LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 06:46

Ljudi nas ubijaju jednostavnom kosarkom, PICK & ROLL :roll: , jos sutaju 56% a mi 43 % :roll:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 mar 2013, 06:54

Strasne 2 trice Kobea u clutchu, strasno! Predobra tekma, ne bi skodilo dodatnih 5 minuta igre da jos malo uzivam u ovoj ludoj tekmi :lol: .

Edit: odlicno! Sada ce Kobe utrpati jos nekih 10 poena i eto Lakersa na PO mjestu cini mi se, a nama se pick smijesi :D . Da mi je ko rekao da cu prizeljkivati pobjedu Lakersa, reakao bih mu da nije normalan :lol: .
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 09 mar 2013, 06:56, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 mar 2013, 06:56

Ovi suigraci ne zasluzuju Kobea. Sad ce u produzetku opet da rijesi mec.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2013, 06:57

A sta lik uradi 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 07:07

jos uvjek patnja , nakon dobre odbrane u 4/4 , opet u produzetku lagani poeni za Toronto :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 07:14

D'Antoni je kreten , Toronto SVE akcije idu da neko ide na Meeksa na postu a nece da se prilagodi :roll:

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 mar 2013, 07:26

I ovo smo preživjeli :D, Kobe ponovo maestralan, mislio sam nakon 3. četvrtine da je sve otišlo u helać, al' Kobe očito ne :D. Eto nas, na pragu PO.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2013, 07:28

Rekoh na pocetku da mi je odgledati neku mirnu tekmu a gledaj sta na kraju ispade :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 07:49

Volio bih da se kk_bosna izjasni povdom D'Antonia i vecerasnjeg vodjenja utakmice :roll:

treba mu trica za produzetak: Howard :roll: MWP :roll: Kobe i Nash (Blake izvodi loptu)
znaci i budala bi shvatio da treba tu cuvati samo Kobe-a jer Nash nemoze preko ruke u 40 tim godinama jos i umoran.
onda mu ista petorka igra i odbranu kad teba zaustaviti napad sa rotaciom Meeks - Blake .
Onda 7 sec do kraja Kobe hvata def skok , igraci toranta ga odmah fauliraju , on trazi time out :roll: , razumijem da je Howard uhvatio i onda Nash fula jedno (mada je to raritet) pa nas je opet doveo u tesku poziciju.
DeRozan nas je unistavao , tek na kraju je stavio Bryanata na njega i to je smirilo situaciju , ali onda je Meeks za glavu manji ostajao na Andersonu , sreca da ovaj vise puta nije iskoristio jer je uvjek imao mis mach :roll:

Dobra partija Howarda u 1 poluvremnu nudio se i dobijao je lopte , u drugom je i Nash pogodio trice , a i ako je Kobe slabo kontrolisao loptu cak 9 TO , on je zasluzan za pobjedu , one fenomenalne 2 trice za produzetak i onda zakucavanje za pobjedu 8-)

btw, Houston pobjedio doduse sastale se revolveraske ekipe GS - Hou , a onda GS nije mogao nista pogoditi u 4/4
tesko da uhvatimo bilo koga osim Utah-a

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 09:35

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I Haven't Seen Kobe Rain 3's Like That
Since the last game of the regular season at Portland when Sacramento choked in their game to win the division and Kobe rained down a 3 at the end of regulation and 1 at the end of OT on Ruben "The Kobe Stopper" Patterson--who asked Kobe to autograph his shoes after the game. To this day the two sickest 3's that I've ever seen, even filthier than tonight's 3's.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 09 mar 2013, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 10:46

Kobe Bryant je napisao/la:Atlanta W
@OKC L
@ New Orleans W
Toronto W
Chicago W-L
@Orlando L
@Atlanta W
@Indiana L
Sacramento W
@Phoenix W
Washington W
@Golden State L
@Minnesota W
@Milwaukee L
@Sacramento W
Dallas W
Memphis L
@Clippers W-L
New Orleans W
@Portland L
Golden State W
San Antonio W (Pop odmara)
Houston W - must win !

naj bolji scenario 16 W - 7 L , realan 14-9 = 45-37 mozda dovoljno ili 43-39 nije dovoljno ;)

btw. Houston ima prelagan raspored , dok Utah ima tezi od naseg, a GS ima dosta domacih , pa je realnije da stignemo Utah mada ekipa koja ima dobru centasku liniju rijetko oscilira , tako je da se vise nadamo ozljedi Curry-a ili da im stane trica kao i da stane trica Hardenu :lol:
zasad sve po planu ;)

