navijaču Rossonera. Doduše, trebao bih to promijeniti u "San Siro".

btw. karanje je nauka ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

rade_bl
Kontakt:

Post Postao/la rade_bl » 14 nov 2009, 01:09

hahahahahhahahah...volim vac "djeco moja"... sta se primate odmah...100 komentara za 2 min...ja licno,bih volio da bih prodje...al ozbiljno...mozda necete vjerovati...al eto... a ovo slika je stav par osoba...nisam bio na toj tekmi kad se ovo postavilo... 8-)
" nas klub-nas grad-samo nama pripada 1987 nabijamo komplekse"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.