Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

MTV33
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la MTV33 » 09 mar 2013, 03:55

Fino pajkite :))
Valjda ce Mirza sutra popraviti taj sut i raskucati protiv Atlante ;)

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 09 mar 2013, 03:56

Mene raduje ovih 8 skokova, za poene se ne brinem. ;)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 mar 2013, 03:57

Sumnjam da ce cvikeras bilo sta mijenjati s obzirom da pobjedjuje. Mirzina igra, sigurno ne ona koju svi mi prizeljkujemo, ali ne treba biti nezadovoljan. Jednostavno, nece lopta u kos. Odbrana sasvim solidna, skace, bori se...
Siguran sam da ce sutra aBd dobit relevantnu minutazu protiv Hawksa i da ce to znati iskoristiti.
Izdržati, to je temelj vrline!

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 09 mar 2013, 03:57

Ljubi brat. Idemo na spavanje... ;)

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 09 mar 2013, 03:57

8 skokova..popravljas se majstore..nije to bas 1/8 bilo je i u zadnjim sekundama,i neke su nazalost izasle iz kosa,al raduje me da je odigrao cijelu zadnju,iako je na momente bilo i 13 razlike znaci da je stekao povjerenje kod PJ-a , a sve zahvaljujuci jako dobroj odbrani sto se vidi i na skokovima..sto se tice poena,takav je igrac ako ne udju prva 2 suta tesko je ocekivat neku ludu noc,al se popravio u 4/4..sutra,novi dan,nova nafaka ... MT3

P.S nisam se ovako nasmijao ko veceras redži .. ne pamtim

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 09 mar 2013, 03:57

Sutra po meni tekma istine za Mirzicu,mani ove talasike šarlota i wizardsa,sutra ako bude imo svoju noc,tu prvenstveno mislim suterski,ona je to to,Kardashian 0 bodova..toliko za veceras.Laku noć raja,nestalo gujabija :lol: :!:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 mar 2013, 03:58

samo se nadam da nije ozljedio saku prilikom onog pokusaja zakucavanja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 09 mar 2013, 03:58

Poeni će doći, šut mora krenuti, kad tad, Mirza je tu klasa...8 skokova...rekord u NBA za njega do sada ako se ne varam...samo da krene trica
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 09 mar 2013, 03:58

rogeRF je napisao/la:Sumnjam da ce cvikeras bilo sta mijenjati s obzirom da pobjedjuje. Mirzina igra, sigurno ne ona koju svi mi prizeljkujemo, ali ne treba biti nezadovoljan. Jednostavno, nece lopta u kos. Odbrana sasvim solidna, skace, bori se...
Siguran sam da ce sutra aBd dobit relevantnu minutazu protiv Hawksa i da ce to znati iskoristiti.

PJ je sigurno zadovoljan Mirzinom igrom u odbrani, a i sam zna da mu je Mirza među 3 najbolja sutera u ekipi, tako da, samo malo strpljenja, sve ce doci na svoje :)

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 09 mar 2013, 03:59

E sutra je vrijeme da se dokaze protiv Atlante znamo da je nakon one dvije utakmice sa njima ispromasivao i poslije nije igrao.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 04:00

mirzaaaaa je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pj vratiti staru rotaciju ubrzo.Ne moze igrac koji zaradzuje 12 mil po sezoni nikako ne ulaziti u igru,zato se od Mirze ocekuju cuda a on ih ne nudi.TAKO JE TO :D
sumnjam da ce mjenjati.nije on bez razloga na klupi,najavilo je se to unaprijed..Sto se Mirze tice,solidno :!: Odbrana dobra,skok ok,imao 2 suta u zadnjoj sekundi,jednom je naletio na odbijenu loptu.Uvjek zabije kada je Deron tu,Brooks je danas srao,srao :!: Laku noc.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 09 mar 2013, 04:00

Hajmo raja fajronat :D
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 09 mar 2013, 04:00

nadam se da ce šojic da banuje ove koji pisu : "sramoti BIH " itd.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 mar 2013, 04:02

nerminh74 je napisao/la:samo se nadam da nije ozljedio saku prilikom onog pokusaja zakucavanja
ma nije,zabio je tricu.

