Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Greuther je sad definitivno otpao i ispada 99 %.
Za Hoffenheim ima sad nade, sad moraju narednu dobit i uhvatit neku pozitivnu seriju.
Hrvate krenulo sa škaricama, pa ga i Ola nakon Mandže zabi na takav način. Sjajna utakmica u Freiburgu.
Za Hoffenheim ima sad nade, sad moraju narednu dobit i uhvatit neku pozitivnu seriju.
Hrvate krenulo sa škaricama, pa ga i Ola nakon Mandže zabi na takav način. Sjajna utakmica u Freiburgu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo u ovom kolu rezultati po guštu ekipe sa foruma. Još da HSV dobije, a Eintracht ne dobije i kolo iz snova. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Prije toga bih navijao za pobjedu Fohlena.KSIVLE je napisao/la:Evo u ovom kolu rezultati po guštu ekipe sa foruma. Još da HSV dobije, a Eintracht ne dobije i kolo iz snova.

Kakav je HSV, ne bih se čudio da se protiv kilavog (+umornog

A H96 bi trebao zemiti Frankoforto.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja bi bas da Eintracht izbori Europu 

Iz Mainza su izjavili da im igranje EL nije pretjerano privlačno. Ako se plasiraju u EL i opet izblamiraju ko lani protiv onih rumunjskih jazavaca, dabogda ispali iz lige. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Može, ali EL, nek se ne petljaju u LP...nate je napisao/la:Ja bi bas da Eintracht izbori Europu

Poredak prvih 4 mi se sviđa, to je ta velika četvorka i to su klubovi koji su pokazali da mogu najviše napravit u Evropi i koji apsolutno imaju kvalitet. Eto od prvih 4, 3 su tima ispunila očekivanja do sada , a jedino je Leverkusen podbacio, jer kvalitetom su oni u EL mogli do četvrtfinala najmanje...Čak možda i morali....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U tom slucaju nece mi biti uopste zao ako Frajburg zavrsi ispred njih.Pa gde su tu covece ambicije kad se vec boris za vrh?Kakve su to luzerske izjave?Tacno da se zapitas kako se pojedini timovi sa takvim stavom probijaju.Oni ce tek da ispadnu kada im trener nadje bolji angazman.KSIVLE je napisao/la:Iz Mainza su izjavili da im igranje EL nije pretjerano privlačno. Ako se plasiraju u EL i opet izblamiraju ko lani protiv onih rumunjskih jazavaca, dabogda ispali iz lige.

Nadam se da ce Hanover danas uspeti da pobedi Ajntraht i da ce time uhvatiti prikljucak za sestim mestom.

[youtube][/youtube]
Evo da se ja ponovno uključim nakon poduže stanke sa ovog foruma
Naravno u ovom trenutku prati se utakmica između Hannovera i Eintrachta
Idmeo ovo dobit pa kako god
evo linka ako treba netko:
http://www.firstrow1.eu/watch/174022/1/ ... kfurt.html

Naravno u ovom trenutku prati se utakmica između Hannovera i Eintrachta

Idmeo ovo dobit pa kako god

evo linka ako treba netko:
http://www.firstrow1.eu/watch/174022/1/ ... kfurt.html
Samo Hajduk zivi vjecno!
Ovakav poredak na vrhu mi se sviđa i nek ostane ovako do kraja. Schalke evo opet dogegao do pozicije koja vodi u CL, a HSV do one koja vodi u EL. Pošto će Wolfsburg osvojiti kup, dogodine će BL imati 7 jakih predstavnika u Europi ako ostane ovakav poredak. 

Ovaj prvi dio ti je dobar a drugiKSIVLE je napisao/la:Ovakav poredak na vrhu mi se sviđa i nek ostane ovako do kraja. Schalke evo opet dogegao do pozicije koja vodi u CL, a HSV do one koja vodi u EL. Pošto će Wolfsburg osvojiti kup, dogodine će BL imati 7 jakih predstavnika u Europi ako ostane ovakav poredak.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sad si mu 'podigo rep' što si to komentirao.
Jeftina provokacija.
Doduše, ona se u međuvremenu izmjenila.
Jeftina provokacija.
Možda Tuchel ima talijansku krv?DrDule je napisao/la:U tom slucaju nece mi biti uopste zao ako Frajburg zavrsi ispred njih.Pa gde su tu covece ambicije kad se vec boris za vrh?Kakve su to luzerske izjave?KSIVLE je napisao/la:Iz Mainza su izjavili da im igranje EL nije pretjerano privlačno.

