P.S. Evo malo nade

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dakle prateći logiku slijedi Borac-Željo 0-3bevanda4 je napisao/la:bacim pogled na rezultati,com i pogledam BiH:
2-1
1-2
2-1
1-2
2-1
(s tim da su leotar i radnik bili 1-1 u 90+, i kazem u sebi - ma ispostovat ce i oni over 2,5.. nisam ni zavrsio misao eto ti radnika lagano sprema 3 boda u kuću)
1-2 *dijabola je napisao/la:dakle prateći logiku slijedi Borac-Željo 0-3bevanda4 je napisao/la:bacim pogled na rezultati,com i pogledam BiH:
2-1
1-2
2-1
1-2
2-1
(s tim da su leotar i radnik bili 1-1 u 90+, i kazem u sebi - ma ispostovat ce i oni over 2,5.. nisam ni zavrsio misao eto ti radnika lagano sprema 3 boda u kuću)
![]()
Sluzeno 0-3 ce bitdijabola je napisao/la:dakle prateći logiku slijedi Borac-Željo 0-3bevanda4 je napisao/la:bacim pogled na rezultati,com i pogledam BiH:
2-1
1-2
2-1
1-2
2-1
![]()
ja sam u engl. konferenciji, od 12 utakmica nasa onu jednu di nema golova, tako da ti se ne treba žalitAdmir_Sa je napisao/la:od ova 4 engleza ja nadjem na golove stavit ove jedine mrtvace sto igraju bez golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.