Evo pregled'o s merakom i 2 poluvrijeme , bez srkleta
Nema nikakve teorije zavjere pobjeda cista kao suza , pa nismo mi neki vjestacki klub tipa Miami

, da nam treba pomoc sudija i sl.
NO je mlada i dobra ekipa (samo nisam skontao i skojeg je razloga A Davids igrao samo 17 min kad je bio efukasan ? )
ali neiskusna , vidjelo sa to na kraju , cudi me da igrac tipa E Gordon onoliko srlja , doduse imali smo i malo srece , R. Lopez 3x na isti fazon probao zakucavanje , 2x ga Howard jednom Bryant izljepi , onda kontra Meeks izbio srecom nekako loptu Gordonu inace bi bilo cisto polaganje , samo koliko god puta gledam snima kod one situacije na 104-102 sta su radili igraci NO na nasoj polovini

zar je moguce da profesionalce mozes onako zbuniti
Gledam nesta roster Miami-a tamo Chalmers , Allen, Battier mogu svi pogoditi otvorenu trici plus ovi s klupe Jones i Miller sto nisu u prvom planu sad , kod nas Meeks i nekad Blake i Jamison , a svake prestupne i MWP .
Opet kad sve saberem i oduzmem i to da nam fali Gasol i beckup centar Hill i beckup SF da igramo sa 8 igraca , stim da nam je starter (Clark) neko koga se Orlando odrekao da nebi mu placao jer neigra da prvi play ima 40 , da su glavni igraci vidno lakse povrijedjeni (Kobe, Howard, Nash , sad i MWP) JA FAKT NEZNAM KAKO UOPSTE I IMAMO OVAKAV REZULTAT s obzirom i na trenera koji forsira stil koji ovi igraci nemogu pratiti.
Mozda treba malo i razmjeti Howarda , realno nam je trenutno los roster , stil koji njemu ne odgovara , trener koji ga ne forsira , niko mu ne tetosi , ogroman pritisak , navikao je da je on prva zvjezda.... hajde ako nista trudio se 4/4 kada bi bio takav i dalje imali bi se cemu i nadati cak i PO
btw: najbolji igraci u 34/35 godini :
1. Malone
2=3. Jordan - Kobe
4. Jabbar
...........