Padovan je napisao/la:
ovo je ono njegovo "meći, meći", a vala ga meće u zadnje vrijeme.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Padovan je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Da se i ja javim poslije dugo vremena.
Neki od aktulenih naslova : "Juve want Nani" , "Juventus head Zaza chase" , "Inter and Juve in Rooney chase"...
Konačno i neka utakmica na tv-u , arena sport 1 konačno prenosi juve....
![]()
To je malo neprecizno, ja kako sam citao Sud u Rimu otvara istragu povodom nestalih dokaza a valjda sudije iz Serie A tvrde da tih nikad nije ni bilo, nesto u tom stilu, uglavnom za maglu su nas osudili.Lakrdija jedna prava, a jedan sudac sto je oslobodjen pokrece tuzbu.Postoji valjda neka mogucnost da se pokrene opet proces jer sve do sad sto je dokazano je da nista nije dokazano nego ciste indicije za koje eto i dokazi se "izgubili".Sumnjivo.Tako nekakohtcxone je napisao/la:ja ne znam odakle info na Balkan-Juve stranici al tamo pisu da je u toku neko prikupljanje dokaza i da je moguce u roku od 2 mjeseca da nam vrate obje titule?
Gioca nel Feyenoord e come il francese è gestito da Raiola: "Sì, ho parlato di lui con Marotta. Bouy forte come Pogba. Ibra non finirà la carriera al PSG. Un suo ritorno a Torino? Nel mercato nulla è impossibile..."
Evo zadnje od Romea Agrestia aka Curva Nord, po njemu Berardi je "Juventusov igrac", skoro pa gotovo.Citao sam prije jedno 2 mjeseca kao neki govore da je taj igrac zasluga Andree Agnellia, da je on licno se potrudio oko toga valjda dobar sa ljudima iz Sassuola, tako nekako.Pogba je napisao/la:Šta kaže CurvaNord za Berardia, znam da je Juve želio već u januaru da plati polovicu, ali nije ništa bilo, i ja sam za tog momka, strašan igrać će biti?! Dao bih šansu njemu i Boakyeu odmah naredne sezone, ali znamo da to nije baš realno u velikom klubu kakav je Juve.
Evo i izjave Raiole oko ovog malca iz Feyenoorda, kao i o Bouyu, Ibri i Pogbi:![]()
Gioca nel Feyenoord e come il francese è gestito da Raiola: "Sì, ho parlato di lui con Marotta. Bouy forte come Pogba. Ibra non finirà la carriera al PSG. Un suo ritorno a Torino? Nel mercato nulla è impossibile..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.