LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 mar 2013, 19:07

[youtube][/youtube]
Jedan jedini. 8-)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2013, 19:35

Sutra u povoljnom terminu igramo protiv Bullsa - od 20.30 h.
Bice zanimljivo gledati sutrasnju utakmicu. Mi limitirani u odbrani, a oni limitirani u napadu. Misljenja sam da sutra sebi nesmijemo dozoviliti kiks, no vidjecemo kako ce to izgledati na parketu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 19:48

Utah protiv NY ima sansu da odrzi prednost , jer Amare i carmelo ne igraju :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 mar 2013, 20:12

Kobe Bryant je napisao/la:Utah protiv NY ima sansu da odrzi prednost , jer Amare i carmelo ne igraju :roll:
Dobili smo majami bez njih dvojice tako da će pasti i Jazz.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 20:26

btw. posto je samo 3 tekme ove godine sa Utahom a izgubili smo uu medjusobnim duelima sa 2-1 :roll: , da li se racuna prvo medjusobni duel pa omjer u diviziji ili obrnuto :?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 mar 2013, 20:27

Kobe Bryant je napisao/la:btw. posto je samo 3 tekme ove godine sa Utahom a izgubili smo uu medjusobnim duelima sa 2-1 :roll: , da li se racuna prvo medjusobni duel pa omjer u diviziji ili obrnuto :?
Prvo head to head rezultat! ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 mar 2013, 20:32

da head to head serija, recimo Rocketsi su sinoc dobili GS 3-i put ove sezone, tako da imamo tiebreaker nad njima

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 mar 2013, 22:27

Ko nije gledo ovu utakmicu sa Raptorsima mnogo se zezno... Ne radi kosarke, to je bila jedna grozota za gledat, jedna od onih utakmica u kojim se uopste ne zna ko pije i ko placa, ni u napadu ni u odbrani.. Ali eto, radi maestralnog Kobija, steta je propustiti ovu utakmicu....

Kobe je bio nevjerovatan, jednostavno kad ga ide ide ga, ne moze mu niko nista. Dwight po meni odigrao vrlo vrlo dobro, u odbrani je bio izuzetan, on jednostavno pomaze svakome, ide na svaki blok koji moze, i stvarno se svi spetljaju kad ga vide ispred sebe..u napadu treba primjetit da je poceo konacno pravit jace blokove za napadace, Kobiju par puta bukvalno zagradi reket i omoguci da zakuca nakon sto prodje 1 na 1...

Meni je cudno bilo gledat Meeksa, kako ga ubijaju u odbrani, dok Clark i Jamison sjede na klupi a MWP igra cetvorku... Siluju Meeksa, ubiseee ga, al jok...i dalje na terenu... Ajde razumijem da je mozda D'antoni htio suterima rasirit teren, pa da Kobe lakse ide ka kosu i da napravi Dwightu prostora, ali kad vidis da ti neko namjenski zlostavlja igraca u odbrani, i uspjeva u tome, onda nesto rotiras.. Ovo sto je Kobe odigro je maestralno, spasio je utakmicu, ali to je objektivno u domenu slucajnosti, nece to uvijek ici, pobjedu treba zaradit ranije...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 mar 2013, 22:37

Forma se do PO mora podici jer ovako nemamo sta traziti mada je PO druga prica al u ovakvom stanju tesko...u redu imamo dobar omjer iz zadnjih 15 utakmica i sigurno igramo bolje nego na pocetku sezone ali ovo moze i mora jos bolje ali ovo znaju i igraci i strucni stab. Ove pobjede su mi sve nekako jedva, protivnike dobijamo u zadnjim minutama, nikako da nabijemo nekoga sa barem 15 razlike pa da rahat gledamo tekmu do kraja.

Regularna sezona se blizi kraju i upravo sada se treba podici forma i hvatati zalet za PO. Ofanziva radi koliko toliko ali defanziva se mora drasticno poboljsati,meni je jednostavno sramotno da nas jedan Toronto u Staplesu napuni sa 37 koseva u jednoj cetvrtini.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 mar 2013, 22:43

Balon je napisao/la:Forma se do PO mora podici jer ovako nemamo sta traziti mada je PO druga prica al u ovakvom stanju tesko...u redu imamo dobar omjer iz zadnjih 15 utakmica i sigurno igramo bolje nego na pocetku sezone ali ovo moze i mora jos bolje ali ovo znaju i igraci i strucni stab. Ove pobjede su mi sve nekako jedva, protivnike dobijamo u zadnjim minutama, nikako da nabijemo nekoga sa barem 15 razlike pa da rahat gledamo tekmu do kraja.

Regularna sezona se blizi kraju i upravo sada se treba podici forma i hvatati zalet za PO. Ofanziva radi koliko toliko ali defanziva se mora drasticno poboljsati,meni je jednostavno sramotno da nas jedan Toronto u Staplesu napuni sa 37 koseva u jednoj cetvrtini.
Upravo to! Ako si iole ozbiljna ekipa, 37 koseva u cetvrtini je nevidjena sramota protiv bilo koga da igras, i na bilo kojem terenu...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2013, 23:55

sundancekid je napisao/la:
Balon je napisao/la:Forma se do PO mora podici jer ovako nemamo sta traziti mada je PO druga prica al u ovakvom stanju tesko...u redu imamo dobar omjer iz zadnjih 15 utakmica i sigurno igramo bolje nego na pocetku sezone ali ovo moze i mora jos bolje ali ovo znaju i igraci i strucni stab. Ove pobjede su mi sve nekako jedva, protivnike dobijamo u zadnjim minutama, nikako da nabijemo nekoga sa barem 15 razlike pa da rahat gledamo tekmu do kraja.