ono sto mene licno zabrinjava , neznam za ostale lakers-optimiste , je to da je cinjeica da od kad je Kobe garantovao PO (poraz od Miamia) kada j rekao da uprkos porazu je siguaran da ekipa reaguje dobro je slijedece:
imamo omjer 12-4 , sto nije lose stvarno , ali sva 4 poraza (Miami , LAC, Denver i Oklahoma) su zasluzena tj. vidjelo se da su kvalitetniji od nas i ipak bez Gasola nemamo sta traziti u PO jer ako hocemo titulu (a samo je to nama bitno) moramo pobjediti sve te ekipe ... ali onda me strah D'Antonia hocel znati prilagoditi Gasola ovoj ekipi a da ne sutira trice :roll: i to uopste hicel mu zacijeliti ligamenti stopala, koja je najgora moguca povreda poslije koljena :roll: , valjad ce proraditi veza Howard-Gasol da se nadopunjuju a ne prigovaraju jedan drugom , da se Howard vise podredi def a Gasol off ....

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 mar 2013, 12:18

Kobe Bryant je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Atlanta W
@OKC L
@ New Orleans W
Toronto W
Chicago W-L
@Orlando L
@Atlanta W
@Indiana L
Sacramento W
@Phoenix W
Washington W
@Golden State L
@Minnesota W
@Milwaukee L
@Sacramento W
Dallas W
Memphis L
@Clippers W-L
New Orleans W
@Portland L
Golden State W
San Antonio W (Pop odmara)
Houston W - must win !

naj bolji scenario 16 W - 7 L , realan 14-9 = 45-37 mozda dovoljno ili 43-39 nije dovoljno ;)

btw. Houston ima prelagan raspored , dok Utah ima tezi od naseg, a GS ima dosta domacih , pa je realnije da stignemo Utah mada ekipa koja ima dobru centasku liniju rijetko oscilira , tako je da se vise nadamo ozljedi Curry-a ili da im stane trica kao i da stane trica Hardenu :lol:
zasad sve po planu ;)

ono sto mene licno zabrinjava , neznam za ostale lakers-optimiste , je to da je cinjeica da od kad je Kobe garantovao PO (poraz od Miamia) kada j rekao da uprkos porazu je siguaran da ekipa reaguje dobro je slijedece:
imamo omjer 12-4 , sto nije lose stvarno , ali sva 4 poraza (Miami , LAC, Denver i Oklahoma) su zasluzena tj. vidjelo se da su kvalitetniji od nas i ipak bez Gasola nemamo sta traziti u PO jer ako hocemo titulu (a samo je to nama bitno) moramo pobjediti sve te ekipe ... ali onda me strah D'Antonia hocel znati prilagoditi Gasola ovoj ekipi a da ne sutira trice :roll: i to uopste hicel mu zacijeliti ligamenti stopala, koja je najgora moguca povreda poslije koljena :roll: , valjad ce proraditi veza Howard-Gasol da se nadopunjuju a ne prigovaraju jedan drugom , da se Howard vise podredi def a Gasol off ....

Dobili smo GS prosle noci, pobjeda i 1 poraz nas dijeli od 6. mjesta, imate 1 vise poraz od Jute, Bullsi dobili Jutu tako da svima paše :D, zahvalite se Kobeu, covjek je masina.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 09 mar 2013, 12:35

clutch mamba , haha nije normalan covjek :D
hit you with so many rights you gonna beg for a left

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 09 mar 2013, 12:51

http://www.nba.com/mvp-ladder/2012-13/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kobe zasluzeno dosao na 2. mjesto MVP ljestvice

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 mar 2013, 12:55

Samo sto ta ljestvica kurcu ne vrijedi.

Mogli bi jezerasi mozda i Golden dohvatit.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 mar 2013, 13:15

Kobe :naklon:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2013, 14:04

Konacno i mi nakon 4 mjeseca dodjosmo do pozitivnog omjera, ali ruku na srce sa ovakvim trenerom mi nemamo sta traziti u PO-u.

Mi jednostavno zivimo od invidualnog kvaliteta trojce igraca sto moze prolaziti u regularnom dijelu sezone, dok je u PO-u to nemoguca misija.

Sto se tice Bryanta nakon do poda, kao sto je nakon utakmice rekao Aaron Rodgers. Bryant je kao vino...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 mar 2013, 14:04

Uzasna utakmica po svim standardima...kao da gledam Lakerse sa pocetka sezone.

Samo nova nevjerovatna Bryant-ova utakmica je donijela pobjedu...mora to puno bolje.

Kobe,Nash i Howard su sinoc igrali...Clark se lagano "gasi"...od Artesta nista vec sedmicama-Jamison i Meeks daju dobar doprinos sa klupe ali od 2 pomenuta startera nista.

Fali Gasol kao taj cetvrti koji moze na 15-20 poena i naravno bar neke naznake odbrane...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 09 mar 2013, 14:18

[youtube][/youtube]
Majstor :)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 16:17

http://watch.nba.com/nba/video/teams/la ... ov-2408493

drago mi je sto nije sretan i sto zeli da popravi svoju igru ;)

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.