Valjda ce Mirza sutra popraviti taj sut i raskucati protiv Atlante

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
rogeRF je napisao/la:Sumnjam da ce cvikeras bilo sta mijenjati s obzirom da pobjedjuje. Mirzina igra, sigurno ne ona koju svi mi prizeljkujemo, ali ne treba biti nezadovoljan. Jednostavno, nece lopta u kos. Odbrana sasvim solidna, skace, bori se...
Siguran sam da ce sutra aBd dobit relevantnu minutazu protiv Hawksa i da ce to znati iskoristiti.
sumnjam da ce mjenjati.nije on bez razloga na klupi,najavilo je se to unaprijed..Sto se Mirze tice,solidnomirzaaaaa je napisao/la:Imam osjecaj da ce Pj vratiti staru rotaciju ubrzo.Ne moze igrac koji zaradzuje 12 mil po sezoni nikako ne ulaziti u igru,zato se od Mirze ocekuju cuda a on ih ne nudi.TAKO JE TO
ma nije,zabio je tricu.nerminh74 je napisao/la:samo se nadam da nije ozljedio saku prilikom onog pokusaja zakucavanja
Sta ce sramotit, samo takvi koji to pisu mogu i sramote nasu drzavu. On je jedan od najvecih nasih ambasadora, jedan od 2-3 najbolja igraca koje je ova drzava ikad imala, nas jedini predstavnik u najjacoj kosarkaskoj ligi na svijetu. Ako neko nadje ijedan razlog zasto bi sramotio, onda stvarno moras biti..PJCARLESIMO je napisao/la:nadam se da ce šojic da banuje ove koji pisu : "sramoti BIH " itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.