Vom Jäger zum Gejagten
Ma nije to samo provokacija, nekako je ne mogu shvatit ni ko provokaciju, nego sam se morao ismijat tome, da se on zaista tome nada....geronimo je napisao/la:Sad si mu 'podigo rep' što si to komentirao.
Jeftina provokacija.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
geronimo je napisao/la: Možda Tuchel ima talijansku krv?![]()
Vrlo moguce, ne treba iskljuciti ni tu opciju.

Sto se mene tice, toliko su mi postala omrazena ekipa da se ne bih bunio ni da HSV zavrsi ispred njih.

Hanover danas samo bod protiv Ajntrahta, sledeca utakmica protiv Gladbaha ce im sigurno odluciti dalji tok sezone.Ne samo njima, nego i domacinima.Ko tu uzme tri boda moci ce jos da se nada da moze da izbori Evropu sledece sezone.
Ma vidi ti mojih psihoanalitičara.
Vidim ja da sam Geri najdraži od svih Žutalja s foruma.
I ozbiljan sam kad kažem da Wob osvaja. Olić će riješiti Bayern. Kvotat ću se u svibnju.

Re: VfB Stuttgart
Malo već nešto o Švabama napisah na temi Hsv-a a ovde ću sad ostalo. Moram reči da su odron ekipa, govorio sam već kako se veliki dio njihove igre svodi na neko silovanje i neku čudnu strategiju. U toj ekipi prave kreativnosti nema, za istu bi se kao trebao donekle pobrinut Gentner, ali on je cijelu karijeru ostao nedorečen igrač. Dobre, najbolje dane je imao u Wolfsburgu, sve ostalo nije bilo na onom najvišem nivou.
Na koga se po pitanju kreativnosti još oslonit? Hajnal? Pa taj isto kad uđe obično pojma nema, on je sad već totalno istrošen igrač, nekad bio solidan. Danas nije ulazio, ali govorim generalno.
Dosta toga se znači zasnivalo tokom cijele sezone, da lopta se nekako prebaci do Ibiševića i da ovaj zabija, onda su tu bili bljesci jedno vrijeme Harnika, koji je znao prolazit, pa i zabijat. Gentner je imao par svjetlih trenutaka isto tokom sezone. Doza borbenosti i neka vrsta poganluka, to jeste da se ostvare neke prljave pobjede znala me donekle oduševit , u Evropi su imali u određenim utakmicama tu petlju i te karakteristike njemačke ekipe, pa su gurali. Međutim, pratila ih je i sreća. Došao je Lazio i pokazao sve njihove slabosti. Ova ekipa mora biti prezadovoljna plasmanom u osminu finala EL, oni više ne zaslužuju, jednostavno je ovo limitiran kadar. Par solidnih igrača ima. Ok je golman, odbrana u kojoj se ističe Tasci koji ima određenu klasu, ali nije ni on trenutno u nekoj top formi, onda tu vrijede Harnik, Ibišević, te Gentner (gore sam govorio o nedostacima, ali neku vrijednost ima). Cacau je dobar i mogao bi unosit tu svježinu i šteta je što je povrijeđen. Ostali igrači su od loših, prosječnih pa do maksimalno solidnih. Ima znači solidnih igrača, ali fali definitivno širina.
Niko nije spomenuo nakon četvrtka ovog Rumuna Maxima, koji me oduševio za vrijeme koje je proveo na terenu (prva utakmica od početka za Stuttgart), imao je par dobrih akcija i jedan fantastičan slalom kroz redove Lazija. Nažalost čovjek se povrijedi i tako i izađe prije kraja prvog poluvremena, a s njim se do kraja moglo i nešto više napravit.
Brunu ne treba puno krivit, nije on ni najbolji trener, ali nije toliko ni loš, neke uspjehe s ovim timom je i napravio. A valja gurat na 3 fronta s ovakvom širinom kadra (ako se to opšte može nazvat širinom). Bruni povremeno možda fali još par ideja, jer nekako sve ide na istu strategiju, ali nije lako razvit posebnu strategiju, kad ti se kadar osipa (usljed ozljeda , kartona), te kad sa skoro identičnom postavom moraš igrat četvrtak-nedjelju. Treba im neko prije svega u vezi, ko će im donijet kreativnost i malo povezat redove. Tu škripi najviše.
Na koga se po pitanju kreativnosti još oslonit? Hajnal? Pa taj isto kad uđe obično pojma nema, on je sad već totalno istrošen igrač, nekad bio solidan. Danas nije ulazio, ali govorim generalno.