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 09 mar 2013, 04:02

previse se zamaramo sa tom statistikom sjedimo kraj racunara i pametujemo **** statistiku ;) mirza je opasan suter i kad ga krene ne staje taj covjek pogađa iz nemogucih pozicija samo sto neki ovdje jedva docekaju mirzinu malo losiju partiju
Zadnja izmjena: MT3, dana/u 09 mar 2013, 04:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 mar 2013, 04:04

PJCARLESIMO je napisao/la:nadam se da ce šojic da banuje ove koji pisu : "sramoti BIH " itd.
Sta ce sramotit, samo takvi koji to pisu mogu i sramote nasu drzavu. On je jedan od najvecih nasih ambasadora, jedan od 2-3 najbolja igraca koje je ova drzava ikad imala, nas jedini predstavnik u najjacoj kosarkaskoj ligi na svijetu. Ako neko nadje ijedan razlog zasto bi sramotio, onda stvarno moras biti..
Izdržati, to je temelj vrline!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 mar 2013, 04:15

Ovi sto govore imao je sut ovakav ili onakav i uz to nista ne dodaju, prate tekmu na NBA.com i samo statistiku gledaju. Mirza je veceras dobro odradio odbranu i tu se sve vise popravlja. Ovih 8 skokova je jasan dokaz za to, a siguran sam da bi ih imao barem 10 da Evans nije igrao zadnju cetvrtinu. U napadu je sut ponovo stao, ali kada se uzme u obzir ova sjajna partija Netsa (Derona) onda je taj podatak zanemariv. Veceras su svi mogli imati 2-20 sut i opet bi dobili. Sutra je vec sljedeca tekma i nadam se da ce sut konacno poceti da ga sluzi. Sutra je zapravo pravi ispit za ovu rotaciju, jer Charlote i Washington i nisu bas ekipe po mjeri. Nezz da li sam u pravu, ali cini mi se da Hump nije bas najspremniji za igru. Izgleda mi k'o da je hasta :)

Evans je veceras prekuco sve sa svojim double-double ucinkom i vrijedilo je ostati do ova doba samo da se vidi ono njegovo radovanje. Deron igrao utakmicu zivota i stvarno je steta sto nije uspio oboriti rekord.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 09 mar 2013, 04:34

ma Hump je ispao iz rotacije jer PJ hoće da smanji broj igrača u rotaciji pred playoff...mogao je birati između Mirze i Humpa i izbor je pao na Mirzu da igra jer je čovjeku jasno da mu je potrbna jedna četvorka koja zna nešto i u napadu napravit i zna pogodit šut za 3...večeras su mu 3 šuta izašla iz koša, što kažu amerikanci "in and out", ali doći će to na svoje, kao što rekoh za to ne treba da brinemo...sve u svemu solidna tekma za Telu, dobra odbrana, dobre kretnje, dosta skokova...samo nek nastavi dobivat minute i bit će on dobro...ajmo sad na spavanje, treba i sutra gledat
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 mar 2013, 07:06

Kosarka je zajeban sport , nije lako osutati kada drhtis od umora. Dobra odbrana ima svoju cijenu . Imam osjecaj da Mirza svoju fizicku inferiornost nadokanjuje agresivnoscu u odbrani i gubi previse snage da bi bio odsutati i jedan stabilan sut.

Medjutim sve ce to doci na svoje. Situacija je razvija u zeljenom pravcu ipak Mirza na ovaj il onaj nacin pocinje da pokazuje svoj pondus.

Cak i trener vec ima u glavi sliku Mirze kao igraca: ovakva odbrana i skok plus sut kada je u normali cini ga ne mozda prvom peticom al siggirno 20 minuta igraca.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 mar 2013, 08:32

dobra pratija (osim suta, on je bio kriminalno los), jako mi se svidja ovih 8 skokova, double double igrac u najavi, minute dolaze, na nama je samo da navijamo i nerviramo se dok dodje do toga :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.