Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 23:01

LIvada je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje

Sretno nam sutra ;)
sto lazes..ode ti master lige igrat :mrgreen: :mrgreen:

Odo i ja Mater lige haha :mrgreen: :mrgreen:

a sad odjava :mrgreen: :mrgreen:

DA CE VEDAD GOL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 nov 2009, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 nov 2009, 23:02

kenoo je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje

Sretno nam sutra ;)

cuj ti ne mozes vise...svasta,ajd laku noc
bas me zanima i vidjet cu da li ces i sutra u ova doba leci :P :mrgreen:
Sutra u ova doba jos se igra tekma, ali ako Bog da vodice mo ih 4-0 pa onda bi mogao mirno lec hihh :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 nov 2009, 23:07

ko će sutra slavit pobjedu u 12 sati navečer? :mrgreen: :mrgreen: sreća pa ću bit komiran, inače... :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 13 nov 2009, 23:08

Lily je napisao/la:
cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo.. :mrgreen: plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno :D

Pa kada igramo u gostima igramo u bijelim dresovima a kada smo kuci onda su plavi (ispravite me ako grjesim) :D
grijesis. mi nemamo domace i gostujuce dresove. igramo kako nam padne.

npr. protiv turaka na bp smo igrali u bijelim.
protiv armenije u gostima u plavim...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2009, 23:12

Wolverine je napisao/la:
Lily je napisao/la:
cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo.. :mrgreen: plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno :D

Pa kada igramo u gostima igramo u bijelim dresovima a kada smo kuci onda su plavi (ispravite me ako grjesim) :D
grijesis. mi nemamo domace i gostujuce dresove. igramo kako nam padne.

npr. protiv turaka na bp smo igrali u bijelim.
protiv armenije u gostima u plavim...
I ja sam to fakat nesto kontao. Svaka repka ima svoje domace, i gostujuce dresove.

Ja koliko sam prijetio nije slucaj kod nas. Mi igramo izgleda onako kako nam se cefne. Stvarno nemogu da to shvatim, nista kod nas nije kao kod ostalih repki. Zalosno stvarno!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 13 nov 2009, 23:13

Evo i mene polako hvata trema....

na fakultetu je danas bilo tesko skroz, sa jedne strane matrice, landa, matrix tabele a sa druge strane dzeko i Ibisevic :-)...tesko mislim, tesko racunam, vucem se, hehe....

tesko je Bogami, sutra ranim ujutro, moram uciti citav dan a popodne moram jos jednom zadnji put na predavanje a onda trcim kuci, brzo nesto pojesti, friz napraviti u kola i pravac u kafic ( a tamo cu tek biti nervozan, jos kada se live prikljuce u stadion, oni prvi tretci kada budem vidio igrace, bicu blizu infrakta)....

ja mislim da bi sa ovim sastavom sto cu upravo navesti bili izuzetno jaki, mada moram istaknuti da je formacija mogla za nijansu biti drugacija i naravno stim i jaca ali posto znam da ce igrati Ibricic nije moglo bolje od ovoga,
vjerujte mi bolje od ovoga nemoze, jednostavno izracunao sam i prevagao sve osobine nasih igraca i vrline njihove i najradije bi sutra zelio vidjeti ovu formaciju na travnjaku:

--------------------------------------------------------------Hasagic

Jahic--------------------------------------------------------Nadarevic-------------------------------------------------------Spahic

----------------------Medunjanin------------------------------------------------------------------Rahimic--------------------------

-------------------------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------------------------

Ibricic-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Salihovic

------------------------------------Ibisevic-----------------------------------------Dzeko

sutra se javljam jos jednom oko 8 navece da nam pozelim srecu, a sada odo da malo jos ucim.

Sretno raja i cujemo se sutra :-)!!!!!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 nov 2009, 23:15

ĆIRO ZNA PRVIH 11

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević održao je večeras konferenciju za medije uoči prvog susreta baraža sa selekcijom Portugala.
"Za sada još uvijek imam dilemu koga staviti na gol, Hasagića ili Begovića. O tom ću odlučiti nakon večerašnjeg treninga", rekao je Ćiro.

"Ipak, sada ću vam reći koji ću sastav izvesti. Kako sam rekao, dilema je još uvijek na golu. Stoperi će biti Nadaravić, Spahić i Jahić, u vezi Rahimić, Muratović i Misimović, po bokovima Ibričić i Salihović, te u napadu Džeko i Ibišević. Nemam ja šta kriti sastav, jer nas je Portugal dobro proučio. Imaju jednu zasita respektabilnu formaciju, a ja mislim da ja tu formaciju poznajem".

"Nama je hendikep što ne igra Ronaldo. Portugalci su se sad zabrinuli još više i mobilisali svoje redove. Što se tiče toga hoćemo li napasti ili ne, ali ja moram reći da mi nismo došli tu da se branimo. Nastojaću da u što većem dijelu susreta na terenu osiguramo ravnotežu. Ali, majke mi moje, ja ne znam kada mi je bilo teže. Ukoliko ne budemo u svom najboljem izdanju, nećemo se dobro provesti. Ipak, ja se nadam da ćemo biti u najboljem izdanju.

Ćiro je potom svoje Zmajeve izveo na stadion Benfice, gdje su reprezentativci Bosne i Hercegovine održali večernji trening. Aplauze nekoliko desetina navijača BiH koliko ih je prisustvovalo večerašnjem izmamio je Zvjezdan Misimović, koji je sjajno uhvatio volej i loptu topovski poslao pod prečku Asmira Begovića.

