RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Što ovo vratiše navijače Čelika 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ok,hvala,sto vratiste robijase kuci,,,,sramotamikki21 je napisao/la:samo internet explorer! ukljuce se negdje oko pola sata prije tekme samo sto nema nikakvog programa nego kamerman samo mazluma i snima teren i tribine dok tekma pocne!denisov je napisao/la:pozdrav rodjeni,,samo da pitam kad je danas ukljucenje u prenos preko interneta,,,i da li mogu gledati preko mozzile ?
Da, navijali Veleža su vratili Robijaše
Jeste vi retardirani ili šta?

Jeste vi retardirani ili šta?
Pa nije ih Velez vratio,prvo neznamo radi cega su vraceni,a vi odma nebuloze pricate
- Titova-Juga
- Kontakt:
BeastZE je napisao/la:Zar vi sebe jos smatrate navijacima ?
Aj skači nas se Tita ti. Vidi se da za Juve navijaš.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja nisam rekao da ih je Velez vratio,nego uvijek neki problemi dole,kada god dolaze Robijaši,kakvo je to ponasanje .. Vracai navijace kuci,bez ikakvog razloga,a momci toliki put presli .. Jel to uredu ? Fuj
❶❾❽❽
Vajerles na Bradini kažeš? Dobra stvar.BeastZE je napisao/la:Zar vi sebe jos smatrate navijacima ?
Nadam se da ce se nas MUP znati oduziti za ovo 

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Pa vidis li da je iko od nas rekao da je u redu,naravno da nije uredu,ali dok neznamo razlog,mozemo se samo beze svadjat.
"Za Zenicu vraćeno 5 kombija i par automobila sa navijačima NK Čelik zbog kako su nam rekli, neposjedovanja ličnih dokumenata od strane nekih navijača." HAHAHAHHAAHHAHAHAH
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Borba za opstanak je čudo . U njoj je sve dopušteno ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Baloteli je napisao/la:Borba za opstanak je čudo . U njoj je sve dopušteno ?
Š'a mai jedno (L)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
zizu1991 je napisao/la:Što ovo vratiše navijače Čelika

Znaju da ce sudija po ko zna koji put srati,pa da ne bude svjedokapuza je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Što ovo vratiše navijače ČelikaPa znaju da će Čelik izgubiti od Rođenih da nebi bilo nereda u gradu od strane navijača Čelika hahahhahha
HAJMO ROĐENI:

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
koji je god razlog glup je! jedino ako robijasi nisu pravili neke probleme onda ok! inace je bezze, fudbal se igra radi navijaca i jednog i drugog kluba koji nastupaju i uvijek je bolja atmosfera na tekmi ako imas dvi navijacke grupe! meni stvarno ovo vracanje navijaca u bih nije jasno, te najavljeni su odavno, ako ima problem sa dolaskom na tekmu trebaju im javit prije nego sto ljudi ikako krenu! ovo se nedesava samo zenicanima nego i ostalim navijackim grupama! ako im policija neda da dodju treba se javit prije polazka a ne taman prije nego sto ce stic!
dabogda Velezu sudili kosto sude drugim ekipama u Vrapcicima.Pacov je napisao/la:Znaju da ce sudija po ko zna koji put srati,pa da ne bude svjedokapuza je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Što ovo vratiše navijače ČelikaPa znaju da će Čelik izgubiti od Rođenih da nebi bilo nereda u gradu od strane navijača Čelika hahahhahha
HAJMO ROĐENI:
Svime se sluzite!!
Koristite energiju na dizanje kvalitete igre i na formiranje navijačke grupe.
Pretpostavljam da će iza gola biti svih 14 Sosona

Koristite energiju na dizanje kvalitete igre i na formiranje navijačke grupe.
Pretpostavljam da će iza gola biti svih 14 Sosona

I onda se pitaju zasto nas nema u Mostaru,ovo je cetvrti put da nas njihova murija vraca,.Bruka i sramota,ljudi prevale toliko put ni za sto..
i ovaj MUP s e r e,cuj vratise navijace bezveze
goni ih u 3PM.Ja znam da su sada Robijasi kivni na svakoga(i sam bih bio takav) ali najmanje zato su krivi navijaci Veleza vjerujte mi i nemojte bezveze optuzivati
.Fino je vidjeti na stadionu dvije navijacke grupe kako navijaju i nikako mi nije drago da ovako nesto vidim.Kod nas MUP ili ne reagira dovoljno dobro kad treba ili reagira preostro i sa viska sile radi beznacasjnih stvari
,goni ih u 3PM.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.