FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
ima li neko od vas ko igra fifu 13 na ps3 i to online da mi se javi na pp da ga pitam nesto ?
arelinho je napisao/la:ima li neko od vas ko igra fifu 13 na ps3 i to online da mi se javi na pp da ga pitam nesto ?
igram ja ,ne sad cesto u zadnje vrijeme ali igramarelinho je napisao/la:arelinho je napisao/la:ima li neko od vas ko igra fifu 13 na ps3 i to online da mi se javi na pp da ga pitam nesto ?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Stavio sam sve na high, ali grafika je ocajna(konfiguracija je core i7 720QM,Ram 8GB, Ati Radeon HD4830 HD 1GB)..zna li neko kako rijesiti ovo 

Ne treba stavit samo grafiku na High trebaš podesit rezoluciju koja odgovara tvom ekranu.enobarca je napisao/la:Stavio sam sve na high, ali grafika je ocajna(konfiguracija je core i7 720QM,Ram 8GB, Ati Radeon HD4830 HD 1GB)..zna li neko kako rijesiti ovo
Zamolio bih nekog da mi posalje onaj noviji crack koji rješava problem da zastopa u pola igre pa se mora izac iz igre,unaprijed zahvalan. 

I meni bi to trebalo nisam znao ni da postoji taj crackZeka je napisao/la:Zamolio bih nekog da mi posalje onaj noviji crack koji rješava problem da zastopa u pola igre pa se mora izac iz igre,unaprijed zahvalan.

http://www.moddingway.com/file/32322.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan Liverpool face pack, predlažem posebno neuru i EBESCOu da skinu.
Danas sam skontao kako ubaciti ova lica, nema kakvih nisam sve skinuo. A inače volim kad su im "original" lica. 
evo jedan Liverpool face pack, predlažem posebno neuru i EBESCOu da skinu.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Haveru ako ti nije mrsko da mi send onaj pack da mi se lincenciraju ekipe tipa Napoli i one iz drugih ligahanniz je napisao/la:http://www.moddingway.com/file/32322.html
evo jedan Liverpool face pack, predlažem posebno neuru i EBESCOu da skinu.Danas sam skontao kako ubaciti ova lica, nema kakvih nisam sve skinuo. A inače volim kad su im "original" lica.

Nesto me izbaciva iz igre na odredenom datumu,zna li neko sta je problem?
- IlCapitano
- Kontakt:
Zna li neko neki tutorial kako se prave face igrača?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
kakve misliš? one obične ili da staviš svoju sliku kao na pesu?IlCapitano je napisao/la:Zna li neko neki tutorial kako se prave face igrača?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma da ja pravim face igrača koji su već u igri.. Vidala npr..itd.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- schweinsteiger
- Kontakt:
Rezolucija koja odgovara ekranu,najvjerovatnije 1280x720 ili ti ga 16:9enobarca je napisao/la:Stavio sam sve na high, ali grafika je ocajna(konfiguracija je core i7 720QM,Ram 8GB, Ati Radeon HD4830 HD 1GB)..zna li neko kako rijesiti ovo
Ako to ne pomogne onda probaj skinuti najnoviji driver za graficku.
#miasanmia
Ljudi mozel mi ko poslat crack koji radi u PP skino sam milion nekih al za svaki treba onu anketu izvrsit... ajde molim vas 

www.nkbratstvogracanica.com
e ljudi, imam igricu na cd, i instaliram i izbaci acc. na originu i haj, ja se prijavim i sve to, i poslije mi traži product code, i ukucam ja njega, piše not valid, tražim na netu, isprobam ih nekoliko isto not valid. kako riješiti problem ? 

Odlazi Safete.
Product code dobiješ samo ako ti je orginal igrica, ako ti je kopija samo klikneš cancel, a ako hoćeš da ti se to ne izbacuje samo izbriši Orgin, ja igram bez njeg.AeGon099 je napisao/la:e ljudi, imam igricu na cd, i instaliram i izbaci acc. na originu i haj, ja se prijavim i sve to, i poslije mi traži product code, i ukucam ja njega, piše not valid, tražim na netu, isprobam ih nekoliko isto not valid. kako riješiti problem ?
a ybg mi nemamo ništa od toga pošto igramo na PC.AjsKjub je napisao/la:Iscekujem 87 IF Dzeku sada.

Nego, gledali ko onog KSIa na youtubeu?

http://www.moddingway.com/file/32804.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neka neko instalira ovaj patch, pa da nam kaže valjal išta.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Gledam ja, njega i eurofanahanniz je napisao/la:a ybg mi nemamo ništa od toga pošto igramo na PC.AjsKjub je napisao/la:Iscekujem 87 IF Dzeku sada.![]()
Nego, gledali ko onog KSIa na youtubeu?![]()
http://www.moddingway.com/file/32804.html" onclick="window.open(this.href);return false;
neka neko instalira ovaj patch, pa da nam kaže valjal išta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.