A prije par minua stigla i informacija o golmanu: "Hasagić će braniti. Imam puno povjerenje u njega!", rekao je Ćiro i do kraja otkrio karte. Da li je to samo još jedan trik u nizu ili ne, saznaćemo za manje od 24 sata.

izvor http://www.sportsport.ba

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 nov 2009, 23:17

sto se dresova tice, nepredvidljivi smo, kad bi jos bilo tako sa igrom na terenu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 13 nov 2009, 23:17

-------------------Hasagic

Jahic------------Nadarevic----------Spahic

------Medunjanin----------Rahimic

------------------Misimovic
--Ibricic------------------------------Salihovic

-----------Ibisevic--------Dzeko

Evo je...:-)!

zeko_na_titaniku
Kontakt:

Post Postao/la zeko_na_titaniku » 13 nov 2009, 23:18

no comment je napisao/la:Evo i mene polako hvata trema....

na fakultetu je danas bilo tesko skroz, sa jedne strane matrice, landa, matrix tabele a sa druge strane dzeko i Ibisevic :-)...tesko mislim, tesko racunam, vucem se, hehe....

tesko je Bogami, sutra ranim ujutro, moram uciti citav dan a popodne moram jos jednom zadnji put na predavanje a onda trcim kuci, brzo nesto pojesti, friz napraviti u kola i pravac u kafic ( a tamo cu tek biti nervozan, jos kada se live prikljuce u stadion, oni prvi tretci kada budem vidio igrace, bicu blizu infrakta)....

ja mislim da bi sa ovim sastavom sto cu upravo navesti bili izuzetno jaki, mada moram istaknuti da je formacija mogla za nijansu biti drugacija i naravno stim i jaca ali posto znam da ce igrati Ibricic nije moglo bolje od ovoga,
vjerujte mi bolje od ovoga nemoze, jednostavno izracunao sam i prevagao sve osobine nasih igraca i vrline njihove i najradije bi sutra zelio vidjeti ovu formaciju na travnjaku:

--------------------------------------------------------------Hasagic

Jahic--------------------------------------------------------Nadarevic-------------------------------------------------------Spahic

----------------------Medunjanin------------------------------------------------------------------Rahimic--------------------------

-------------------------------------------------------------Misimovic----------------------------------------------------------------

Ibricic-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Salihovic

------------------------------------Ibisevic-----------------------------------------Dzeko

sutra se javljam jos jednom oko 8 navece da nam pozelim srecu, a sada odo da malo jos ucim.

Sretno raja i cujemo se sutra :-)!!!!!
medunjanin nece 100 % pocet od prve minute..mada bih i ja volio ;) al siguran sam da sutra abd bilo ko da istrci na teren da ce dat sve od sebe i abd da poslije tekme svi slavimo :D

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 13 nov 2009, 23:19

[youtube] [/youtube]

Gledam ovaj video i placem **** te. U zivotu sam imao mnogo tezih trenutaka pa nisam plakao, cak ovo je bilo i proslo ali suze idu. Skakao sam i ja tad, i derao se na sav glas ali mi zao sto nisam bio ovde, ili mozda na stadionu. Zao mi ali sam sretan vidjeti ovoliko svog naroda kako se veseli, a tuga me ubi sto nisam bio tu.

Ovaj video nisam prije vidio, al' je odlican.Ako Bog da moj narode da ponovo u Zenici ovako slavite sljedece Srijede, ne ja necu biti tu ali cu biti sretan zbog vas.

Ameriko,Ameriko :(
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

zeko_na_titaniku
Kontakt:

Post Postao/la zeko_na_titaniku » 13 nov 2009, 23:26

KONGO je napisao/la:[youtube] [/youtube]

Gledam ovaj video i placem **** te. U zivotu sam imao mnogo tezih trenutaka pa nisam plakao, cak ovo je bilo i proslo ali suze idu. Skakao sam i ja tad, i derao se na sav glas ali mi zao sto nisam bio ovde, ili mozda na stadionu. Zao mi ali sam sretan vidjeti ovoliko svog naroda kako se veseli, a tuga me ubi sto nisam bio tu.

Ovaj video nisam prije vidio, al' je odlican.Ako Bog da moj narode da ponovo u Zenici ovako slavite sljedece Srijede, ne ja necu biti tu ali cu biti sretan zbog vas.

sutra abd cemo svi skupa da placemo..naravno od srece..ne bitno gdje zivimo ;)

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 13 nov 2009, 23:28

pozz ja neznam šta mi je ja nemogu spavati ovo je ludilooo

zeko_na_titaniku
Kontakt:

Post Postao/la zeko_na_titaniku » 13 nov 2009, 23:29

vejza_ je napisao/la:pozz ja neznam šta mi je ja nemogu spavati ovo je ludilooo
ko ceka taj i doceka :D

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2009, 23:31

Jao sto ce veceras biti svakakvih snova. Ja mislim sutra ce biti punih deset stranica ko je sta sanjao, :lol: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 nov 2009, 23:32

KONGO je napisao/la:[youtube] [/youtube]

buraz ukoliko bi bosna prosla portugal a svi znamo da hoce , na ulicama zenice i veliku proslavu ocekuje se pola milona ljudi ! P zamisli sada tek sta moze da bude , koja proslava. Nadajmo se svi prolasku nase domovine.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 13 nov 2009, 23:32

jos 22 sata do utakmice
jos 1320 minuta do utakmice
jos 79200 sekundi do utakmice

poludit cu... :D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 13 nov 2009, 23:32

ko da moramo spavati :D
nije svaki dan ovako historijska tekma.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 23:32

http://www.youtube.com/watch?v=JCj52CoUiDk [youtube][/youtube]

EVO DA RAJA VIDI
OVAJ VIDEO JE OBJAVIO KONGO
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 nov 2009, 23:33

nikakvih snova kod mene nece biti
jos samo 4 sata i 26 minuta do mog pokreta

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.