Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ljudi moji de napisitem dobitni neki necu li i ja prepisati i dobiti 

sutra sallke dortmund kvota 2,2 na s.t 2 ,salke je obicno smece od ekipe,a uz to jos i l.p igraju,za vas ne znam al ja sam siguran da ce bvb dobit
šta mislite Westbrook under 26,5?
praktično drugi sastav Oklahome igrao pola utakmice i opet ih razvalili
http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400277921" onclick="window.open(this.href);return false;
praktično drugi sastav Oklahome igrao pola utakmice i opet ih razvalili
http://espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400277921" onclick="window.open(this.href);return false;
- Milanista92
- Kontakt:
vecer svima, odigrao sam za veceras 3 nba tiketa i jedan nba-teniski pa ako netko planira igrati veceras jos nesto napisat cu koji par uz objasnjenje
Dajte ljudi sta od NBA da se vadimo veceras i onako gledamo Mirzu pa usput pratiti 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Detroit-Dallas (-3,5) h2 @ 1.85
Lakers 1 @ 1.30
Durant under 29,5
To je najpametnije, nema se šta puno mislit. Već su postavljeni ovi parovi ranije, ja samo sumiro
Lakers 1 @ 1.30
Durant under 29,5
To je najpametnije, nema se šta puno mislit. Već su postavljeni ovi parovi ranije, ja samo sumiro

