FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa da hoce ovo vise zavrsiti. Samo da ne bude povreda...
Ne mozemo mi ovdje svoju igru postaviti. Njima sve odgovara. Igraj na ho ruk, teren **** a nije se igralo ( 3 mjeseca), sudija pusta da nas lome, mi kao pickice.
Sve u svemu, mi jos nismo imali priliku pokazati sta znamo na pravom nogometnom terenu. Zapravo, jesmo protiv Rijeke, ali to je pripremna bila..
Mozda bi nogometni savez trebao kakve regulacije uvesti za terene. Ovo je ****, doslovno..
Ne mozemo mi ovdje svoju igru postaviti. Njima sve odgovara. Igraj na ho ruk, teren **** a nije se igralo ( 3 mjeseca), sudija pusta da nas lome, mi kao pickice.
Sve u svemu, mi jos nismo imali priliku pokazati sta znamo na pravom nogometnom terenu. Zapravo, jesmo protiv Rijeke, ali to je pripremna bila..
Mozda bi nogometni savez trebao kakve regulacije uvesti za terene. Ovo je ****, doslovno..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 mar 2013, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Halo gdje su pametnjakovici jos jednom tvrdim da mi imamo samo 2 igraca napada nemamo i piso sam da cemo imat problema tj,da nema ko dat gola.A sad napadnite slusam.
- Crni gavran
- Kontakt:
Ova skandiranja ako se ne sankcionisu, ova liga nema nikakvog smisla-UKINUT JE POD HITNO 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Koji je ovaj smajke kloc, pa on ne zna centrirat. Evo igro je nesto malo svraka sad izlazi
Sta ti je ba jarane ,zasto odmah vrijedjas covjeka samo je rekao cinjenice,ljudi imaju stvarno dobru ekipu a mi sto jest jest odavno nismo dobro odigrali,sreca pocetak je prvenstva,imamo dva boda prednosti i dobar raspored pa ovaj poraz je dobro i dosao i mozda je nesto najbolje sto nam se desilo(ovo mislim sto je pocetak prvenstva),jer krajnje je vrijeme da se uhavizamo ako zelimo titulu.Niti su nam komsije ni Borac niti bilo ko drugi krivi za nase igre vec mi sami.Mi u startu potcjenjujemo igrace koji pojacavaju druge klubove jer mislimo da za nas igraju kvalitetniji od njih ali vidjecemo sta ce se desiti do Maja,i ja kao i ti vjerujem da cemo odbraniti titulu ali ovakva igra i pristup nisu garant toga.Pa zato buraz pusti vrijedjanje,daj da normalno polemisemo i mi sami ali i sa navijacima drugih klubova koji normalno pisu,j...ga forumi i jesu za to.pinki je napisao/la:Hajde bijedo idi gledaj Suljića i odabi sa teme!aS_Roma je napisao/la:vi koji se necemu nadate ovdje stvarno niste realni na cemu gradite optimizam samo da mi je znati jos poslje Travnika se vidjelo da se vi ne mozete sastati sa loptom, napamet igrate, Borac sa najjacom ekipom u ligi sigurno je tesko dobiti ... Dobro i gubite samo 2-0
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ajde da Bog da dali 3 gola do kraja utakmice.Mater im seljacku , pa mi smo gradjani Sent Luisa za ove brdjare.
Jedini Bekric trci i otkriva se. Ostali velika 0, nema kome dodati
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 09 mar 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
BEKRIC JE IZMISLIO FUDBAL ZA CIJELU OVU LIGU
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Bar se bore. Kasno su se probudili ali trud se moze primjetiti. Teren je jako jako los i nista vise nisam ni ocekivao.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
-
- Kontakt:
Hajde što pada al što se lopta od njega odbija, ne znam jel jednu primio kako treba.likusa je napisao/la:Adil ima padavicu svega mi !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako on zabi onoliko golova prosle godine bog sami zna.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jbg, nemam nadu... izgubili smo tekmu... primjetio sam da igramo 4 utakmice dobijemo, 1 izgubimo i tako u ciklusima... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E samo da neko pocne srati o Stanicu.... DECKO IMA PROBLEMA JER NE IGRA SVOJU POZICIJU; ALI DECKO JE NAS NAJBORBENIJI IGRAC.
KO BUDE SRAO NAKON OVOGA O STANICU, TAJ JE KRETEN DA NE MOZE BITI VECI....
Stana svaka ti cast za borbenost, majstore..
Sto se Bekrica tice, ja stvarno ne znam sta vi viditi tu specijalno danas. Nista se od ne odvaja od prosjeka. Bio je sa Zolom veoma dobar u pojedim trenucima, ali nista specijalno...Do 2:0 se nije vidio, kasnije se trznou i to je to..
KO BUDE SRAO NAKON OVOGA O STANICU, TAJ JE KRETEN DA NE MOZE BITI VECI....
Stana svaka ti cast za borbenost, majstore..
Sto se Bekrica tice, ja stvarno ne znam sta vi viditi tu specijalno danas. Nista se od ne odvaja od prosjeka. Bio je sa Zolom veoma dobar u pojedim trenucima, ali nista specijalno...Do 2:0 se nije vidio, kasnije se trznou i to je to..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 mar 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
aaaaaa ofsajda, nidje veze
A sudije cuj offside!
Al opet DUPLA jeb.iga... mi smo pretplaceni na titule
VOLIM TE ŽELJO
Dzole Bekric danas najbolji definitvno odskace od ostalih..
VOLIM TE ŽELJO
Dzole Bekric danas najbolji definitvno odskace od ostalih..
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 mar 2013, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.