FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
yani urdinov
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Znaci ipak je on.
Koliko je ovaj gore bio tajanstven prepao sam se da nije ne d'o dragi Bog Aleksandar Lazevski,koji se uklapa u taj profil reprezentativca Makedonije,a levi bek.
Nego i jedno gratis pitanje. Kako on moze potpisati ako je dosao van prelaznog roka a imao ugovor sa AEK Larnacom ?
Koliko je ovaj gore bio tajanstven prepao sam se da nije ne d'o dragi Bog Aleksandar Lazevski,koji se uklapa u taj profil reprezentativca Makedonije,a levi bek.

Nego i jedno gratis pitanje. Kako on moze potpisati ako je dosao van prelaznog roka a imao ugovor sa AEK Larnacom ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa da ima ugovor vjerovatno ne bi mogao potpisati, vjerovatno je bio slobodan igrac...Devil je napisao/la:Znaci ipak je on.
Koliko je ovaj gore bio tajanstven prepao sam se da nije ne d'o dragi Bog Aleksandar Lazevski,koji se uklapa u taj profil reprezentativca Makedonije,a levi bek.![]()
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo 

Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo cu istaci...
FORZA ZELJO.....
Pamet u glavu TM87....
Sretno svima pa neka bolji pobijedi...
FORZA ZELJO.....
Pamet u glavu TM87....
Sretno svima pa neka bolji pobijedi...
Koja tuga. Ljudima se zeli sreca kao da su posli u rat a ne na utakmicu. Sto je najgore, sa razlogom.
FORZA ŽELJO!
FORZA ŽELJO!
To onaj sto glumi beka u Humskoj? Ni odgovor ne moram cekati, on je.Devil je napisao/la:Znaci ipak je on.
Koliko je ovaj gore bio tajanstven prepao sam se da nije ne d'o dragi Bog Aleksandar Lazevski,koji se uklapa u taj profil reprezentativca Makedonije,a levi bek.![]()

Nemoj njega ziv bio, sto dalje od svetinje.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!

momci spremni da uzmu 3 boda !

Daans samo hrabro odigrat. Velika je utakmica i moramo se izborit sa pritiskom, pogotovo jer igra sama po sebi ne ulijeva dovoljno samopouzdanja, moramo borbenoscu nadoknadit to. Nadam se da ce sve proc fer i korektno kako na terenu tako i na tribinama i van stadiona. Sretno Zeljo, sretno Manijaci!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
O ovome gledam ni jedan portal ne pise ,a za najmanji incident dignu se svi oni novinarcici na noge.Pustite to vise .Ajmo igrati fudbal.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidi prijatelju tu si upravo, upotpunosti. Oni ce sigurno od prve minute u gost direktno igrati. Ako mi tu zakazemo i ne uzvratimo odmah, donji smo. (A posto mi slabo pretendujemo igru u gost, neka je sreca na nasoj strana onda)exbabilon je napisao/la:Daans samo hrabro odigrat. Velika je utakmica i moramo se izborit sa pritiskom, pogotovo jer igra sama po sebi ne ulijeva dovoljno samopouzdanja, moramo borbenoscu nadoknadit to. Nadam se da ce sve proc fer i korektno kako na terenu tako i na tribinama i van stadiona. Sretno Zeljo, sretno Manijaci!

Bravo jarane,kamo sreće da bar trećina tako razmislja kao ti.djuturum je napisao/la:Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
O ovome gledam ni jedan portal ne pise ,a za najmanji incident dignu se svi oni novinarcici na noge.Pustite to vise .Ajmo igrati fudbal.
-
- Kontakt:
imal prenosa danas?
Arenasport BH 1shkembe990 je napisao/la:imal prenosa danas?
- slavko njegus
- Kontakt:
Mislim... u stvari znam da bi bilo identicno. Boze dragi, zasto nas cude normalne i ljudske stvari???djuturum je napisao/la:Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
Pred utakmicu Borca sa Zeljeznicarom igraci Borca odsjeli u Vogosci u hotelu,piju kafu u parkusi,niko im nista ne dobacuje,cak dodje jedna frajer i plati im svima kafu.Poslije u kladionicu ulaze normala,nikom nista...djuturum je napisao/la:Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
1946
djuturum je napisao/la:Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
dobar posta medjutim ako je iko zasluzio takav odnos onda smo to mi i nema potrebe navoditi razlog a svi smo mi svjesni da nista nije onako kako mediji prezentuju to mogu misliti samo glupi ljudi
sto se utakmice tice brojac je favoriti i ne vidim nikakvu sansu ali eto sve je moguce.
- SarajlijaTM
Mislim da je jednom neka mlada reprezentacija srbije u trenerkama sa oznakama hodala carsijom,najnormalnije ko i svi ostali. A vala za ovolike godine,vidio sam more ljudi sa svih strana koji su prosli carsijom,da im niko pola rijeci nije rekao,samo sto ove jajare od novinara jedva cekaju bilo sta da zakuhaju...Head je napisao/la:Pred utakmicu Borca sa Zeljeznicarom igraci Borca odsjeli u Vogosci u hotelu,piju kafu u parkusi,niko im nista ne dobacuje,cak dodje jedna frajer i plati im svima kafu.Poslije u kladionicu ulaze normala,nikom nista...djuturum je napisao/la:Koje sjekire koji doček.Ako imate broj nekoga od igraca ili ostalih članova kluba nazovite ih i pitajte je li ih iko krivo pogledao dok su sinoc šetali Gospodskom medju hiljadama Banjalučana.Ne znam sta bi se desilo da igrači Borca u svojim trenerkama prošetaju Bascarsijom.Ajmom malo o lijepim stvarima majku mu .MaroonWhite1987 je napisao/la:TM sretno sutra, pamet u glavu. Svašta se piše i priča da vam spremaju gadan doček, nekakve sjekire i sranja.. Nek se zapjeva "Jedna si jedina" Banja Lukom.. Ali nemojte pobjediti da vam priđemo
- ferroviere
- Kontakt:
po 3 boda iz šeher banjaluke 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lecler, Proximic, Stanceski, zastitaIdentiteta i 177 gostiju.