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
-
- Kontakt:
Zvijezda-GOŠK 1 1,50.
Vjerojatno bodovi ostaju kući, jer je moguća i neka suradnja domaćinu bodovi kao što je bilo na jesen.
Uz to tvrda utakmica i oba ne daju gol treba proći.
Pro Vercelli - Lanciano x2 1,51
Domaćini su jednom nogom u 3. ligi već, a Lanciano je i bolja ekipa, dok bi im pobjeda osigurala ostanak u ligi.
Vjerojatno bodovi ostaju kući, jer je moguća i neka suradnja domaćinu bodovi kao što je bilo na jesen.
Uz to tvrda utakmica i oba ne daju gol treba proći.
Pro Vercelli - Lanciano x2 1,51
Domaćini su jednom nogom u 3. ligi već, a Lanciano je i bolja ekipa, dok bi im pobjeda osigurala ostanak u ligi.
Zadnja izmjena: Interistcia, dana/u 09 mar 2013, 08:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Il piu sempre e la migliore! Pazza Inter Amala <3
-
- Kontakt:
Interistcia je napisao/la:Nadam se da je netko ispratio ova dva lagana paraInteristcia je napisao/la:idu za noćas dva dosta izgledna para:
Brooklyn-Washington (183,5) - z1 95-78
[/color]Bez Beala Wizardsi ne igraju dobro, što pokazuje i podatak 89 koševa u prosjeku u zadnjih 5 utakmica, dok je kod Brooklyna situacija gdje igraju u cjelom sastavu, i zadnjih 5 utakmica idu isto po prosjeku 89 koševa i nisu neka dobra ofenzivna ekipa.
Anaheim-Calgary 1, za hrabrije hendikep. 4-0
Zadnjih 9 međusobnih ogleda Anaheim ima 7-2, a kod kuće Anaheim u zadnjih 14 međusobnih ne zna za poraz od Calgaryja(tu su i pobjede na produžetke).
Toliko od mene raja.
Sretno
2/2
Zadnja izmjena: Interistcia, dana/u 09 mar 2013, 08:39, ukupno mijenjano 3 puta.
78-71amarosim je napisao/la:Euroleague
Khimki-Siena 1 1,45 s.t.
Khimki ove sezone doma ima jedan poraz,dakle domaci teren im je svetinja i mislim da su danas veliki favoriti u duelu sa talijanima,Siena ce danas vjerovatno biti bez Hacketta,vaznog igraca iz rotacije dok su probleme tijekom tjedna imali Eze i Ress ali ce oni biti spremni,ponavljam sjajan domacin i Siena koja je kuci i na strani nebo i zemlja.........
Od igraca mozete probati Moss 9,5 više i Simon 10,5 manje,slazem se i za Vidmara iako mi je opcenito ponuda igraca loša..........
NBA
Durant 29,5 manje
kvota je u nekim klad vec pala a razlozi su vjerujem poznati,idu Bobcatsima i sve osim ubjedljive pobjede nad ove sezone ocajnim Charlotteom ce biti iznenadjenje,Durant bi trebao obaviti posao u prve tri cetvrtine i onda zadnje odmarati................
Howard 15,5 više tipico
Kome je blizu millenium i ima tamo karticu,ako mu nije mrsko nek uplati samo radi ovog para koji mi je vrlo izgledan....................Zadnju sa NO 20 poena i 15 skokova,vjerujem da je Kobe malo umoran od zadnjih utakmica,odigrao je savrseno zadnjih 5-6 tekmi,i taj lakat bi morao barem malo znaciti da ce vise dodavati,Toronto je ocajan pod kosem,vratio se Bargnani koji nece Howarda cuavti ali ce biti zato vise prostora pod košem,vjerujem da ce ga vcrs suigraci malo više koristiti............
Od ostalih mozete probati Scola 13,5 više jer nema Gortata i O'Neala a idu Kingsima koji primaju 100+ po tekmi...........
4
9
19
24
14
-
- Kontakt:
Ako imate negdje u ponudi CO Zagreb-Metalurg rukomet H1 prolazi, gosti došli sa 6 juniora od čega su dvojica 96' godište, 6-7 glavnih igrača ostalo je kući, odmaraju se za LP protiv Dinama.
Travnik 1 poklon 1,90 kvota.Slavija u raspadu sistema.Nema plata,nema para pa se prodala utakmica Sirokom da se koja plata podijeli.Sretno danas.
Izostanci:
Stade Brestois v Toulouse FC
Stade Brestois: Chafni (23/2 m), Martial (15/0 d), Alphonse (0/0 f), Baysse (18/2 d), Culma (5/0 m), Khaled (5/0 m)
Toulouse FC: Zebina (11/0 d), Aurier (20/1 d)
Valenciennes FC v Lille OSC
Valenciennes FC: Camara (6/0 m), Djuric (0/0 m), Gomis (17/0 m), Le Tallec (20/5 f), Massampu (0/0 f), Traoré (1/0 d), Mater (22/1 d), Sankharé (6/0 d)
Lille OSC: Mendes (9/2 f), Mavuba (15/0 m), Chedjou (25/3 d)
Mönchengladbach v Werder Bremen