Dosta toga se znači zasnivalo tokom cijele sezone, da lopta se nekako prebaci do Ibiševića i da ovaj zabija, onda su tu bili bljesci jedno vrijeme Harnika, koji je znao prolazit, pa i zabijat. Gentner je imao par svjetlih trenutaka isto tokom sezone. Doza borbenosti i neka vrsta poganluka, to jeste da se ostvare neke prljave pobjede znala me donekle oduševit , u Evropi su imali u određenim utakmicama tu petlju i te karakteristike njemačke ekipe, pa su gurali. Međutim, pratila ih je i sreća. Došao je Lazio i pokazao sve njihove slabosti. Ova ekipa mora biti prezadovoljna plasmanom u osminu finala EL, oni više ne zaslužuju, jednostavno je ovo limitiran kadar. Par solidnih igrača ima. Ok je golman, odbrana u kojoj se ističe Tasci koji ima određenu klasu, ali nije ni on trenutno u nekoj top formi, onda tu vrijede Harnik, Ibišević, te Gentner (gore sam govorio o nedostacima, ali neku vrijednost ima). Cacau je dobar i mogao bi unosit tu svježinu i šteta je što je povrijeđen. Ostali igrači su od loših, prosječnih pa do maksimalno solidnih. Ima znači solidnih igrača, ali fali definitivno širina.
Niko nije spomenuo nakon četvrtka ovog Rumuna Maxima, koji me oduševio za vrijeme koje je proveo na terenu (prva utakmica od početka za Stuttgart), imao je par dobrih akcija i jedan fantastičan slalom kroz redove Lazija. Nažalost čovjek se povrijedi i tako i izađe prije kraja prvog poluvremena, a s njim se do kraja moglo i nešto više napravit.
Brunu ne treba puno krivit, nije on ni najbolji trener, ali nije toliko ni loš, neke uspjehe s ovim timom je i napravio. A valja gurat na 3 fronta s ovakvom širinom kadra (ako se to opšte može nazvat širinom). Bruni povremeno možda fali još par ideja, jer nekako sve ide na istu strategiju, ali nije lako razvit posebnu strategiju, kad ti se kadar osipa (usljed ozljeda , kartona), te kad sa skoro identičnom postavom moraš igrat četvrtak-nedjelju. Treba im neko prije svega u vezi, ko će im donijet kreativnost i malo povezat redove. Tu škripi najviše.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
@ effe_sa
citajuci forum VfB-a dosao sam do zakljucka da se navijaci istog sa ovim tvoje gore napisanim ne bi slozili. Naime oni smtraju da imaju odlicnu ekipu koja zna igrati kvalitetan fudbal, ali da je problem Labbadia koji dokazuje da je trener koji se brzo potrosi.
Najveci problem ove ekipe je Dieter Hundt koji ce ih odvesti u propast tzv. politikom stednje.
citajuci forum VfB-a dosao sam do zakljucka da se navijaci istog sa ovim tvoje gore napisanim ne bi slozili. Naime oni smtraju da imaju odlicnu ekipu koja zna igrati kvalitetan fudbal, ali da je problem Labbadia koji dokazuje da je trener koji se brzo potrosi.
Najveci problem ove ekipe je Dieter Hundt koji ce ih odvesti u propast tzv. politikom stednje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma njihov je problem što bi oni da štede a da ostvare visok plasman.
A njihovi navijači su najveća bruka u Bundesligi, jer toliki grad, oni stadion ne popune kako treba. Nema tu euforije oko kluba, sve to nekako blijedo izgleda. A kad se samo sjetimo vremena s magičnim Dreieck-om: Balakov, Bobić, Elber ili vremena sa Hlebom, Kuranyjem, Gomezom.....
A njihovi navijači su najveća bruka u Bundesligi, jer toliki grad, oni stadion ne popune kako treba. Nema tu euforije oko kluba, sve to nekako blijedo izgleda. A kad se samo sjetimo vremena s magičnim Dreieck-om: Balakov, Bobić, Elber ili vremena sa Hlebom, Kuranyjem, Gomezom.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Zbog ovakvih igraca,odnosno privrzenosti svome klubu obozavam nogomet.nate je napisao/la:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.