FK Radnički Lukavac

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la AboveTheLaw » 09 mar 2013, 17:54

Pa opet recite nešto za Gračanicu seljaci ovo ono, dobili ste prevoz do Lukavca....

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 09 mar 2013, 18:01

Lose smo odigrali, nismo imali sut u okvir gola :? Odbrana oke ali ovo gore sve ostalo :roll:

A imali smo dobrih napada i kontranapada ali uzasna egzekucija na kraju :roll:
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 mar 2013, 18:02

Svaka čast momcima na borbenosti.

Lugi - bez greške.
Jusufović - jak u skoku, standardno dobar.
Mitrović - dobar, nije bilo kikseva.
Šuba - nešto mi je zakazo danas, mada imao je i dobrih intervencija, nešto nije bio raspoložen ili je do nove pozicije..
Giga - nisam ga zapamtio.
Trumić - naš Iniesta.
Gogić - momak je pravo napredovao, nema gdje ga nema na terenu, dosta lopti je presjekao i uzeo, imao je par grešaka što je i normalno s obzirom na poziciju.
Borogovac - brz, prodoran.. Nisam ga upratio toliko da nešto više napišem.
Slomić - dosta borben, nije imao mnogo lopti, ugl. solidno.
Jaranović - kao i Slomić, nije loše.
Mace - dobar.

Koliko Trumić neće moći igrat utakmica, s obzirom na 2 žuta odnosno crveni koji je dobio?
1921
1989

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 09 mar 2013, 18:08

VolimRadnicki je napisao/la:Svaka čast momcima na borbenosti.

Lugi - bez greške.
Jusufović - jak u skoku, standardno dobar.
Mitrović - dobar, nije bilo kikseva.
Šuba - nešto mi je zakazo danas, mada imao je i dobrih intervencija, nešto nije bio raspoložen ili je do nove pozicije..
Giga - nisam ga zapamtio.
Trumić - naš Iniesta.
Gogić - momak je pravo napredovao, nema gdje ga nema na terenu, dosta lopti je presjekao i uzeo, imao je par grešaka što je i normalno s obzirom na poziciju.
Borogovac - brz, prodoran.. Nisam ga upratio toliko da nešto više napišem.
Slomić - dosta borben, nije imao mnogo lopti, ugl. solidno.
Jaranović - kao i Slomić, nije loše.
Mace - dobar.

Koliko Trumić neće moći igrat utakmica, s obzirom na 2 žuta odnosno crveni koji je dobio?
Jarane ti si po meni nafulo se da valja.. Suba i Jasko nisu pogrijesili danas.. Trumica nigdje prvo poluvrijeme nije pipno loptu, drugo solidno. Lugi je dobar al je promasio 1 boksovanje sreca igrac na drugoj nije ocekivo..

Gogica hvalis - Gogic je pogrijesio milion lopti tacno stoji nas igrac 5 metara od protivnickog a on onom protivnickom daje. Gogic je kreiro 3 4 kontre za Bratstvo... i trci ko **** bez glave ispado cijelu utakmicu Jahic je za njega izmislio fudbal... Borgi se nije vidio.. Slomic umro u 50oj minuti.. A Mace od 30 lopti nijedne nije ni dotako glavom protiv Kadije - Nijedne

Individualno su stvarno lose odigrali ali eto nije ni Gracanica nista konkretnija bila... Ni oni nisu pucali u okvir gola zato je realno 0:0 ... Nevidjeno losa utakmica
inace ?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 18:24

Nismo imali šut u okvir gola? Hajd dobro :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 09 mar 2013, 18:26

Zoom088 je napisao/la:Nismo imali šut u okvir gola? Hajd dobro :D
Kad će izvještaj? :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 18:31

Valja to smontirat' pa onda ubacit' na YT. Monitranje traje oko 45 min. a za upload ne mogu garantovati. Do ovih je promjena na ADSL-u pa brzine variraju drastično.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2013, 18:32

Mace nije ni mogao doći do lopte kad je svaki put sudija svirao njegov faul. Jbt izvodi se aut a sudija već se sprema da svira faul u napadu,i tako i bude :roll:
Gogić mi izvlačio živce,al mlad je. biće bolje.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 09 mar 2013, 18:32

AboveTheLaw je napisao/la:Pa opet recite nešto za Gračanicu seljaci ovo ono, dobili ste prevoz do Lukavca....
mislio si napisati PLATILI SMO prevoz do Lukavca
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2013, 18:35

Zoom088 je napisao/la:Valja to smontirat' pa onda ubacit' na YT. Monitranje traje oko 45 min. a za upload ne mogu garantovati. Do ovih je promjena na ADSL-u pa brzine variraju drastično.
Šta kaže snimak za onu situaciju prije crvenog za Trumića?!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 mar 2013, 18:37

JohnLowe je napisao/la:Jahic je za njega izmislio fudbal...
Nisam ga upratio, kakav je bio? Je li bilo dovoljno vremena da nešto pokaže ili si to napisao jer si ranije gledao Jahića?
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 mar 2013, 18:38

Uspio sam samo pregledati na kameri, na malom displeju. Diskutabilno je. A vidjeću kad prebacim tekmu na comp malo bolje šta je stvarno bilo.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 mar 2013, 18:41

studeni je napisao/la:Mace nije ni mogao doći do lopte kad je svaki put sudija svirao njegov faul.
To je čak i posm. suđenja potvrdio. U prvom poluvremenu mu je svaki kontakt svirao, a Kadiji možda 1 od 6 duela.