Mönchengladbach: Marx (17/2 m)
Werder Bremen: Wolf (0/0 g), Prödl (21/1 d), Sokratis (22/1 d), Bargfrede (7/0 m), P. Stevanovic (0/0 m), Akpala (18/1 f), Füllkrug (12/1 f)
Dundee FC v Inverness CT
Dundee FC: O'Donnell (6/0 m), Kerr (5/0 m), McCluskey (0/0 m)
Inverness CT: Hogg (0/0 d)
St Johnstone v Kilmarnock FC
St Johnstone: Cregg (21/1 m), Wright (29/1 d) (doubtful)
Kilmarnock FC: Hay (4/0 d), McKeown (15/0 d), Pascali (24/3 m), McKenzie (18/1 f), Borja Perez (19/3 m)
Queen of the South v Ayr United
Queen of the South: McShane (0/0 m)
Ayr United: Moffat (26/15 top scorer), Winters (27/4 f), J. Robertson (16/0 d), McAusland (20/3 f), Campbell (2/0 d), McGowan (3/0 m)
Elche CF v CD Mirandés
Elche CF: Javi Flores (0/0 m), Beranger (7/0 d), Pelayo (18/1 m)
CD Mirandés: Infante (14/2 f), Antonio Martínez (1/0 m) (both doubtful), Raúl García (6/1 d), Koikili (14/0 d), Agustín (19/0 m)
Stade Brestois v Toulouse FC
Stade Brestois: Chafni (23/2 m), Martial (15/0 d), Alphonse (0/0 f), Baysse (18/2 d), Culma (5/0 m), Khaled (5/0 m)
Toulouse FC: Zebina (11/0 d), Aurier (20/1 d)
Valenciennes FC v Lille OSC
Valenciennes FC: Camara (6/0 m), Djuric (0/0 m), Gomis (17/0 m), Le Tallec (20/5 f), Massampu (0/0 f), Traoré (1/0 d), Mater (22/1 d), Sankharé (6/0 d)
Lille OSC: Mendes (9/2 f), Mavuba (15/0 m), Chedjou (25/3 d)
Mönchengladbach v Werder Bremen
Mönchengladbach: Marx (17/2 m)
Werder Bremen: Wolf (0/0 g), Prödl (21/1 d), Sokratis (22/1 d), Bargfrede (7/0 m), P. Stevanovic (0/0 m), Akpala (18/1 f), Füllkrug (12/1 f)
Dundee FC v Inverness CT
Dundee FC: O'Donnell (6/0 m), Kerr (5/0 m), McCluskey (0/0 m)
Inverness CT: Hogg (0/0 d)
St Johnstone v Kilmarnock FC
St Johnstone: Cregg (21/1 m), Wright (29/1 d) (doubtful)
Kilmarnock FC: Hay (4/0 d), McKeown (15/0 d), Pascali (24/3 m), McKenzie (18/1 f), Borja Perez (19/3 m)
Queen of the South v Ayr United
Queen of the South: McShane (0/0 m)
Ayr United: Moffat (26/15 top scorer), Winters (27/4 f), J. Robertson (16/0 d), McAusland (20/3 f), Campbell (2/0 d), McGowan (3/0 m)
Elche CF v CD Mirandés
Elche CF: Javi Flores (0/0 m), Beranger (7/0 d), Pelayo (18/1 m)
CD Mirandés: Infante (14/2 f), Antonio Martínez (1/0 m) (both doubtful), Raúl García (6/1 d), Koikili (14/0 d), Agustín (19/0 m)
Bet Info Team
Udine-Roma 2
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
e kume,svaka cast...baci sta danas zivota ti da uzmemo nestoamarosim je napisao/la:78-71amarosim je napisao/la:Euroleague
Khimki-Siena 1 1,45 s.t.
Khimki ove sezone doma ima jedan poraz,dakle domaci teren im je svetinja i mislim da su danas veliki favoriti u duelu sa talijanima,Siena ce danas vjerovatno biti bez Hacketta,vaznog igraca iz rotacije dok su probleme tijekom tjedna imali Eze i Ress ali ce oni biti spremni,ponavljam sjajan domacin i Siena koja je kuci i na strani nebo i zemlja.........
Od igraca mozete probati Moss 9,5 više i Simon 10,5 manje,slazem se i za Vidmara iako mi je opcenito ponuda igraca loša..........
NBA
Durant 29,5 manje
kvota je u nekim klad vec pala a razlozi su vjerujem poznati,idu Bobcatsima i sve osim ubjedljive pobjede nad ove sezone ocajnim Charlotteom ce biti iznenadjenje,Durant bi trebao obaviti posao u prve tri cetvrtine i onda zadnje odmarati................
Howard 15,5 više tipico
Kome je blizu millenium i ima tamo karticu,ako mu nije mrsko nek uplati samo radi ovog para koji mi je vrlo izgledan....................Zadnju sa NO 20 poena i 15 skokova,vjerujem da je Kobe malo umoran od zadnjih utakmica,odigrao je savrseno zadnjih 5-6 tekmi,i taj lakat bi morao barem malo znaciti da ce vise dodavati,Toronto je ocajan pod kosem,vratio se Bargnani koji nece Howarda cuavti ali ce biti zato vise prostora pod košem,vjerujem da ce ga vcrs suigraci malo više koristiti............
Od ostalih mozete probati Scola 13,5 više jer nema Gortata i O'Neala a idu Kingsima koji primaju 100+ po tekmi...........
4
9
19
24
14

