storm_raider je napisao/la:Ma jok, smeta.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
storm_raider je napisao/la:Ma jok, smeta.
lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Ma jok, smeta.
![]()
![]()
:lol:trebas je izmoriti prije
![]()
![]()
ja vec sada pocinjem,nocas sam miran
e ovako da te pitam zamisli Mirza zabije 35 poena uz sut ne znam 12/15 i na kraju promasi sut za pobjedu, eto do njega slucajno lopta dosla i on promasi cist sut. Koga bi tada krivio?LenBias je napisao/la:razmisli malo bolje, ciji treba traziti sut na temi mirze teletovica?
naravno da se takva osoba ne moze kriviti, kriviti nekoga ko suta tako kao sto si napisao zbog izgubljene utakmice jer nije pogodio sut ta pobjedu je maloumno jer, kada razmislis na trenutak, ne bi se bilo ni blizu tom sutu za pobjedu bez njegovih poena koje postizao tokom utakmice, to je zdrava logika, ali nama je bitno i treba biti bitno 1/8, mirza nije igrac ta kojeg bi mi trebali biti zadovoljni i pomiriti se za 1/8, mirza milion % sam tako razmislja ali eto mi iz ljubavi prema mirzi to ne bi trebalo spominjati nikada kao ostale negativne stvari koje se znaju desiti jer to je nas mirza a za svoje se nikada ne treba pricati lose jer to znaci mrznju, nedovoljnu ljubav i sve ostalo moguce i nemoguce negativnoskyisthelimit je napisao/la:e ovako da te pitam zamisli Mirza zabije 35 poena uz sut ne znam 12/15 i na kraju promasi sut za pobjedu, eto do njega slucajno lopta dosla i on promasi cist sut. Koga bi tada krivio?LenBias je napisao/la:razmisli malo bolje, ciji treba traziti sut na temi mirze teletovica?
Los sut sinoc, ali boli briga amere i trenera BKN-a kad su pobjedili i kad je Deron imao noc karijere. Zahvaljujuci njemu sve mu saigraci idu u zaborav, pa tako i Mirza.. Al eto nama je bitan sut
Ako je tako ne znam sto je onaj prvi trener dobio otkazstorm_raider je napisao/la:lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Ma jok, smeta.
![]()
![]()
:lol:trebas je izmoriti prije
![]()
![]()
ja vec sada pocinjem,nocas sam miran
![]()
Ma sve znam, al' jucer bio 8. Mart.
![]()
![]()
@MT3, Deron je Netse drzao u vecini utakmica prije ove, zajedno sa JJ i prije Allstara Lopezom.
Idemo Mirza veceras 15tak minuta i 10tak poena.
Da li si gledao sve utakmice Netsa ove i prosle sezone? Deron nije u konstantnoj formi u odnosu na proslu sezonu, i u odnosu na nju je na momente katastrofalan (zato sam napisao "...u vecini utakmica..."), ali najvise zahvaljujuci njemu, JJ, i Lopezu idu u Playoff. Oko 18 poena po utakmici i 7.5 asistencija je odlicno, priznaces. Zasto je Avery dobio otkaz? Najmanje zbog Derona. Tim pod njegovim vodstvom je usao u losu seriju i kako to obicno sljeduje, bio je otpusten. Nije P.J. toliko promjenio stvari, ali sama promjena trenera cesto donosi pozitivni sok na igrace. Sto se tice PO, ova ekipa tesko da moze ista da uradi od mozda 1-2 pobjede.MT3 je napisao/la:Ako je tako ne znam sto je onaj prvi trener dobio otkazstorm_raider je napisao/la:
![]()
Ma sve znam, al' jucer bio 8. Mart.
![]()
![]()
@MT3, Deron je Netse drzao u vecini utakmica prije ove, zajedno sa JJ i prije Allstara Lopezom.
Idemo Mirza veceras 15tak minuta i 10tak poena.Cak je i veliki Edin Avdic rekao da Willams igra katastrofalno u svojim onim podcastima ali u posljednih nekoliko utakmica se popravlja uostalom vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.