Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Cartman
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2013, 13:49

Sto je ovaj Penizli neki opasan lik.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 mar 2013, 13:56

Stvarno genijalan post. Vidi se da je izvucen iz najvecih mudrosti Menadzera. A ja vidim jutros neko cudno svjetlo obasjava forum, rekoh mora da je ono iz Konjica, kad ono novi mudrac na forumu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 mar 2013, 14:00

Denizli je napisao/la:
Usput glasao sam da cemo izgubiti od Grka. 8-)
Usput, sta nas bole mosnje, sta si ti glasao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 mar 2013, 14:06

Denizli je napisao/la:
Grci ce ici na remi i imaju kapacitet da ga ostvare. Ako uspiju u tome, ne gine nam baraz, jer je nerealno ocekivati da cemo mi sve utakmice, pogotovo one na strani dobiti.
Bravo koji zakljucak.Istina.Pricas o barazu, ali zaboravljas da i baraz nije tad SIGURAN.Ili ti mislis da Slovaci koji su isli na Svjetsko 2010.Tek, tako ce se predati?.Pregazili su Grke dole, i imat cemo daleko gore sanse da dodjemo do BARAZA.Ako i vidimo Baraza.Ovog puta imamo jake Slovake koji ce imati isto bodova kao i mi.I cekat ce svoju sansu

Grci ce nam prepustiti sredinu.Iako s Misimovicem, ne znam sto i igramo.Nisam lik i pobornik tog covjeka

Ja takodjer ne vjerujem da mi mozemo dobiti sve do kraja.U to nema sumnje.Ocekujem jedan poraz i to od Slovaka dole.No, cak i ako izgubimo.Opet smo prvi.I idemo u Brazil.Samo treba uzeti znaci Grke.I to je to

A da je gore za nas sve.Grci imaju jos 2 utakmice s Lihtenstajnom.Imaju Slovake kod kuce.I igraju sa Latvijom dole kod kuce.Veliki potencijal imaju da do kraja ne izgube nijednu utakmicu.Razlog?Mnogo, mnogo laksi raspored

To je tako.

Grci ce uci u utakmicu, razmisljajuci?Imamo najtezu utakmicu sad.Ovo ostalo bit ce ''walk in the park''.Jer realno sem mozda Slovaka u Grckoj, ne vjerujem da ce Grci imati neke greske.Oni ce cekati gresku, vidi utakmicu Slovacka-Grcka..A, mi poslije 22 Marta.Mozemo da se pripremimo

Ili za Brazil.Ili za Baraz.Nema treceg.Nesto sumnjam da ce ova utakmica zavrsiti s nerijesenim rezultatom.Neko ce zijaniti.A, nadam se da to necemo biti mi.Ali, nakon sto sam vidio kako su se Grci setali prosli put i kako su nas razvalili.Nekako sam bas skeptican

Vidim da je tvoje fudbalsko znanje jako raskosno,s akcentom na negativni ugao iz kojeg gledas na svaki moguci aspekt ovog duela. A sta mislis da li bi nas remi ostavio Slovake u ravnopravnoj borbi s nama i Grcima i time jako otezao tim istim Grcima domaci susret sa Slovacima u Atini? Jesil vidio kako su tesko slomili Litvaniju? Kako bi tek uspjeli,ako bi uspjeli,slomiti bunker Slovaka?
Malo realnosti nije na odmet.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 mar 2013, 14:06

emir79 je napisao/la:
Denizli je napisao/la:
Usput, sta nas bole mosnje, sta si ti glasao.
Stavio je covjek pare na Grke.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 09 mar 2013, 14:07

evo drugo poluvrjeme Visce ko hoce da gleda...http://cricfree.tv/livepool-live-stream-ch12.php" onclick="window.open(this.href);return false;
u prvom pol. za moj pojam predobar njega bih volio gledat u prvih 11 protiv Grka al znam da nema nista od toga...

