ahmad_tz je napisao/la:prepade me cojk, cuj 600 $ pa necu da pricaju samnom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ahmad_tz je napisao/la:prepade me cojk, cuj 600 $ pa necu da pricaju samnom
Madness shop,odmah iza BBI centra.MElloo je napisao/la:gdje u Sarajevu mogu nac DC ili Vans patike?
tu sam bio, ja to da vidim ima li jos gdjeHead je napisao/la:Madness shop,odmah iza BBI centra.MElloo je napisao/la:gdje u Sarajevu mogu nac DC ili Vans patike?
bas takothe scouser je napisao/la:U staklenom gradu je nekad bila radnja sa Vansicama, a ima ih čini mi se i u Shoe-be-doo ili tako nešto u BBI-u.
Pa sto pitas onda?MElloo je napisao/la:bas takothe scouser je napisao/la:U staklenom gradu je nekad bila radnja sa Vansicama, a ima ih čini mi se i u Shoe-be-doo ili tako nešto u BBI-u.danas sam bio tamo i uzeo sebi
kralju imaju li ovako slicne, ali da su neo ? meni nekako neo imaju ljepsi oblik. i koliko para ?arelinho je napisao/la:
danas uzeo sebi ove
169 ?nime_tm87 je napisao/la:Takodje, gazzele dosle u adidas shop ferhadija 169 KM, po meni preskupo
Sta ja znam ja procitah na jednom forumu 170 KM... i nemoguce da su bile 80 KM (mozda si pomijesao sa onim neo sranyima) pa na i e-bayu i bilo gdje drugo ih nema ispod 100-120 KMschweinsteiger je napisao/la:169 ?nime_tm87 je napisao/la:Takodje, gazzele dosle u adidas shop ferhadija 169 KM, po meni preskupo![]()
![]()
![]()
Pretproslo ljeto bile u Tz u adidasu 79 maraka
Mozda je imao snizenje zato sto je maturant.schweinsteiger je napisao/la:A nemoj me pogresno shvatit,nisam se smijao tebi,nego tim sto prodaju
Ali ljudi koriste sto su patike sad trazene,pa digli cijenu.
Nisam pomijesao,100% znam,jer je jedan moj drug kupio crvene.
Kupio ih za maturu sebi (i moram reci da su isle super uz neko odijelo koje je izabrao) i sjecam se da sam ga pitao koliko je platio i rekao je 79.Sad,to je bilo u maju,mozda je bilo neko snizenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.