Za danas
Borac-Zeljeznicar 1x,Barcelona-Deportivo 1,Zvezda-Pazar 1 plus dva zbog uslova Hajduk -Istra 1x,Sibenik-Dubrovnik 1
Kvota 2.50 uplata 80 dobitak 200
i jedan u Lutriji gdje nema uslova nikakvih
Borac-Zeljeznicar 1,Sarajevo-Rudar 1,Zvijezda-Gosk 1 kvota 5.63 uplata 70 dobitak 391
Borac-Zeljeznicar 1x,Barcelona-Deportivo 1,Zvezda-Pazar 1 plus dva zbog uslova Hajduk -Istra 1x,Sibenik-Dubrovnik 1
Kvota 2.50 uplata 80 dobitak 200
i jedan u Lutriji gdje nema uslova nikakvih

Borac-Zeljeznicar 1,Sarajevo-Rudar 1,Zvijezda-Gosk 1 kvota 5.63 uplata 70 dobitak 391
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvijezda - GOŠK 9.3. 15:00 1 1,50
Split - Zagreb 9.3. 15:00 1 1,55
Bayern - F.Dusseldorf(zg) 9.3. 15:30 3+ 1,35
Schalke - Dortmund 9.3. 15:30 X2 1,28
Asteras - Panthrakikos 9.3. 16:15 1 1,55
Borac - Željezničar(s.t.) 9.3. 17:00 1X 1,55
C.Zvezda - Eger/Vat(s.t.) 9.3. 17:00 1 1,55
Paris SG - Nancy 9.3. 17:00 1 1,25
kvota: 18.70
Split - Zagreb 9.3. 15:00 1 1,55
Bayern - F.Dusseldorf(zg) 9.3. 15:30 3+ 1,35
Schalke - Dortmund 9.3. 15:30 X2 1,28
Asteras - Panthrakikos 9.3. 16:15 1 1,55
Borac - Željezničar(s.t.) 9.3. 17:00 1X 1,55
C.Zvezda - Eger/Vat(s.t.) 9.3. 17:00 1 1,55
Paris SG - Nancy 9.3. 17:00 1 1,25
kvota: 18.70
danas ovako :

Sarajevo mora uzeti, BiH klasicna domacinska liga, jaci su itd ... PSG i Anderleht moraju da kidaju zbog borbe za titulu, Zvezda mora pobjediti da bi iskoristila eventualni kiks Partizana danas u Jagodini ( bice im veoma tesko da uzmu sva 3 boda tamo ) i Hajduk jer trazi 5 parova, a nijedan mi se nije ucinio dosta sigurnim

samo cu reci, teeeeski favoriti, sto i kvote govore, cisto da se ispostuje

Sunderland u krizi, QPR stvarno vise ne znam sta radi, doveli su Remyja, klasu od napadaca, tu su jos i Granero, Park, deda Cisse, mali Fabio, dajte ljudi probudite se, imate tim ako nista bar za Ligu Evrope, a vi visite na zadnjem mjestu
moraju proraditi jednom, tako da ovdje 1. Watford prepisah sa jednog foruma, a i njima trebaju bodovi za sto bolji plasman u Championshipu, dok sam Dortmund uzeo cisto jer mislim da ce i 2 doci jer ce Salke danas biti mislima na utakmici sa Galatom, a i realno, Dortmund je jaci od mrtvog Salkea ...
GL

Sarajevo mora uzeti, BiH klasicna domacinska liga, jaci su itd ... PSG i Anderleht moraju da kidaju zbog borbe za titulu, Zvezda mora pobjediti da bi iskoristila eventualni kiks Partizana danas u Jagodini ( bice im veoma tesko da uzmu sva 3 boda tamo ) i Hajduk jer trazi 5 parova, a nijedan mi se nije ucinio dosta sigurnim

samo cu reci, teeeeski favoriti, sto i kvote govore, cisto da se ispostuje

Sunderland u krizi, QPR stvarno vise ne znam sta radi, doveli su Remyja, klasu od napadaca, tu su jos i Granero, Park, deda Cisse, mali Fabio, dajte ljudi probudite se, imate tim ako nista bar za Ligu Evrope, a vi visite na zadnjem mjestu

GL

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.