Lugi imao samo jednu grešku, srećom nije nas koštala, cijela zadnja linija odigrala vrhunski, Sloma malo nesiguran bio s onim loptama od Gige dijagonalno, Giga imao onaj šut iz slobodnjaka... (išla je u okvir gola) i onaj njegov standardni polu ubačaj koji ide u gol (smatrajmo to šutem obzirom da mu nije prvi put i da je već pogađao na taj način) a tu je mogao tražiti priliku da bude stvarno opasan.

Jare odradio svoj dio posla, Timkov je danas bio baš nadr.... ne samo na Jareta i Radnički. Goga jeste imao propusta i izgubljenih lopti, ali duplo više presječenih, video je tu - ne izmišljam. Jaha i Redža bez greške svoj dio meča, Redža me obradovao pravo - jao kad je zalomi... mislim da Kadiju još nisu pronašli.

Ljudi ovo je prvo kolo - ako ništa preskočili smo nesretni Branitelj, a ako odradimo s Bosnom domaćinsku pobjedu, preskačemo i komšije iz Gračanice, jer čisto sumnjam da oni mogu pobjediti na Tušnju.

Redža odlično odigrao svoj dio, ruku na srce on je najviše napredovao kroz ove prirpeme (pauzu).
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 09 mar 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2013, 19:03

Eto sad vidite kako se sudi u Gračanici :mrgreen: Tako je i nama bilo kad smo igrali u Gračanici svaki naš kontakt= faul ,dok oni noge lome,sudija samo maše rukom 8-)

+ ova situacija:

slika

..ali ajde da ne idem/o u OFF,neka ste vi podijelili bodove :mrgreen:

LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 mar 2013, 19:06

Još da Vitez kiksa par utakmica, pa da bude zanimljivo u vrhu :roll:
1921
1989

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 mar 2013, 19:16

VolimRadnicki je napisao/la:Još da Vitez kiksa par utakmica, pa da bude zanimljivo u vrhu :roll:
Hoće ako Bog da 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 mar 2013, 19:42

Čujem komšije da se slavilo u Gračanici.Iskreno sam očekivao vašu pobjedu,ako ništa zbog dobrih partija na pripremama.Ne znam koji je to igrač ,ali prijatelj koji je gledao tekmu,reče mi da vas je ukopao neki desetka momak.Kaže da je i više nego sebičan i umišljen,i da su baš zahvaljujući njemu njihovi ostali neporaženi.Malo sam ga pitao za naše Jahu,Borgija i Slomu pa reče da nisu i ništa mogli pokazati, jer se samo lopta kerala,pa je odbrana samo imala posla,a i sudije su puno sjeckale igru.Iskreno nama je ovo najviše odgovaralo,pa vidimo se uskoro na Tušnju, pa kao i uvijek neka bolji pobijedi.

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 09 mar 2013, 19:45

U vasim komentarima ne vidim nikakvo zadovoljstvo, samo one hejtere sto pisu ovaj ono-onaj ono, relax. Ovaj bod je ko kuca a nasim momcima od prvog do zadnjeg cestitam na borbenosti i zalaganju, a sto nije bilo neke pretjerane igre je sasvim normalno, ipak je ovo derbi i ulog je bio povelik. Bratstvo je to koje je trebalo napadat i stvarat sanse, oni su to i pokusavali ali nisu mogli da probiju nasu sredinu niti jednom, Trumic i Gogic danas odlicno odigrali i pored svega. Nisu bili neki kreatori i pravili igru al nije se to danas realno ni moglo. Odradili su defanzivno lavovski. Velika steta za Trumicev crveni i falit ce nam protiv Visokog al valjda ga Jahic dostojanstveno zamijeni. Jaranovic danas prvo pouluvrijeme dobro a drugo je pao. Mace citavu utakmicu vodio bitku sa njihovim stoperima i sudijom, i po meni dobro odradjen dio posla. Odbrana takodjer na nivou, bez greske je to bilo. Svaka cast momci, idemo dalje!!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 09 mar 2013, 19:50

Gorki džaba stavljaš ovu fotku kad je prije toga sviran faul za Bratstvo i da je ušla lopta bio bi poništen :mrgreen: trebo si gledat u Lukavcu kakvo je suđenje bilo Bratstvu, penal poklonjen Radničkom i poništen čist go nama na samom kraju tekme. Tako da ne pričaj o nekim stvarima za koji nisi upućen
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 mar 2013, 19:51

joksimovic je napisao/la:Čujem komšije da se slavilo u Gračanici.Iskreno sam očekivao vašu pobjedu,ako ništa zbog dobrih partija na pripremama.Ne znam koji je to igrač ,ali prijatelj koji je gledao tekmu,reče mi da vas je ukopao neki desetka momak.Kaže da je i više nego sebičan i umišljen,i da su baš zahvaljujući njemu njihovi ostali neporaženi.Malo sam ga pitao za naše Jahu,Borgija i Slomu pa reče da nisu i ništa mogli pokazati, jer se samo lopta kerala,pa je odbrana samo imala posla,a i sudije su puno sjeckale igru.Iskreno nama je ovo najviše odgovaralo,pa vidimo se uskoro na Tušnju, pa kao i uvijek neka bolji pobijedi.
Broj 10,Jaranović. Dobar momak,al počesto ima potez viška. i onda kad tako krene,nezna prestat.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.