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 09 mar 2013, 14:14

izbacise covjeka cim ga pohvali :lol:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 mar 2013, 14:24

Denizli je napisao skroz realan, i objektivan post, uzimajuci sve faktore koji nam ne idu u prilog, samo sto je kod nas takvo stanje na forumu da sve sto se napise, a ne velica se repka, i slijepo se ne vjeruje u pobjedu BiH nije dobrodoslo, i nailazi na jadnu kritiku.

Cijelo vrijeme neki likovi ovdje pokusavaju napraviti sliku idealnog stanja u kvalifikacijama, pogotovo ovi sto drze sliku Safeta u novcaniku, ne uzimajuci u obzir realnost, a ona je takva da smo prvi na tabeli samo zbog laganog rasporeda,

Grci imaju idealan raspored do kraja, i bitno im je samo ne izgubit' u Zenici, i oni mogu biti sretni.

Mi moramo pobjedit' sada, kako bismo u nastavku mogli kiksat' negdje, a skloni smo kiksevima, i ne volimo igrati pod pritiskom.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2013, 14:29

velez_mostar je napisao/la: Mi moramo pobjedit' sada, kako bismo u nastavku mogli kiksat' negdje, a skloni smo kiksevima, i ne volimo igrati pod pritiskom.
Grcku moramo pobjediti, a onda protiv Slovacke jako oprezno u gostima.

Latviju, Litvaniju mozemo pobjediti bez vecih problema.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2013, 14:31

Ma moramo pobjediti, ili cemo se boriti za 2. mjesto sa Slovacima.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 mar 2013, 15:00

Mozemo pobjediti sve i jednu utakmicu do kraja. Ja iskren da budem i ocekujem sve bodove. A nije smak svijeta i nista nije izgubljeno ako se protiv Grka kiksa. Nije sala Slovake uzeti ni na strani, a i Grci imaju par gostujucih utakmica.

Iskreno ja mislim da su Grci sposobniji prosipat bodove od nas. Objasnjavam nasim boljim napadom. Oni trebaju 90 min. da daju gol, mi u tom vremenu damo pet. Odbrani im taj jedan gol i imas bod. ;)

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2013, 15:07

Mozda i Grci kiksaju u nekoj utamici poslje nase. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2013, 15:08

Grci su napravili ogroman posao u Slovackoj i to je ono sto trenutno pravi razliku i nama nabija imperativ pobjede.

Naredna utakmica je jos jedna historijska, sa pobjedom smo uradili vise od pola posla i to je to, nema daljeg mudrovanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2013, 15:16

Virtu4l je napisao/la:Grci su napravili ogroman posao u Slovackoj i to je ono sto trenutno pravi razliku i nama nabija imperativ pobjede.

Naredna utakmica je jos jedna historijska, sa pobjedom smo uradili vise od pola posla i to je to, nema daljeg mudrovanja.
Ovo boldirano je razlog zasto sumnjam u pobjedu u ovoj utakmici :mrgreen:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 09 mar 2013, 15:27

Ovaj put cemo prekinuti tu neugodnu tradiciju da "historijske" utakmice kiksamo, pobjedit cemo Grcku.

A onda opet "historijska" po vazne bodove u Latviju, pa jos vazniji dvomec sa Slovackom. :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 mar 2013, 15:32

Goalgetter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Grci su napravili ogroman posao u Slovackoj i to je ono sto trenutno pravi razliku i nama nabija imperativ pobjede.

Treba uzeti u obzir i zakon velikih brojeva.Grci se mogu provlaciti,ali kad tad moraju kiksati negdje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 mar 2013, 15:40

TMovac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Treba uzeti u obzir i zakon velikih brojeva.Grci se mogu provlaciti,ali kad tad moraju kiksati negdje
Kiksali su vec kod kuce protiv nas :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2013, 16:00

Ma, bit ce i naredne historijske, ali bi trebale biti malo lakse. Eventualna pobjeda nam daje pravo na kiks i to je vec zavidna situacija, u tom slucaju se Grci vise nista ne pitaju.

Jbg, i Slovacka ce se nesto pitati, oni su takodje u igri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 09 mar 2013, 17:41

u Zenici ocekujem reprizu iz Atine ;) ..

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2013, 18:17

Ima li u grka ko povrijeđen??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.