Upravo to! Ako si iole ozbiljna ekipa, 37 koseva u cetvrtini je nevidjena sramota protiv bilo koga da igras, i na bilo kojem terenu...
Iskreno ne znam sta Vam je to toliko cudno, jer D`Anotni je Lakerse dosad vodio u 54 utakmice, a u njih 31 smo u jednoj cetvrtini primili 30 ili vise koseva, a takodjer bilo je oko 10-tak utakmica gdje smo cak i u dvije cetvrtine primili 30 ili vise koseva.

Lakersima je podhitno potreban defanzivni koordinator, jer sa trenutnim pristupom mi nigdje nismo pristali.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2013, 00:00

amerosm je napisao/la: Bryant je kao vino...
Mamba Noir :mrgreen:

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 mar 2013, 02:38

Knicksi su nam nakon prvog poluvremena od velike koristi, jer imaju protiv Jazz-a velikih +17, a nama je da veceras iskoristimo eventualni poklon sa istocne obale.

Edit: Na kraju pobjeda Knicksa +29 i eventualnom danasnjom pobjedom dolazimo na PO poziciju po prvi put u sezoni. Jos kada bi nekim cudom Rocketsi izgubili protiv Sunsa, no to se nece desiti, ipak je ogromna razlika u kvalitetu kada su ove dvije ekipe u pitanju.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2013, 09:12

I Rocketsi izgubili i Utah i Warriorse. Ovo se veceras mora iskoristiti...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 10 mar 2013, 09:21

Bryant veceras vise od 32 ?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 09:24

Zeka je napisao/la:Bryant veceras vise od 32 ?
90% manje , chicago igrao dobru odbranu i na mal broj posjeda , jedino ako ne bude produzetaka , medjutim kako mi igramo slabo odbranu mozda i utakmica krene 2 tokom zato sam ostavio 10% sansi , ali tesko bi bilo stizati 3 tekmu za redom mislim ni Kobe iako je fizicki extra pripremljen u 35 god je to pa skoro nemoguce , vrijeme je da malo jos neko proradi ;)

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 10 mar 2013, 10:07

Kobe po mom mišljenju u posljednjih 15 utakmica igra najbolju košarku, i kao vino, što je stariji bolji je. Al' bez obzira na tu činjenicu, nemamo to neko rezervno oružje, šta ako zakaže u nekim trenucim, ko će uskočiti. Ono što je po mom mišljenju velika stvar ove sezone u odnosu na ranije, što Kobe igra za ekipu i što maksimalno pokušava da razigra ostale. Posljednje igre DH ohrabruju, ali on mora početi preuzimati malo više odgovornosti i sa više htijenja igrati, u nekim trenucima djeluje kao da nema motiva. Ovi blokovi koje je počeo praviti za Kobija su pun pogodak, definitvno recept koji bi trebali što više koristiti, onda PnR u kombinacija Nash - DH ili Kobe-DH može donijeti dosta laganih poena, al' za sve to fali malo više eksplozivnosti od Dwighta i ovo bi išlo ko halva :D. Kad pratim reakciju naših igrača kad gubimo, sve je to nekako mlitavo, snuždeno, samo kod Kobija neki inat, neka vatra u očima, pa onda čovjek odluči da okrene utakmicu nekim šutevima s parkinga, iz lože itd :D.

Večeras po tu ključnu pobjedu i zvaničnu primopredaju osmog mjesta, a onda krenuti u napad na šesto. Memphis je ekipa s kojom bi imali kakve takve šanse. Što se tiče ovog broja poena, ja bih više volio da on zadrži konstantu u broju asistencija ili čak da poveća, jer to mu daje nepredvidljivost i mnogo teže ga čuvati ako znaš da Kobe više neće forsirati ako ima igrača u boljoj poziciji. Neka bude 15 asis i 28 poena uz šut iz igre 60%, ja zadovoljan :mrgreen: .
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 mar 2013, 11:26

Kobe Bryant je napisao/la:
Magic - my lakers are done. No playoffs
:roll: :?
Prije 2 mjeseca , :oops: , da ne kazem TNT ekipa na celu sa Barklijem O'Nealom su se kleli zivotima da nema teorije ,oni iz THTV sa krelicima poput Abbota su e ismijavali kao i ESPN podcast strucnjaci r.russelo i bill simons :oops:

aBd , Kobe ce svima njima na kraju onu nasu : "kod se zadnje smije najsladje se smije" :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 mar 2013, 11:45

Kobe Bryant je napisao/la:
aBd , Kobe ce svima njima na kraju onu nasu : "kod se zadnje smije najsladje se smije" :lol:
Prije 2 mjeseca i vecina vas sa ovog pdf-a je isto govorilo ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 10 mar 2013, 11:47

Jest, evo sve zamišljam kako se kobe ruga Magicu i ekipi:
-"E Magic, zipa ovo, sa 3 potencijalna Hall of Famera sam uspio izvući playoff."
-"Wow, you rule, Kobe!"
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.